שלום ואהלן

שלום ואהלן

קודם כל ברכות חמות לכל היושבים בפורום. ומיד לאחר מכן הנושא:לא מזמן נתקלתי באתר שלפחות טועןשהוא מלמד סגנון כישוף מאוד יחודי.שמו של הסגנון הוא chaos magick.העיקרון הבסיסי(ואל תתפסו אותי במילה,לא קראתי כל מה שיש לקרוא)הוא שהדבר היחיד ששוה התיחסות הוא מה שעובד.כלומר תוצאות מורגשות בצורה פחות או יותר מיידית. כל השאר בולשטיט. אז אני מבקש את חוות דעתם של האנשים המנוסים בפורום שאולי נתקלו בעניין ואולי סתם חושבים שיש להם משהו חשוב לומר.אבל לפני שתגיבו תעיינו:
 

THE gray

New member
לפי הבנתי...

שהיא גם לא יותר מדי ככה שגם אותי אל תתפסו במילה, העיקרון שבכאוס מג'יק הוא לא להיכנס למערכות מסובכות של אלים ושל כלים ושל כללים נוקשים אלא למצוא משהו שעובד בשבילך, למצות אותו עד הסוף ואז לעבור לדבר הבא שעובד בשבילך. וזה דיי הגיוני לעבוד ככה, אני גם חושב שככה מגיעים לתוצאות יותר טובות.
 
קצת בלבול

איני יודע איך זה באתר, אך אני מכיר את מאגית הכאוס מהספרות. נכון, הדבר היחיד ששווה התייחסות הוא מה שעובד - ומצד שני, הכל יכול לעבוד. הנקודה של מאגית הכאוס (לפחות אחת מהן) היא לא להתקע על דוגמה (Dogma) מסויימת יותר מדי. התוצאות לאו דווקא מורגשות באופן מיידי, אך יש תוצאות. עקרונות יסוד במאגית כאוס (מתוך Condensed Chaos של Phil Hine): 1. המנעות מדוגמה (Dogma) 2. נסיון אישי. 3. מצויינות טכנית 4. שלילת התניות (אני בטוח שיש מונח פסיכולוגי קיים ל- Deconditioning). 5. גישות שונות 6. גנוסיס (חויה אישית דרך כניסה למצבי מודעות אחרים מהרגיל)
 
למעלה