שלום וערב טוב.

kedeman

New member
הבנתי

בשביל זה שמתי שני סימני שאלה ו-9 זה הרבה מאוד!!!!!

טוב נו אני גם...

ב"מושב" יש טקס עצוב ומרגש נוסח צורן ואחר כך ערב שירי לוחמים במועדון. ביום העצמאות יש השנה רק בקדימה כי איחדו אותנו (פיסדה!!!) אבל יש מסיבה לילדים ג-ו שאני עובד שם... ואז אני נוסע ככל הניראה לרעננה ממש היה מאגניב שנה שעברה היו הופעות חינם וממש טובות... ואני לא יכול לבוא לרוק עצמאות כי אני עובד עד 00:00 והשאלה האחרונה.... מממממ אני צריך לחשוב על זה.....

s h e e p i t

New member
האאא!

גמני עובדת ברעננה מסתבר... אבל אני בסוף גם נוסעת לרוק עצמאות (בראשון) כמה כיף להתפצל...

גם אני אענה בשבילך! =)

יום הזיכרון פה בנ"צ אני מתארת לעצמי שיהיה פה טקס.. ובמושב יש של המושב (נראה לי) ככה זה היה כל השנים שאני זוכרת.. יום העצמאות במושב עושים פיקניק של כלללל המושב (ההרחבה והותיקים) בחולות.. עושים שם על האש ובלאגנים..אני לא רוצה ללכת לזה (דוד שלי מארגן) כי דבר ראשון זה עולה דיי הרבה ודבר שני אין לי כח לאנשים שם ופה בנ"צ אני בספק אם יש משהו אני לא הולכת.. חברים שלי מפה הולכים אבל לא בא לי.. זה סתם הפך לדבר מסחרי.. =\ אוהבת אותך? *ככה* >
אבל בהתחשב שהידיים שלי לא מספיק גדולות אז תכפילי את זה פי.. 3! שזה אומר ככה >
=)

שאלה

מי באמת בא לרוק עצמאות בראשון? (אני חושבת אם ללכת או לא.. יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס.. (בן של חברים של בבורים שלי מוכר) אבל אני לא יודעת אם שווה לי.. מי בכלל יופיע שם??

כן!!

שתהיה לי כבשת מחמד משלי ברוק עצמאות!! אממ את באה לבד? מה קורה עם שי בסוף? הוא נוסע (אם הוא נוסע) לחיפה או ראשון? עוד מישהו?? (יש לי עוד משהו לעשות.. להסתובב פה בנ"צ עם אנשים.. לא יודעת מה לעשות!!)

kedeman

New member
נראה לי שאני לא אלך....

לא יודע.... אני מחפש מה לעשות ביום העצמאות בערב........... חוץ מרוק עצמאות (ומסיבה ב"לכת" טפוי) יש למישהו עוד רעיונות?

אממ...

מופיעים: אביב גפן , הדג החש , היהודים , סאבלימינאל , הדורבנים , מוניקה סקס , ירמי קפלן , חמי רודנר , שייגעצ , בוטן מתוק בקרקס , הבליינים ונראה לי שזהו... ואני באה :)

just stav

New member
למרות שחלק מהשמות מפתים לבוא...

אני כנראה אוותר... לי יהיה יום עצמאות מעפן.. אני עובדת ואחר כך לומדת לשני מגנים שיש לי בחמישי ושישי... אבל בתור פיצוי אני הולכת להופעה של משינה בחמישי הבא!! כולכם תקנאו!
יום טוב לכולם Love סתו

אווווו תודהה!

חחחח ורק עכשיו (פעם חמישית בערך אני קוראת את ההודעה הזאת) שמתי לב שכתבת בסוף שאת באה!! אממ לפי איך שזה נראה עכשיו יש מצב שאני באה.. אני רק צריכה להשיג כרטיס.. (זה בתהליכים..=\) עידכונים בהמשך..

האחת segal

New member
תשובות....

* ביום הזיכרון עשו טקס מאוד מכובד ההורים בישוב. * ביום העצמאות היה לנו כוכב נולד, קטעי מעבר מיום הזיכרון ליום העצמאות,אח"כ הדלקת משואות שתי נציגים מכל שכבה מ- א- יב, ולאחר מכן כוכב נולד שהילדים הופיעו בקטעי ריקוד, שירה, קראטה ועוד... והזוכה קיבל גביע, וכל השאר קנו תעודה. * ביום העצמאות אני ועוד 3 חברים נסענו לבית של המדב"ית המהממת שלנו וראינו סרט ואכלנו ארוחת ערב קלה. גלבוע אימפריה
גן-נר אימפריה

למעלה