שלום בקשה לכישוף

a ohad18

New member
שלום בקשה לכישוף

יש כישוף שיכול להפוך אבני חן(לא מכושפות) למרק חובזה?

RainBird

New member
זה בעיה אבל בעקרון כן. אבני חן בריל וכדומה מסודרות אטומית בצורה מגובשת. עכשיו אם אתה רוצה להפוך מוצק מסודר לנוזל אתה צריך ליצור בצורה מאגית מספיק אנרגיה כדי לשבור את הקשרים האטומיים. עכשיו הבקשה שלך יותר מורכבת- לא רק שאתה מבקש משהו שהיפוך אבני חן לסתם עיסה- אלא משהו שיהפוך אבני חן למרק ספציפי. אז אתה דורש הרכבה מסודרת חוזרת לאחר מכן. אז אתה תזדקק ל40 מכשפים ומכשפות, כור היתוך אלכימי ואת הסדר האטומי המוחלט של התערבות של מרק חובזה (לא מותבלן כמובן כדי לא לסבך את התהליך) כשיהיה לך את זה, אני מבטיח להיות הראשון שיעזור לך להרכיב את הריטאל. שלום ויום טוב. ארדן.

tontie

New member
שיהיה בתאבון ../images/Emo71.gif

שניצל חובזה הרבה יותר טעים ממרק

BishGada

New member
מנצל"ש להעלות בעיה מחשבתית

שלום, אני מתעניין במאגיה On & Off כבר שנים, מעולם לא ניסיתי את זה, אבל אני אוהב לקרוא חומר בנושא. הדבר המעניין הוא כמובן להבין איך הדברים עובדים, ובאמת לשאלה טרנספורמציה של חומר, האם מישהו התנסה בזה? לא נראה לי סביר שאדם יבין לחלוטין את מבנה החומר של החפץ, לא לפני הטרנספורמציה ולא לאחריה, אז איך בכל זאת מתקבלת תוצאה? מה בתהליך אוצר את הידע של המבנים? אם נבין את זה ואת האופן שבו פועל הזמן, אין דבר שלא ניתן לעשותו תיאורטית :) תודה, גיא.

Amethyst

New member
אם הוא יצליח להרים את זה

היה לי בצבא כזה וזה מאוד מאוד כבד

Amethyst

New member
הקשר הוא

שאין קשר. אבל מכיוון שאתה צריך תשובה ברורה. פטיש הזכיר לי את ימי כחיילת... איכשהו ברור יותר?

צלמגור

New member
הנה הכישוף שביקשת

מצרכים: אבני חן שערך השוק שלהן שווה למחיר של מרק חובזה. הכישוף: מכור את אבני החן תמורת ערך השוק שלהן. קנה בכסף מרק חובזה. בתאבון.

ebony

New member
../images/Emo5.gif חובזה../images/Emo35.gif

יאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה