שלום זה אני גידי.

גייייידי , כאן אחותך...עזור לי!

נתקעתי בבאר שבע, המשפחה של סמדר שלחה כפילה שתבד איתך המקום הקבוע שלנו, הם מנסים להפליל אותי!!! הם תקעו אותי בחדר סגור עם מחשב בלבד, HELP HELP !!! אגב פעם אחרונה שניסיתי לעשות את זה המנהלים התערבו ואמרו שאסור...נחיה ונראה... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

כנס משפחתי! צ´יזס כמה שגיאות...

"שלחה כפילה שתדבר איתך במקום הקבוע שלנו" זה יותר טוב... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

אז ככה - תכנית פעולה!

תתקשרי לאבא ותגידי לו וליונתן שזאת לא באמת אני, זאת מתחזה!!!! הם תקעו אותי בלי אוכל, בלי מים ועם בגדים נורמלים, היית מאמינה??? - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

אני לא יודעת....תהיי צריכה לברר...

איפשהו בבאר שבע כנראה, הם סיממו אותי וכרגע אני בחדר כלשהו עם מחשב, האמת אפילו 4 מחשבים... וציורים מוזרים על הקירות... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

שומרת אותה לעצמך, אה???

ואיזה יופי של חידה בלשית...נהה... הייתי במועדון אגב, איזה מקום מכוער.... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

כן, רונה רק שלי ואינה ניתנת להעברה!

חחחח...איזה אגואיסם מתגלה אצלי.. אז היית ב"אוסקר" הזה שברשל"צ, למה מגעיל, לא יפה שם?- איך המקום נראה? ואיפה את גרה?

המקום....

צבעוני ביותר, לא משהו... הייתי שם רק איזה שתי דקות... ואסור אסור אסור להגיד מאיפה אני זה נגד החוקים ( איפה מיכל שתגיד לי כמה היא גאה בי?) אבל אני חושבת שכתבתי לך את זה במסרים באחת מהפעמים... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

למעלה