שלום ושאלה

קט קט

New member
שלום ושאלה

קודם כל, אני חדשה כאן – אז נעים מאד. מאד התחברתי לכל מה שנכתב כאן – בעקר לקטעים של הדמעות והמועקה שמתעוררת אל מול ´הנשים האלה עם הבטן´ (נראה לי כינוי הולם לא?). בכל אופן, אני כותבת כדי לשאול שאלה על הכתמות או הפרשות חומות. האם מישהי יודעת ממקור ראשון על אפשרות של הפרשות כאלה ובכל זאת הריון? אני כבר בסיבוב רביעי של איקקלומין, יש לי ביוץ (לפי מעקב הזקיקים), אבל זהו, זה נשאר בזה. בד"כ הווסת שלי מתחילה עם הפרשות חומות של כמה ימים, אבל כמובן - זה יכול להיות גם השרשה (למרות שברור שלא...). האם עלי לאבד תקווה? אני ביום ה-11 למחזור כך שקצת מוקדם עוד בשביל לבדוק. המתח הורג אותי. בקיצור - האם זה מיתוס שהפרשות חומות כאלה קורות גם כשיש הריון? תודה מראש.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הריון יכול להתחיל לא רק עם הכתמות אלא גם עם דימומים כמו ווסת. כך שאין סיבה לאבד תקוה. הכתמות לפני וסת מעידות לפעמים על רידה ברמת פרוגסטרון, ולכן כדאי שתבקשי מהרופא שלך לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון שבוע אחרי הביוץ, ואפילו כמה ימים אחרי כן, כדי לוודא שרמת הפרוגסטרון תקינה. יום 11 למחזור זה אפילו לפני ביוץ, לא? האם עכשיו היו לך הכתמות? נקוה שזה הסיבוב האחרון והפורה שבהם
בהצלחה נועם

קט קט

New member
פרוגס´ וכו´

הי נועם תודה. (כמובן שהתכוונתי 11 יום אחרי הביוץ - סליחה על הבלבול). עשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון קצת יותר משבוע אחרי הביוץ והתוצאה היתה 53.5, שאני חושבת שזה בסדר (הרופא עוד לא דיבר איתי). תודה על האופטימיות, אבל לא ממש נראה שזה הסיבוב האחרון... קט

נועם@בת

New member
אהה. נרגעתי ../images/Emo3.gif

מה שיפה בבסיפור הזה, שאף פעם זה לא נראה, אבל פתאום בבת אחת (כאילו דה- ממש לא עשינו כלום בענין) זה נהיה הריון וזהו
אז עוד 3 ימים לאופטימיות אחר כך יהיו כבר צהלולים נועם

קט קט

New member
זהו זה...

ובכן... כצפוי היום קיבלתי סופית. כבר אי אפשר לקרוא לזה הכתמות. היה לי רגע של משבר ובכי אתמול, אבל היום אני כבר בסדר, ומסתכלת הלאה לעוד חודש חדש (זה החודש ה-18: אני פשוט לא מאמינה שכ"כ הרבה זמן עבר). איזה חיים מגעילים... קט

באאבו

New member
אוףף קט קט.. מצטערת

קראתי רק עכשיו את ההודעה שלך מאתמול, וככה מילמלתי לי שהלוואי זה הריון.. המשכתי לקרוא וראיתי שלא. אז אני נורא מצטערת. אני מקווה בשבילך שהחודש ה- 19 יביא איתו מזל, ושתגדלי בתוכך קט קט קטן.. (או קט קטית, או קט-קטים..) בינתיים, שיהיה לך חג שמח, באאבו

קודם כל - קט קט ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מקווה שלא להרבה זמן!!! שתעברי מהר לפורום הבא. (הפרשות החומות, כן גם אצלי - אני סובלת מהן שבוע לפני המחזור, ובחצי שנה אחרונה גם שבוע אחרי המחזור -
מרגיז!!) בכל מקרה - עכשיו שקראתי שבעצם אין הריון, עדיין לא לאבד תקווה, ההריון עוד יבוא
- מקווה בחודש הבא.. מכל ה-
ד.

קט קט

New member
תודה! ומה הלאה?

תודה לכולכן! זה כ"כ נחמד לא להרגיש פעם אחת שאני מתבכיינת ומרחמת על עצמי, ושזה ממש בסדר. כבר הפסקתי לדבר על כל מה שקורה לי עם אנשים, כי כולם רק חושבים לעצמם ´אוי נו באמת, היא צריכה להתגבר, היא רק מזיקה לעצמה עם הדכאונות האלה´ - אין דבר מעצבן מזה. בכל אופן, תודה. רמת הניתוק שלי מתגברת, ואני עכשיו במבט קדימה אל מה הלאה. זה יהיה הסיבוב האחרון של איקקלומין בשבילי, ואפ זה לא יצליח הרופא אמר לי שאנעבור להזרעה. מלה שגורה פה בפורום שאין לי מושג מה היא אומרת. אז? האם זה אומר גם כוריגון? או? פ-ר-ט-י-ם-! קט

באאבו

New member
אחמ. אחמ..

(זה הקול הזה שמשמיעים כשמחממים את הגרון לפני דיבור) קט קט, את נשמעת כבר יותר מעודדת, ואני שמחה שבאת לפה ומצאת פה
חם.. מה הלאה? זה מאד תלוי. טיפולי פוריות מאד אידווידואליים ומאד מותאמים אישית לכל מטופלת. עשיתם את כל הבדיקות? בדיקת זרע למשל? (יש נוספות, כמו פרופיל הרומונלי שלך, צילום רחם, PCT ועוד..) אני מאמינה שהרופא שלך יודע את כל ההליכים ויודע איך להתקדם. אולי כדאי שתבררי איתו מה "התוכניות" שלו. הבדיקות שציינתי קודם באות בעצם לבדוק האם יש איזה שהוא גורם מפריע. צילום רחם - זה ברור בדיקת זרע - ברור גם כן PCT - זו בדיקה שמתבצעת 24 שעות לאחר קיום יחסים. מוציאים מעט הפרשה שמכילה זרע, ובודקים האם הגוף שלך לא "דוחה" את הזרעונים פרופיל הורמונלי - בדיקת דם מקיפה שמבצעים ביום ה- 3 למחזור וחוזרים עליה לאחר כמה ימים בטח יש עוד מלאן ששכחתי.. הזרעה : בהזרעה משביחים את הזרע (משביחים = שוטפים אותו מתאים מתים ומחדירים לרחם תפוקה מקסימלית של תאים בריאים). הטיפול הוא פשוט מאד ולא כרוך בכאב (כמו בדיקת גניקולוגית רגילה).. מקווה שעזרתי במשהו, באאבו

קט קט

New member
עזרת מאד!

הי באאבו עברתי את כל הנ"ל: צילום רחם, בדיקת זרע, PCT - כל החבילה. הכל תקין. האיקקלומין משפיע בסדר, וגורם לביוץ, אבל פה זה נעצר... אז לפי מה שהבנתי, ההזרעה בעצם לא גוררת שום שינוי בתרופות, אלא פשוט החדרת הזרע ישירות פנימה (בלי החדירה האמיתית...) ? אז זה לא כ"כ נורא. מוזר, שכאילו הכל בסדר ויש ביוץ והכל - אבל אין כלום שם בבטן. אאאאאאאאאהההההההההההה. קט

ספיצי

New member
הזרעה../images/Emo107.gif

הזרעה זה באמת החדרת הזרע פנימה. זה לא נעים במיוחד אבל בהחלט לא נורא. זה אומר גם שימוש בכוריגון שעד כמה שהבנתי אמור להכין מצע ברירית לקליטת הביצית. אני עברתי 2 הזרעות (שנכשלו כמובן) והבנתי שזה יחסית מעט. אני מכירה מישהי שעברה 6 הזרעות שנכשלו. אז עוברים להפריות - בהפריה הראשונה זה הצליח לה. בכל אופן הבנתי שכוריגון נשאר תמיד. עד ההריון כמובן

../images/Emo32.gif שאלה על ביוץ ../images/Emo32.gif

אני לא יודע אם קשור לכאן, אבל לא רציתי לפתוח הודעה עבור השאלה הזאת, כדי שלא יעלמו הודעות אחרות... אבל.. יש לי שאלה. אתמול בלילה והיום בבוקר מאוד כואב לי הביוץ, אבל בעצם הביוץ אמור להיות רק ביום שישי (בערך) אני סופרת 5 ימים ועוד 7 (עבור המקווה). אני כבר שנה ללא זריקות כדורים וכו´ בכלל בגלל ה"בריחה" מהטיפול (הייתי חייבת הפסקה) ועוד שלושה חודשים, שבעצם חזרתי כי כלום לא קרה, אבל אני מחכה לניתוח של צ´יסטה (משהו עם קופיה בסוף, שכחתי את ההתחלה של השם) שיהיה רק ב- 9/4 ולכן שום כלום.... אני בעצם "נקייה" מכל זריקה וכדור... אז, איך יתכן שיש לי כאבי ביוץ הרבה לפני (זה כבר קרה לי בחודש ובחודשיים הקודמים) שבעצם יש לי כאבי תופת של ביוץ ובעצם זה קורה ביום השמיני או תשיעי? האם מישהי יודעת, למישהי קרה. סליחה עם בילבלתי עם השאלה, לא ידעתי כיצד לשאול, כי אני גם מבולבלת וגם כואב לי וגם כבר צריכה לעבוד, הבוס כבר מגיע? סליחה ותודה. ד.

תוליק

New member
אני לא בטוחה שאני צודקת אבל

יכול להיות שהזקיקים גדלים - ואלו הכאבים שאת מרגישה? נראה לי שקראתי את זה איפשהו. עוד מעט יתעוררו המומחיות - והן כבר יענו לך. שיהיה יום טוב. את יכולה לשאול גם במקום הדתי שאסור להזכיר פה בפורום
לגבי אם אפשר להקדים איכשהו את ההליכה ל"מקום עם המים שמתרחצים בו" אבל אני סקפטית אם הם יסכימו. לא כשחשבתי שהביוץ מקדים ה"חשוכים" לא הסכימו להקדים "ליל ט´" בכל אופן, את יכולה להתיעץ איתם. מקווה שהבנת משהו - פעם הבאה אכתוב בכתב א"ת ב"ש

תוליק יקרה...

האמת שהבנתי הכל חוץ מ- כתב א"ת ב"ש - מה זה? לגבי ה"מקום עם המים שמתרחצים בו", האמת החודש אני לא בלחץ, אלך מאוחר הרבה יותר, בגלל האופטימיות הענקית שיש לי- (אין לי מושג מאיפה, הרי כבר 3 שנים אני מנסה....) אבל בגלל הניתוח, אני מפחדת, מצחיק לכתוב את זה, ממש (מרגישה שזו לא אני שכותבת כאן) שבדיוק אז אהיה בהריון ואז, איך ינתחו ואני בעצם לא אדע שאני בהריון (עדיין), אני עדיין לא מבינה את הדברים שאני כותבת, מצחיק שאני אפחד שאהיה בהריון, אני כבר מחכה לזה 3 שנים
אבל מפחיד שבדיוק אז אפגע בתינוק שיכול להיות... טוב אפסיק אני מדברת שטויות... בקשר לדתי, באאבו כבר הסבירה למכשפה (השניה, לא האדומה) שזה דווקא כן רלוונטי לגבי הפורום שלנו, הרי הכל קשור אחד בשני, אז תתעלמי מאנשים כגון אלה... ותודה.. ד.

תוליק

New member
את לא יודעת מה זה כתב א"ת ב"ש?

כשכותבים צופן : א=ת ב=ש ג=ר ד=ק ה=צ ו=פ ז=ע ח=ס ט=נ י=מ כ=ל לא היית בתנועת נוער? אל תפחדי. בודקים לפני הניתוח אם את בהריון הרי!! אני פחדתי בדיוק כמוך לפני הצילום רחם והם בדקו מתי היה מחזור אחרון ואם היו יחסים לפני זה ובקשו לעדכן אם המחזור האחרון היה "מוזר" אני בטוחה שיעשו לך אותו דבר אם לא יותר. בהצלחה - והלוואי שלא תצטרכי את הניתוח הזה

תוליק יקרה, תודה על מידע נוסף...

האמת לצערי, לא הייתי בתנועת נוער, נו מה לעשות? בכל מקרה את הניתוח אני צריכה, כבר יש תאריך (9/4), כיוון שזה ניתוח ע"מ לבחון ולבדוק חוץ מהצ´יסטה מה הבעיה הנוספת, כיוון שהצ´יסטה קטנה שלא נראה שזה מה שמפריע, לכן צריך לבדוק מה באמת כן, אבל אולי הם גם מוציאים את הצ´יסטה הם יראו מה באמת צריך... מקווה שזה יעזור וזה מה שיפתור את בעיית ה-
. בכל מקרה - תוליק -
ד.

dandushx

New member
אני אני

מרגישה כאבי ביוץ תמיד ( חוץ מאשר כשלקחתי גלולות נגד הריון -שהיו מיותרות כמובן אבל אז לא ידעתי) . כאבי תופת ואני גם כן ללא כדורים או זריקות . הכאבים אכן מתחילים כמה ימים קודם לביוץ בגלל הגירוי של השחלות שמתחיל להתרחש לפני הביוץ , כנראה שזה מה שגורם לכאבים ובייחוד אם יש לך ציסטה זה בטח מחזק את הכאב. בהצלחה בניתוח (לה- פרוסקופיה שמו נכון?)גם אני עברתי כזה לפני 3 שנים בשביל להוציא ציסטה , אשמח לתת לך פרטים נוספים אם תרצי. יום טוב דנדוש

למעלה