שלום זה אני גידי.

שלום זה אני גידי.

שלום לכל גולשי פורום תפוז, המשטרה עוד לא לקחו לי את המחשב מהחדר אז החלטתי ליצור איתכם קשר כמה שיותר מהר. אני מחפש את האמת לגבי אחותי הגדולה, רונה, אותה אתם בטח מכירים... היא כרגע ברחה מהכלא אבל אני לא אכתוב איפה היא כדי שהמשטרה לא תעקוב אחריי. מישהו יכול להגיד לי מי מפליל אותה? מאיפה כל הסיפור הזה צריך להגיע על המשפחה שלי? אחותי חושדת בסמדר, אישתו הקודמת של החבר שלה. לאחרונה גם יש לי בעיות עם החברה שלי, מאיה קדמי. מאיה בוגדת בי עם אבנר ואומרת לי שהכל לא נכון אבל אני תפסתי אותם כבר מתנשקים מרצונה, בבית שלה! אני לא מבין מה קורה איתנו, אין לי כבר מה לעשות בבית, חוץ מהמחשב שלא עיקלו לי. כל הסיפור הזה כבר נראה לי ממש כמו טלנובלה. אומרים לי כל מיני דברים על אלי מרקו וסמדר אבל שום דבר לא נראה לי הגיוני, תעזרו לי! יהודה לוי.

תגיד בבקשה לאחותך...../images/Emo29.gif

שהיא צריכה להזמין את חבילת הפלטיניום מהאתר האסטוני המצויין: www.get-a-brain.co.ee/services/m/meiri/rona53268009.asp.
אם היא חושדת בסמדר, היא בכלל לא בכיוון. ציפור קטנה לחשה לי שכדאי לה לחפש יותר בכיוון של גלית קדמי.
(דרך אגב, אהבתי את השפה וסימני הניקוד שלך. 10 בלשון
)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני ושחר מהזה מאמינות לך....... "לך חפש תחברים שלך...שאלות...." - הרגת אותי מאמי!!!!!

swirrrly

New member
אז ככה

קודם כל תגיד לאחותך רונה שהיא לגמרי לא בכיוון בכל הקטע עם סמדר. זה היה בכלל חייזרים מהחלל החיצון, שרק בקבוקי יין יקרים שנמצאים ביקב שהשם שלו מתחיל באות ק´ יכולים לשמש להם כדלק לחללית. הם החליטו להפליל את רונה, כי אחרי שראו את לחיי האהבה החליטו שהיא מעצבנת אותם ושהיא מפגרת משהו חבל"ז. בקשר למאיה גם היא חייזר, לא שמת לב לתסרוקת שלה? אבנר הוא בעצם סוכן סמוי במסווה, שחושב שאם יתנהג כמו מפגר אף אחד לא יחשוד בו... מטרתו היא לגלות אחת ולתמיד למה יש רק 4 מחשבים ב"מועדון" של מאיה! לכן הוא מפתה ומשדל אותה. ואתה גידי, בעצם נסיך גרוזיני אבוד! קאפיש?

יש לי הסבר על הג´ל בשיער למעוניינים

זה לא באמת ג´ל למרות שזה נראה אני שם מים בשיער ומורח על השיער דבק שקוף... זו האמת!!!!!!!! - יהודהל´ה

Snitch

New member
גידי מיי דיר.... ../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

הבהרה- מאיה וכלנית הן שתי פוסטמות שבוגדות בך כל הזמן. אם אתה רוצה עצה טובה, זרוק אותן ופנה אלי...

ליהודה לוי -חשוב!

יודהל´ה....תקשיה ממי....תזרוק את אפרת ותבוא אליי!!!! אני יעשה לך טוב!!!! ויש ביננו רק שנתיים הבדל, מה אתה אומר חמודי?! שלך,

עוד ליהודה לוי (או גידי).....

רעיון ממש נחמד- אהבתי! טוב, אז ככה: אני אגיד לך מי מפליל את אחותך- אלה הם: סמדר ואלי מרקו! אם אתה פונה לכיוון סמדר, אתה צודק! אלה שניהם!!! כשרונה חוזרת מבאר שבע, תגיד לה את זה! ועוד משהו....מאיה לא בוגדת בך ממש- כלנית וספיר דחפו ואתה חעשות את זה ע"י תחבולה מתוחכמת, אתם צריכים לדבר! מה אתה אומר עכשיו? איך אני בשבילך? עוד שאלות? אני יענה לך! נ.ב.- אמרו לך שאתה SEXY????????

למעלה