שלום וערב טוב

שלום וערב טוב

אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות היכן הישובים הבאים נמצאים [באיזה מועצות]? תודה ויום טוב! טל שחר, הדר עם, חופית, כפר בילו,בית עובד, רנתיה, נתיב העשרה, קדרון, דקל, כפר ורבורג, עין אילה, שדי חמד, חצב, עידן, כפר דניאל, אוהד, תלמי יחיאל, נטעים, נבטים, מגדים, גיאה, צוחר,עין זיוון, פריגן. תודה.

THE sky angel

New member
אני יודעת רק חלק...

למה את צריכה את זה?? - כפר ביל"ו לא שייך לשום מוועצה אבל קרוב למ.א ברנר. - קדרון נמצא במ.א ברנר - עידן שייך למ.א ערבה (סלעית גרה שם) - תלמי יחיאל שייך למ.א באר טוביה - גיאה שייך למ.א חוף אשקלון זה כל מה שידוע לי.. מקווה שעזרתי בלו טיפה =) אני חושבת שאנייודעת אחרים אבל אני לא רוצה לבלבל.. אממ למה את צריכה את זה?!

מצאתי בגרעין רשימה של כל הגרעינים

בגליל. מהגרעין הראשוו עד הגרעין האחרון. כתובים שם השמות של הגרעינרים ומאיפה הם. אבל לא בהכל אז אני משלימה. תודה!

נכון../images/Emo70.gif

גרתי עד קצת לפני חנוכה בנטעים(זה לא פעם
)... איך זכרת?!?
אגב יפעת.. תגידי איזה יישובים עוד את צריכה.. ואני אנסה להשלים (כי הרבה כבר ענו) נטעים ובית עובד זה בגן רווה
קידרון זה בברנר ולא כלכך זוכרת מה עוד היה...
עכשיו תצמצמי את האפשרויות למה שאת עדיין צריכה וננסה לעזור לך עוד
אגב! אני לא יכולה לכתוב בעברית משומה ובגלל זה אני כותבת במקום אחר ומעתיקה... זה מרגיז! אז יומטוב שיהיה לכם

h a 1

New member
אממ...

עידן זה בערבה... טל שחר,אם אני לא טועה זה שייך לגזר או לכפר מנחם(?) נתיב העשרה זה בחופא"ש חצב,כפר ורבורג ותלמי יחיאל בבאר טוביה... קדרון שייך לברנר וכמעט בטוחה שבית עובד זה של גן רווה,או שיש שם איזה מושב עם שם דומה... בהצלחה:)

bobby6killer

New member
הדר עם וחופית זה בעמק חפר

ואולי כבר ענו על זה אין יל כח לבדוק.

פIלי

New member
...

טל שחר - מטה יהודה נתיב העשרה - חוף אשקלון כפר ורבורג, תלמי יחיאל - באר טוביה קדרון - ברנר רתניה, כפר דניאל - מודיעין עין זיוון - רמת הגולן עידן - ערבה נבטים - בני שמעון

מעיין©

New member
בבקשה

טל שחר- מטה יהודה הדר עם- עמק חפר חופית - עמק חפר(?) כפר בילו- גזר שליטה
רנתיה- מודיעים נתיב העשרה- חופא"ש קדרון- ברנר עידן- ערבה נטעים- גן רווה נבטים- בני שמעון צוחר- ערבה עין זיון- רמה"ג מקווה שעזרתי

פIלי

New member
לא יקירתי :) את מתכוונת לצו*פ*ר

אין כזה מקום בערבה.. סמכי עליי 17 שנה אני גרה שם
אגב, זאת סלעית. שלא יהיו טעויות ושלאף אחד לא יעלו ניצנים של ספק שיער קיבל השכלה.

ממש גאון!!!!

אפשר לחשוב שהיית בגעמ"ג 21..... אוף מעייני עצוב לי ואני מתגעגעת לאזור ולחניכים שלי ולגרעין ולאיצקו ולכל מה שהיה לנו=/ היום בכלל לא היה לי חשק לצאת מהמיטה.... לא הייתה לי שום ישיבת עבודה לקום אלייה לא הייתי צריכה לקום למתנ"ס לא רבתי עם הבנים על הבוקר שיקומו כי אנחנו מאחרים.... לא מצאתי את עצמי ישנה על יעל והיא דחוקה על עוזיק... המוזיקה של מוטי לא התנגנה לה בקולי קולות... הכל היה ריק רק אני והחדר המבולגן שלי שאני אמרוה לסדר ופשוט אל עושה את זה כי אין לי חשק.... נראה יל שאני אלך לעשות את זה עכשיו אוהבתותך המוייייין.... את קולטת שזה נגמר?

מעיין©

New member
תפסיקי כבר../images/Emo70.gif

מה, את רוצה שאני אתחיל לבכות
(שוב...) את יודעת איזה קשה זה לקום בלי לשמוע את הפול ווליום של מוטי? ובלי כאבי גב מהמיטה המסריחה שלי?
וד"א- את יודעת מה מתנגן אצלי כל הזמן במחשב שוב ושוב?- "קחי לך זמן..."
ואל תשכחי- מוצ"ש, אצלי, געמ"ג 21 מתאחדים...

לא זכור לי שהתפרקנו=)

פשוט עברנו לקום במקומות שונים בארץ..... אני עדיין לא מצליחה לבכות...... מוזר מאד נכון?

tuty fruty

New member
אנ יודעת רק כמה

הדר עם-מועצה אזורית עמק חפר רנתיה-מודיעין קדרון-באר טוביה כפר ורבורג-באר טוביה וזהו מקווה שעזרתי...

למעלה