שלום ושאלה

דנדוש - תודה תודה.. ../images/Emo140.gif

גם אני לא הרגשתי כאבי ביוץ בתקופת הגלולות ואפילו לפני, רק כשהתחלתי את הטיפולים לאחר תקופה מסויימת, לכן לא הבנתי למה כואב לי שבצעם אני לא בטיפולים. באמת הרגעת אותי, לא ידעתי שהכאבים מתחילים קודם, ובאמת אלו כאבי תופת, שעובר גם קרינה לרגל, אוףףף ולא ידעתי שהכאב מחזק את הכאב, למרות שכאב לי בשני הצדדים, אבל באמת אתמול כאב חזק יותר בצד שמאל, הצד של הצ´יסטה. אז אם הבנתי נכון, הכאב לא אומר שכבר הביוץ קיים, ז"א הביוץ יבוא אחר-כך אבל הכאב קודם. נכון? כן, כן השם הוא כמו שכתבת, ובאמת הייתי מאוד רוצה לדעת פרטים, הבנתי שזה ניתוח פשוט מאוד, ולכן למרות שזו הרדמה מלאה (דבר שבחיים לא עברתי) זה נקרא אשפוז יום, ז"א הולכים הביתה באותו יום. אבל... כואב אחר כך? צריך לנוח, צריך משהו מסויים? אם יש לך משהו לספר, אשמח מאוד לשמוע. ושוב - תודה תודה תודה ד.

dandushx

New member
בדיוק כמו שאת מתארת

כאבים בצד שמקרינים לכיוון הרגל זה מה שאני מרגישה כל חודש לפני הביוץ ובזמן הביוץ הכי חזק. כשלוקחיןם גלולות ברור שאין את הכאבים כי אין ביוץ הרי הגלולות מדכאות ומונעות אותו . זה נורמלי שיש ביוץ גם כשלא נמצאים בטיפולים , הרי אנחנו אמורות לבייץ לא ? גם אם לא נמצאים בטיפול , מרוב טיפולים לפעמים שוכחים
עובדה בסיסית זאת. מה שכן זה טוב לדעת שאת מבייצת טבעי . הניתוח באמת פשוט, זה 3 חתכים פצפונים שעושים כדי להכניס את המכשור שאיתו מוציאים את הציסטה, כאבים יש מקסימום יומיים שלושה בתפרים. להביא את הבעל שיהיה איתך כשתתעוררי מההרדמה ואולי תזדקקי למשהו, לפעמים יש בחילה או רצון להקיא אחרי זה . בהצלחה , ואני פה בשבילך לכל שאלה שיש

דנדוש - שוב תודה ../images/Emo140.gif

באמת נכון, זה טוב שלפחות הביוץ אצלי לא פגוע וטבעי וצר לי
על כל הבנות שיש להן בעיות בביוץ, הלוואי והיינו יכולות להתחלק ולתת מה שיש לאחת ודרוש לשניה, ממש היה עוזר. לגבי הניתוח, חשבתי ששני חתכים, לפחות ככה הבנתי, או שיש עוד סוג?! ובטח שבעלי יבוא ואולי אמא גם תצטרף מאוחר יותר... מקווה שיעבור לי בקלות. בכל מקרה - דנדוש יקרה, תודה תודה תודה. ד.

dandushx

New member
בהצלחה

מקווה שיעבור בקלות . לגבי מס´ החתכים אני לא חושבת שזה קריטי , 2 או 3 , עדיף כמה שפחות אם אפשר. ואין בעד מה , כל שאלה שתיהיה את מוזמנת לשאול ( מקווה שגם תיהיה לי תשובה
)

נזכרתי בעוד שאלה קטנה פיצית

לא אמרו לי כלום, צריך טופס 17 או שלא אמרו כי לא צריך, בשיחה הטרום ניתוחית לפני שבוע הבאתי למחלקה טופס 17, זה כלול? תודה! ד.

dandushx

New member
זה היה מזמן

לפני 3 שנים , אני לא זוכרת את כל הפרטים , נדמה לי שלקחתי מהקופה טופס 17 וכשבאתי לבית החולים (סורוקה בב"ש כי אז הייתי סטודנטית שם) להתאשפז והגשתי להם אותו הם אמרו לי שלא צריך כי אני בקופת חולים כללית וגם בית החולים סורוקה שייך לכללית , אבל זה היה לפני 3 שנים , אני לא יודעת איך זה היום כי החוקים לגבי הדברים האלה כל הזמן משתנים,וזה תלוי באיזה קופ"ח את ובאיזה בי"ח יהיה הניתוח . לדעתי תביאי טופס שיהיה לך ליתר בטחון. בהצלחה

דנדוש היקרה מאוד, ../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

סליחה שהיית צריכה לפשפש בעבר בדבר כל כך שולי, אבל תודה.... ד.

למעלה