אתה חושב שאבריל זה ניו מטאל??!? אתה יודע מה, אני יהיה נחמד ואני אגיד שזה לא פופ, זה פופ-פאנק או איך שלא קוראים לזה. חוצמזה אם היא אוהבת גם את כריסטינה בין שאר הדברים שהיא אוהבת, אז זה בסדר. אבל לי יש יותר כבוד לכריסטינה מאשר לאבריל, כריסטינה לפחות מודה שהיא עושה מוזיקה פופ ממסוחרת.
תגידו מה שאתם רוצים אני שומעת פופ ולא אכפת לי אבל אני יותר שומעת פאנק מטאל ניו מטאל ומטאל קור אסור כבר לשמוע יותר מסגנון אחד?? אני נהנת מהמוסיקה הממוסחרת שהיא וכל הג'סטין טימברליק להמינהם עושים אני יודעת שלכל אחד בפורום הזה יש את הסטייה שלו ואני ולא אפחד אחר פה יודע מה יש לכל אחד בפליי ליסט בבית אבל לי לא אכפת להגיד כי אני לא מתביישת אם זה לטעמכם אל תישמעו ודיי ברור לי שכל אחד מכם פותח תwinamp שאין לו אפחד בבית ושמוע ממש חזק בין עם זה בקסטרייט בויז או הנסון את המוסיקה המשונה שלו אז מה אכפת לכם תשמעו מה שבזין שלכם (סליחה ?)
לדבר פה על אבריל ולא על כריסטינה ואל על מיכל ינאי!!! טוב? אני נכנתי ךפה כי זה ניו מטאל נניח ופה אני רוצה למצוא להקות חדשות הם אלו שהתחילו לדבר על אבריל וזהו אישית היא לא מעניינת אותי ותאמת שהייתי בפורום כריסטינה אבל אין שם כלום בכל אופן בא נסגור את זה ותמליצו קצת על הקות!