שלום וערב טוב.

s h e e p i t

New member
ואני חשבתי שאת מכירה אותה...

נראה לי זאת האישה שאחראית על "שוקולד חומי" יאכס

בכיף...../images/Emo13.gif

במסע פסח כל הפריסות היו רק עם שוקולד חומי...בעעעעעע... אז חברה שלי התחילה לקרוא לי ככה מאז...אז אימצתי את השם הזה גם לפה...

s h e e p i t

New member
אהה!

אז לא הבנתי נכון מיקודם אז צדקתי! חומי! חח זה כל כך מגעיל... ואנחנו קיבלנו את זה במחנה פסח אמרו לנו שזה במקום הפאן פאן שהיה גרוע... חחח
חומי!

*שוקולד שחר שולט*...

רק בפריסה האחרונה למזלנו הביאו שחר... אבל נגמרו הסכינים אז ניגבנו אותו כמו חומוס...חיחיחי...

s h e e p i t

New member
לפחות משו...

אצלינו הפריסה האחרונה הייתה הכי שווה לחם שוקולד חומי תירס וזיתים עכשיו שוקולד אני לא אוכלת ותירס זה מגעיל לחם זיתים =) חחח... הכי טוב זה הגרעינים... לא נורא... יעבור...

לפחות...

הגרעינרים שלנו לפחות יודעים לבשל למזלינו...הם לקחו עגבניות נקניק ועוד כמה שטויות עירבבו ויצא דווקא טעים...

רגע רגע ... כמה קטינה??

מחנה ז-ח (אימרפיה) ??!! כי אם כן זה לא הגרעינרים הכינו זה צחי ואלירן ועוד כמה מדריכים! אבל הגרעינרים שלכם שולטים איזה חמודים הםםם!!! פשוט מחנה אדיררר!!! וזה עוד מאחת שלא הייתה במסלולים שמעתי שהיה מצויין! וגליל תחתון נורא הצחיקו אותי .. לא זוכרת מי אמר תמשפט הזה אבל זה היה ממש נכון "לכם לא נותנים כסף? לנו אין תקציב לנשום!" ממש לא היה להם כלום!!!!! הבאנו להם ביום הראשון הכל! ביום השני שני הביא להם קצת ציוד ... בכל אופן גליל תחתון היו מאוד בשיתוף איתנו והיה ממש שווה! וטל הגרעינרית שלכם הכי כלה בעולם, בעיקר עם הקול הצרוד המוזר שלה חחחח :))

למעלה