שלום, זה דחוף !

gdisrael

New member
שלום, זה דחוף !

מישהו פה 'מדיום' (מתקשר עם הרוחות שמעבר) או מתעסק בסיאנסים ! ממש ממש חשוב ודחוף !

RainBird

New member
יש לי ניסיון עם רוחות המתים. אני כוהן של הקטה אם זה אומר לך משהו.

gdisrael

New member
דבר איתי בפרטי

אומר משהו - אם אתה רציני, צפה לקבל 50 אלף ש"ח - אבל רק אם אתה רציני ויהיו תוצאות ! שלח הודעה לפרטי שאתה קורא ת'הודעה !

moonflim

New member
היי אתה מעליב אותנו

אנכנו מכשפים לא פוליטקים כסף לא מעניין אותנו מאותנו היא לשרת ולהגן על קהילת האדם עכשב מה הבעיה ?

Diableror

New member
היי!אתה מעליב אותנו

אנחנו מכשפים לא פלאפי באניז. לשרת ולהגן על הקהילה במעטפת אור ואהבה לא מעניין אותנו,כסף כן! לא עייפנו ממר "גדי ישראל"? Diableror

neophile

New member
ללא המוות אין חיים

לשרת ולהגן על הקהילה באור ואפלה

gdisrael

New member
שלום דיאבלו קצר-הפתיל

סליחה אם פגעתי בך אישית
אתה יודע, גם לך לא יזיק להתקומם 'קצת' פחות - פראנויה לא תתרום לך לשום דבר. כל טוב ידידי !

גם אתה, למד שרשור נכון!

moonfilm הוא זה שלכאורה נעלב ממך, diableror לכאורה נעלב ממנו...

gdisrael

New member
טוב , אנשים

אין לכם מה להעלב אישית ממני, כי זה לא בשבילי (תשלמו לי מיליון דולר אני לא יעשה סיאנס
) ! יש מישהו מפורום אתאיזם שרוצה להתחיל 'להאמין' , כי הוא לא מאמין בנשמות - והוא רוצה לעשות סיאנס עם מומחה\מדיום בשביל לראות, ולא להסתמך על סיפורים של אחרים - ולבד הוא לא יודע לעשות. בתמורה על הטרחה, הוא מוכן לשלם את דמי הנסיעות + 50 אלף ש"ח למי שרוצה (אגב, אני מזדהה איתכם, אם אני לא הייתי לוקח כסף - זה הופך את העניין להיות מידי שרלטני, כי זה לא עסק-כישוף או משהו כזה, בכל אופן, לפחות דמי נסיעות תקחו
) כל טוב, אז מי שמעוניין ... 'לא עייפנו ממר "גדי ישראל"?' ידידי, תתרגל - אני פה עוד לפנייך אם אני לא טועה, פעם קבוע - עכשיו מבקר פעם בחודש. בברכה

למעלה