שלום וברכה

KsesWes

New member
אתם רציניים כולכם?

KsesWes

New member
טוב לא בנתי אותכם

אבל דיי להתווכח בבקשה שכל אחד ישמע שהוא רוצה אני שומעת כריסטינה אגילרה ואני גאה מבחינה וקאלית היא גואנה המילים והשירים הם לא משהו אבל אני נהנת מזה טוב? אז דיי

flizer123

New member
הידעתם???

אבריל לאבינג (כמו שההוא ציין) הסת גירסת כיסוי לchop suye של sytem of a down!!! זה הדבר הכי מצחיק ואידיוטי ששמעתם אי פם בחיים שלכם!! ניסיתי לפרסם את זה עכשיו,אזל גם הפעם לא נתן לי, בן זונה מתרוממם!!!

flizer123

New member
דווקה אבריל לאבינג שרה יפה מאוד!

אבל אני לא יוד למה הmtv המסריחים האלה מציינים אותה כזמרת פופ??? למה????????????????????????????????????????????????????????????

flizer123

New member
מה זה????

korn להקה נאצית??? איזה שטויות להקה הכי שווה!!! אחותי היתה בהופעה שלהם,אתה יודע מה זה??? אתם לא ראיתם דבר כזה בחיים שלכם!!!!

flizer123

New member
לחסום אותי?

יאללה שתקו כולכם, מה הבעיה שלכם??? סתמו ת'פה, אם אני מפריע לכם יש לכם בעיה כי היחידים שיצתרכו לעזוב זה אתם בלבד כי אני לא זז מפה!

ShMo0LiKiPoDa

New member
אתה מזיין יותר מדי בשכל, זו הבעיה ש

לי. אתה היית הרבה פחות מפריע אם לא היית ממלא דף שלם בזיוני שכל על שטויות, לא פלא שהעיפו אותך מפורום מטאל.

flizer123

New member
יאללה לך.....

לא יגיד את ההמשך כי אז תיתבכיין למנהלת של הפורום! וממתי העיפו אותי מפורום מטאל???? אל מה אתה מדבר? בן.....

T a L L L

New member
היא בת...

ואתה מציק פה לכולם, פותח הודעות סתומות, ומקרצץ.

ShMo0LiKiPoDa

New member
חח בוא נגיד שאמרו לך סתלק מפה יפה..

אומנם לא קיבלת חסימה, אבל היית מקבל ממש מהר אם היית נשאר שם עוד. ואם אתה יורד לרמה של קללות, אתה ממש מסכן, יותר ממה שחשבתי. ואף אחד לא מתבכיין, רק הערתי למנהלת שתחזור לעניינים ותשים לב מה הולך פה. *לכי *אגיד *תתבכייני *על *בת אידיוט.

Amit Gal

New member
זה לא ממש גרסה כיסוי...

היא ניסתה לשיר את זה בהופעה... ולא יצא כל כך וגם זה מצחיק כי זה לא ממש מתאים

Hellbeast666

New member
כן שמעתי על זה!

זה קורע וגם הביצוע שלה לmetallica-fuel היה פשוט מבייש עד כדי קירנוף

SOAD R

New member
לדעתי

אני שונאת אנשים שיורדים על להקות אחרות או זמרים אחרים... ואבריל כמה שתפסו ממנה...ויש צדק אני לא יכולה לומר שהיא עוד אחת שחושבת שיש לה את זה...ובעצם אין לה... אבל דוגרי...זה הייה כזה חוסר טקט...למה אפשר לחשוב שהיא מושלמת.... ו..וואט דה פאק קשר עם קריסטינה עכשיו!?!?!?!?

flizer123

New member
מה את עושה פה???

כריסטינה אגילרה????? את בפורום נ-י-ו מ-ט-א-ל-!-!-! כריסטינה אגילרה????????. שומו שמיים....

למעלה