שלום וחג שמח

שלום וחג שמח

כמו שכולם רואים, שמי שרון וניתן ללמוד אודותי בכרטיס האישי. (כן, אני מאלו שלא מתביישים). אבל זה לא העניין. אני מאד רוצה ללמוד משפטים וככל הנראה מתחיל מכינה (לצערי אין לי בגרות) במכללת ר"ג. המכינה תחל באפריל וזה רחוק מאד. האם מישהו מכם יודע על מכינה המתאימה ללימודי משפטים שמתחילה בתקופה הקרובה ? למרות כל הסריקות שערכתי ברשת, לא הצלחתי להגיע למענה. תודה רבה וחג שמח, שרון דרורי

sacrament

New member
הדרך היחידה שאני רואה

זה להתקשר לכל המוסדות שמלמדים משפטים ולשאול על תאריכי המכינות... הבעיה היא שבשל חג הסוכות הכל סגור עד ה-7 באוקטובר.../-: בינתיים כדאי שתשאל גם בפורום סטודנטים על מכינות, או תעשה שם חיפוש מתקדם...דיברו על זה הרבה אם חסר לך מקצוע או שניים כדי לקבל תעוד בגרות אולי כדאי פשוט לעשות את הבגרויות בינואר פברואר וכך להספיק להירשם לשנה הבאה? אם חסר יותר...אז כנראה שתצטרך מכינה. בהצלחה שיהיה

תודה לך,

לצערי אני חייב את המכינה. בחלק מהמוסדות אמרו לי שאני לא חייב אותה בגלל גילי המופלג (34 באוקטובר), אבל אני מעוניין בה לשם ריענון המוח. אני אנסה בפורום סטודנטים, אבל אני גם אציק למכללות כולן בתום חול המועד. תודה לך על הרעיון. שרון דרורי

Finlandia2

New member
כנס למכינה של המכללה למינהל..

מיידית לאחר החג תוכל ליצור קשר ולהיפגש עם יועץ אני מניחה שזה ייעזור לך מקצועית בבחירות של המקצועות שיש להשלים ולשפר על מנת להגיע לממוצעים המתאימים. יכול להיות שיהיו קורסים שתוכל להתחיל אותם כבר עכשיו ולהיבחן בבגרות כבר בקיץ ואין צורך ללימודים של שנה שלמה. בד"כ מקצועות קצרים ללימוד כגון: אזרחות, חלק מיחידות הסטוריה וכו'.. יש להם גם קורסים משפטיים שלוקחים במסגרת המכינה ולאחר הקבלה ללימודים אם אתה לומד שם אתה מקבל עליהם זיכויי, כאילו התחלת ללמוד כבר קודם לכן. מכינה מומלצת עם מרצים מעולים מנסיון.. בהצלחה.

הייתי במכללה בראשון.

שם אמרו לי שאין מכינות. את בטוחה שיש להם מכינות לגילאי 30 + ועוד כאלו שאין להם בגרות כלל ? תודה, שרון

Finlandia2

New member
אין קשר לגילאים יש מכינה קדם אקדמית

אתה מוזמן ליצור קשר עם מדור רישום של המכללה ולבקש מהם את הטלפונים של המכינה. שם תוכל לקבל ייעוץ. בהצלחה,

Finlandia2

New member
הייתרון במכינה היא שהם נותנים עדיפות

לחר מכן בקבלה ללימודים למי שלמד דרכם את המכינה. המכללה למינהל מוצבת כיום בראש רשימת המכללות המובילות יחד עם הבינתחומי ולכן, אם כבר משקיעים עדיף משהו עם שם וברמה גבוהה. ולמיטב זכרוני, גם לא תשלם שכר לימוד גבוה יותר ממקומות אחרים בשל כך. בהצלחה הדרך ארוכה ורבה, אבל אין שום דבר העומד בפני הרצון ולא חשוב באיזה גיל.. היו לי עמיתים לכיתה בני 60+ אז אתה עלם חמודות לעומתם...

תנסה בקריה האקדמית באונו.

היי שרון אני מנהריה ולמדתי בקריה האקדמית בקרית אונו ,סיימתי את לימודי לפני שנה וידוע לי שהיו איתי בכיתה חבר'ה שעשו מכינה ...יש להם מסלולי לימוד מאוד נוחים לאנשים שעובדים וגרים רחוק מהמרכז..ושיהיה הרבה בהצלחה.

Finlandia2

New member
המלצה אישית, אם אפשר עדיף לבחור מוסדות אחרים

המוסד לא ידוע בשמו הטוב, לבוגריו יש קושי בהשגת התמחויות שכן, רמת הלימוד שם אינה זוכה להערכה רבה. אם עושים מאמצים אולי עדיף למצוא מקום אחר ולאחר מכן, אם לא מצליחים לנסות וללמוד שם.

Finlandia2

New member
זה הלינק הנכון

http://www.colman.ac.il/default.asp?mainMenuFatherId=118&childMenuFatherId=127&haveChilds=1&node_id=127&template_id=6

למעלה