שלום וערב טוב

krumer18

New member
ואי אני לא מאמין..

אשכרה מישו דיבר על ברנר...מגנייייב..חח.. גבתון לשלטון! חח

עזוב ברנר...

גן רווה
הוזכרו פה שני יישובים מגן רווה.. והעיקר אומרים שזאת מועצה שאחותי המציאה... שקר וכזב
ועוד באחד היישובים האלו גרנו קודם... איזה קטע

ויצמן j

New member
אז ככה...

נתיה ה-10 וגיאה זה חופא"ש כפר וארבורג זה באר טוביה רינתיה זה במודיעים קדרון זה גם באר טויה או שזה ברנר אני לא סגור וטל שחר זה מטה יהודה מקווה שעזרתי:)

לפי מועצות אז ככה

מטה יהודה: טל שחר חוף אשקלון: נתיב העשרה,הדר עם(אם אני לא טועה),גיאה עמק חפר: חופית(אם אני לא טועה) גזר: כפר בי"לו ברנר: בית עובד(?),קדרון ונטעים במ.א גן רווה מודיעין:רנתיה, כפר דניאל(?) אשכול:דקל,אוהד,צוחר ופריגן (אני השנה הייתי מד"ב צוחר) באר טוביה: כפר ורבורג(?), חצב, תלמי יחיאל חוף כרמל: עין איילה(?),שדי חמד(?),מגדים מרחבים או בני שמעון: נבטים רמה"ג: עין זיוון כל איפה שיש סימן שאלה זאת אומרת שאני לא סגור ב100 אחוז אבל איפה שלא אז זה בטוח. מקווה שעוזר לך :)

fresh mishmesh

New member
בטח התבלבל עם בת הדר...

והדר עם זה אכן בעמק חפר, רק שאף אחד לא מכיר את המושב הזה בפני עצמו... הוא אכן חלק מסניף ח.י.ה (כפר חיים, כפר ידידיה, הדר עם)

kedeman

New member
אני רוצה!!! חידון זה כייף!!!

נראה כמה אני מצליח (וזה לפני שאני קורא את התגובות) טל שחר - מטה יהודה הדר עם - עמק חפר (סניף ח.י.ה) חופית - עמק חפר (גוש ויתקין) כפר בילו - לא יודע בית עובד - לא יודע רנתיה - לא יודע (אבל ההרגשה שלי אומרת דרום) נתיב העשרה - חוף אשקלון קדרון - ברנר דקל - לא יודע כפר ורבורג - אני חושב באר טוביה (יש גם שדה ורבורג שהוא בדרום שרון אלא אם החלפתי בינהם) עין אילה - לא זוכר שדי חמד - לא זוכר חצב - לא זוכר (יכול להיות באר טוביה??) עידן - ערבה כפר דניאל - לא יודע אוהד - לא יודע תלמי יחיאל - באר טוביה (קן תלמי אחים) נטעים - גן רווה נבטים - בני שמעון (מושב של קוצ'ינים) מגדים - לא יודע גיאה - חוף אשקלון צוחר - אשכול עין זיוון - רמת הגולן פריגן - לא זוכר אני עכשיו אלך לבדוק את מה שאני לא יודע..... יש לי 13 יישובים מתוך 24

למעלה