שלום וערב טוב.

שלום וערב טוב.

כמה שאלות לי אליכם- מה אתם עושים במושב ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל? מה אתם עושים במושב ביום העצמאות? מה אתם עושים ביום העצמאות בלי קשר למושב? מי בא לרוק עצמאות [חיפה או ראשון לציון]? עד כמה אתם אוהבים אותי בין 1 ל 10 ???

s h e e p i t

New member
+ עוד כמה שאלות ...

קטעי קריאה מתאימים אם יש לכם... רעיונות לפעולות בנושא... לגיל נמוך (אם אפשר)... ויפעת מי אמר בכלל שאנחנו אוהבים אותך ?
10! 10 עגול!

עכשיו לשאלות שלך, רותם:

על איזה נושא את מדברת? יום הזכרון או יום העצמאות? כאן אין לי שום דבר אבל אם תגידי אוכל להביא לך קטעים מהחדר הדרכה אחרי הפעולה יום טוב!

s h e e p i t

New member
תשובות...

עושים במושב ביום הזיכרון - טקס שהמושב מארגן... במושב ביום העצמאות - בהתחלה במושב (משום מה)... אחר כך לא ידוע... יום העצמאות - בטח איפשהו אצל המשפחה... לא ממש מעניין אותי... רוק עצמאות - לא חושבת שאני באה ואמרתי לך כבר שאנחנו לא אוהבים אותך!

s h e e p i t

New member
אהה... חח.. מה עושים ?

זאת שאלה טובה... בטח איזה כמה הופעות שיעשו... זיקוקים... אולי מסיבה אחר כך... אבל מזה משנה ?! העיקר שאני עולה לבמה בשביל להחזיק דגל... (זה עבודות שמוגבלים מקבלים...)

מאוו Boaz

New member
התשובות שלי...

()במושב עושים טקס שמארגנת ועדת תרבות.. לנוער ולילדים יש מירוץ הלפיד ואנחנו סתם רצים ואח"כ יש טקס. ()ביום העצמאות יש מתקנים מתנפחים וכולם באים והולכין מכות! ()כנראה שאני ילך למסיבה בערב יום העצמאות אבל אין לי מושג. ()אני לא רוצה ללכת לרוק עצמאות סתם כי לא בא לי. ()אני לא מכיר אותך אז אני לא יודע כמה לאהוב... סורי..

ה טמבל

New member
תשובות

-יש טקס זכרון, ואחר כך אפשר לבקר בחדר הנצחה שהקמנו. -יש טקס ומלא הופעות שממש השקיעו בהם, היו שמועות על שלמה ארצי אבל אני לא בטוח שבאמת יביאו אותו בסוף, ויש גם כל מני דוכנים וכאלו, הפנינג גדול כזה.ואחר כך יש מסיבה לנוער. -אחרי שאני יסיים לעבוד בדוכן אני בטח יסע לחגוג איפה שהו, לא ידוע עדיין. וביום העצמאות למחרת אנחנו עושים על האש כמובן. -אני לא בא. -7 מספיק לך?

שלום ואחה"צ מוקדמים טובים.

# בערב יום הזכרון יהיה טקס.. תמיד יש אצלנו טקסים יפים ומכובדים, השנה יותר. # יום העצמאות.. בטח כרגיל- אוכל, הופעות, משואות וכו' וכו'.. אני לא יודעת בדיוק (
) כי יום העצמאות הוא אחד משלושת האירועים בכפר שהנוער לא מארגן:) # בלי קשר למושב? אבוקדו!!!!!!! # לא באה. # יותר מכל זה נחשב לך לאיזה מספר?

מפגש מסורתי של כל המשפחה והחברים

במטע אבוקדו שבבעלותינו ונמצא אי שם ליד כביש הארנבות. מחכה לזה כל שנה, כל השנה. (ואני אפילו לא אוהבת אבוקדו) אז לא ענית לי- יותר מכל נחשב או לא ליותר מ-10?

אין נושא

נכון כשכתבת "ואני אפילו לא אוהבת אבוקדו".. אז זה משפט ממונולוג שרציתי לעשות כדי להבחן לתיאטרון (בסוף אני לא נבחנת בכלל וחברה שלי עושה אותו!) "אכלתי (משהו) אורז וחצי צנצנת ריבה.. ואני אפילו לא אוהבת ריבה!" זה ממש הזכיר לי את זה! =\ זה לא מונולוג שמח במיוחד.. היא בדרך לבית החולים אחרי שהיא שמעה שאמא שלה גוססת.. =\

נ ו ם

New member
יש מצב שזה ממשהו של חנוך לוין?

כיא ני זוכרת אחת שסופרת כמה סנדוויצים היא אכלה אז אולי היה שם גם צנצנת ריבה.

תשובות

* ביום הזיכרון יש טקס במושב , שהמדריכים מכינים יחד עם הטרומפים. * ביום העצמאות אין במושב כלום. פעם היינו עושים כל המועצה ביחד והיו מופיעים זמרים ואמנים , אבל כבר מזמן הפסיקו לעשות את זה. * אני הולכת לרוק עצמאות. * ^ , בראשון לציון

למעלה