שלום וצהריים טובים..

y u l i 24

New member
שלום וצהריים טובים..

ני צריכה עזרה, לא יודעת האם הגעתי למקום הנכון, אני מחפשת את האותיות של הקבלה כמו ההע וכאלו, עם הפירושים- אם יש למישהו מסמך עם האותיות הללו , או אתר שמפרט זאת בצורה ברורה (אני כבקר מהבוקר מחפשת!!!~~~!!!) אשמח אם תעבירו לי
תודה ויום קסום!

Tal_Ya_Tal

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifיולי../images/Emo42.gifיקרה../images/Emo9.gif

מה שאת מחפשת, נקרא ע"ב שמות וזה ככל הידוע לי, צירופים שונים הנותנים את שם האלוהים. האמת היא, שאינני בקיאה בחומר של הקבלה. ואולם, אני מצרפת לך כאן קישור לעבודה באומנות, שחברה שלי-ציירת , ציירה שבעים ושניים ציורים ציור לכל צירוף כזה. תיהני. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
משום מה, לא תופס../images/Emo10.gif sorry

אז פשוט אכתוב לכך כאן את הכתובת: http://pg.photos.yahoo.com/ph/pearl_landsman/album?.dir=/4e5f&.src=ph&.tok=phu4cxBBCmfGocoa נסי להעתיק את הכתובת ולהכנס לגלריית האומנות. אלו הן עבודות אומנות שמיועדות למכירה. L&L TALYA

MargalitE

New member
ע"ב שמות = 72 מפתחות למשיכת אור

הבורא. אלה הם למעשה צרופים מקודדים למשיכת אנרגיות גבוהות ביותר מאור אינסוף הבורא. כוח הצירופים האלה הוא רב מאד. מספרים שעל מטהו של משה רבנו היו חרותים ע"ב השמות, בעזרתם גרם להתרחשות נסים (חציית ים סוף וכד'). כמה מן השמות הידועים יותר בשימוש בידי בני אדם: ריי = אנרגיה של הרייקי (ריי - מתוך השמות + קי - אנרגיית החיים, הצ'י) אום = נמצא בשימוש במדיטציות של המזרח כהת = לביטול ונטרול שליליות סביבנו לאו = (לאחרונה נראה אצל מדונה) לביטול האגו וכן הלאה וכן הלאה... אפשר לפנות למרכז ללימוד הקבלה של הרב ברג בתל-אביב - אצלם ניתן למצוא חומר ודפים על כך. אור וברכה

y u l i 24

New member
קודם כל תודה על התשובות ../images/Emo9.gif

אבל אני מחפשת משהו ספציפי לענייני זוגיות ואהבה... יש לכם מושג מהן האותיות ה"נכונות"?

arlot

New member
מה אפשר להוסיף../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

מרגלית !, תשאירי גם קצת לאחרים

MargalitE

New member
arlot יקר - יש עוד הרבה מה להוסיף

שמחה לראותך. לא היית כאן כמה ימים או שנדמה לי...
הידע שלי הוא בחיתוליו ועל קצה המזלג. במקרה גם אני מתעניינת, חוקרת ולומדת את הנושא של ע"ב שמות, וכוחה של תפילת "אנא בכוח" והשימוש בכ"ב שמות, וכן הלאה ... הידע הוא כמובן אינסופי
- ונשאר המון (ה-מ-ו-ן!)גם לאחרים.
באהבה

arlot

New member
היי מרגלית חוקרת מוארת שכמותך../images/Emo23.gif

כן באמת לא הייתי פה כמה זמן ,את יודעת דרכים חדשות הבנות ושינויים רבים מושכים אותי מה"הרגלים" האהובים ביותר עלי וזורקים אותי למקומות חדשים ,אבל הינה לאחר זמן מה הכל מתישב לו במקום , אז הינה חזרתי
. כן הידע בהחלט אין סופי כמו האהבה והאור שמסוגלים אנו להכיל ללא סוף
וחג שמח יקירה

למעלה