שלום ושאלה

מ י ש י1

New member
שלום ושאלה

היי האם למישהו\מישהי כאן קרה, שהיה חשש שהתינוק לא שומע (לא הגיב לקולות) וזה פשוט הסתדר כעבור זמן? תודה

מ י ש י1

New member
טוב, אז ככה...

האמת היא, שזה בשביל ספר שאני כותבת. אין לי עדיין ילדים, ונתקלתי בבעיית אמינות קלה... האם יכול לקרות מצב בו חוששים שהילד לא שומע, וכעבור זמן מגלים שכן? קרה למישהו? איך ולמה? מאיזה גיל אפשר לבדוק כזה דבר? תודה

זידדה

New member
עושים להם בדיקת שמיעה שהם יוצאים

מבית החולים.ויש תינוקות שלא עוברים את הבדיקה ואז עושים להם שוב אחרי חודש אני חושבת. אבל אולי תכתבי על תינוק שחושבים שהוא לא רואה
סתם -זה לא הצחיק אותי לפני חודשיים. כשמתן היה בן 6 שבועות הלכנו לרופא והוא לא עקב אחרי חפצים,בכלל הוא לא ממש יצר קשר עין-הוא בהה כזה,והרופא אמר לנו לבוא עוד שבועיים ואם זה ימשך הוא יישלח לרופא עיניים,בגיל חודשיים כבר הכל הסתדר אבל זה היה קצת מפחיד.

בהתחלה יואב היה מאד

רגיש לרעשים, ואז בגיל חודש+ (אני לא בדיוק זוכרת) הרפלקסים מאד ירדו ואז לתקופה קצרה חששתי שהוא לא שומע. אח"כ זה היה סבבה.

יעל11כהן

New member
בגיל חודש וחצי בדקו

את שלנו הט"ח - והיא לא הגיבה. נלחצתי כמובן וניסיתי להלחיץ גם את בעלי (ללא הצלחה יתרה...). שבועיים אח"כ כבר שמנו לב שהיא כן מגיבה (נבהלת כשמשהו נופל, מתעוררת מרעש וכדומה). יש בתי-חולים שבודקים שמיעת יילודים כבר שם (נראה לי ש"אסף הרופא" ו"מעייני הישועה" לא בודקים). תוכלי לברר אם היכן שילדת בודקים - ואם כן, כנראה שאין מקום לדאגה.

יעל11כהן

New member
כיון שקראתי שזה עבור עבודה כלשהי...

אז חשבו לשלאחייניתי יש בעיות שמיעה. לא שהיא לא שומעת - רק לא שומעת טוב (גיל 4-5 שנים). בסוף התברר שהיו לה מים באזנים ולא בעית חרשות.

wildcat6

New member
אני רחוקה מלהיות אמא לחוצה

אבל עניין השמיעה הוא צריך להיות ברגישות עליונה אם הילד לא מגיב שקוראים בשמו או לא מגיב לקולות זה דורש בדיקה במכון שמיעה הסיפור הזה שזה עובר הוא הסיפור שסיפרו לי שבגיל שלוש הם גדלים והאוזנים שלהם גדלות ואז יותר ניקוז נוזלים בולשיט ילד שיש לו נוזלים הוא ילד ששומע כמו בתוך אמבט או על חוף הים ויש לטפל בנושא בדרך זו או אחרת

למעלה