-יש טקס שאני מופיעה בו (יום הזכרון) -יש ביום העצמאות במושב אצלנו איזה הופעה של אחותי הקטנה ועוד כל מיני אנשים קטנים... -אני הולכת לרוק עצמאות ברשל"צ.. -אני לא מכירה אבל אם הייתי מכירה אני חושבת שהייתי אוהבת
מה אתם עושים במושב ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל?יש טקס כמו בכל שנה.. מה אתם עושים במושב ביום העצמאות?יש מסיבה במושב כמו בכל שנה... מה אתם עושים ביום העצמאות בלי קשר למושב?כניראה הולכת למסיבה ב"לכת" מי בא לרוק עצמאות [חיפה או ראשון לציון]?אני לא באה! עד כמה אתם אוהבים אותי בין 1 ל 10 ???11+
יום הזיכרון - יש טקס של כל גוש ויתקין ביד לבנים שנמצא כמובן בויתקין. וביום עצמו יש טקס של בית הספר היסודי ואחריו יוצאים עם זרים לבית העלמין של ויתקין (וזר אחד לבית העלמין של בית חרות) יום העצמאות - יש את הארוע הגדול של המרכז הקהילתי. מופע שכולם באים לראות את הילדים מופיעים למרות שהם דיי זוועה... אבל חמודים ותמיד יש גם את החבורת זמר ששרים עם פלייבאק מלפני 10 שנים ונעמדים בהעמדות טיפשיות.. בלי קשר למושב - לא יודע... אני עדיין חושב על זה עומר הזמין אותי לבוא איתו לרוק עצמאות בחיפה.. אני עדיין חוכך בדעתי אם אני בא (אם עוד מישהו פה בא לשם שיודיע לי!!!!) עד כמה אני אוהב אותך? אני חושב ש-9