שלום וברכה

מיכלוש67

New member
שלום וברכה

אני אוכלת דלורית וחצי כל יום כשהיא צלויה בתנור האם זה יכול לפגוע לי בדיאטה מבחינה קלורית ????? האם זה כמו בטטה ותפוח אדמה או כמו ירק מלפפון וכדומה? ועוד שאלה פטריות שמפניון גדולות למילוי האם הם גם פוגעות בדיאטה אם אוכלים כל יטון כ7 פטריות שלמות כאלו מורתחות רק במים ומלח כמה קלוריות ? תודה רבה

shaxuca

New member
דלורית זה טעים?

אפפעם לא ניסיתי.. למה זה דומה בטעם?

מיכלוש67

New member
זה לא רק טעים

אלא זה ממש טעים יש לו טעם מתקתק דומה לטעם בטטה או תפוח אדמה אפויים מאוד טעים תנסי ותאמרי לי איך היה

shaxuca

New member
נשמע טוב

ובטח פחות קלוריות מבטטות שאני ממש אוהבת :)

mati60

New member
דלורית ואנטיפסטי

אני מכינה תבנית ענקית של כרובית, חצילים, דלורית, פטריות שלמות, בצל רוזמרין , קצת מיץ למון וכמה טיפות שמן זית מלמעלה אופה כ-30 דקות על °200 יוצא מעדן ומשביע מאוד.

asafsuf2

New member
מדלורית וחצי ביום לא תשמיני

ולגבי פטריות, כמה שיותר הרי זה משובח, וזה גם מאד בריא (אם כי רצוי להפחית במלח עד כמה שניתן).

תלוי בשאר התפריט

בעקרון ב100 גרם דלורית יש 40 קל'. שזה פחות מבטטה ותפוח אדמה ואפונה ותירס. אבל זה בערך כמו גזר. היא עשירה בויטמינים וסיבים ודיי משביעה . אם זה בא אצלך כתחליף לפחמימות אחרות בתפריט לא נראה לי שזה ימנע ירידה אבל תבדקי מה המשקל שלה, ותחשבי כמה יש באחת. זה פשוט לשקול אפילו אצל ירקן. אני היתי אוכלת גם כל יום דלורית שלמה ולא גרם לי לעלות, אפילו להיפך היתי יורדת במשקל כי זה מפוצץ סיבים ובא במקום אוכל אחר.

למעלה