שלום בננות...

שלום בננות...

אני יודעת שאוהבים פה תמונות אז... החלטתי לשתף בקניות האחרונות שלי. שניים לפני חג הפסח ואתמול עוד 3 פרטים. די מוצלח האמת... הראשונה היא חולצת התחרה משער הקטלוג של ML... אני מאוהבת בה! נלבשה כבר פעם אחת והיא ממש נוחה ומושכת מחמאות. 350 ש"ח.

עוד אחת...

טוניקה עם אפליקציית פרפר ושרוכים בצדדים. בד טריקו נעים מג'אמפ. חביבה... 200 ש"ח.

ואת זאת...

קניתי אתמול. אני לא יודעת אם "מרכז ההלבשה" ששם נקנתה הטוניקה היא רשת ארצית אבל הטוניקה הזו דומה מאוד כמו שאתם רואים לזו מהתמונה לפני, זו שנקנתה מג'אמפ אבל שימו לב להבדל במחירים: זו עלתה לי 60 ש"ח! לפעמים נדמה שאנחנו לא נוכל למצוא כלום בחנויות למידות רגילות אבל כמו שאתם רואים, שווה לנסות...

זו גולת הכותרת מבחינתי...

חולצה שבעיני היא מדהימהההה ביופי ובעדינות שלה!!!! 200 ש"ח בג'אמפ. אני ממש מאוהבת בה!

ומכנסיים...

גם מML. שכתי את השם של הבחורה שהעלתה פה תמונות לא מזמן... בעקבותיה הלכתי לחפש את המכנסיים שהיא פרסמה פה. תוך כדי חיפוש מצאתי את אלה במקום והתאהבתי. יושבת מדהים על הגוף.

yoka2

New member
וואו כמה יפה

וכשראיתי מה המחיר יופיה התעצם

ShirShir

New member
לא משנה../images/Emo3.gifקראתי את תשובתך למטה../images/Emo51.gif

החורזת**

New member
תתחדשי ותהני, ממש אחלה בגדים

ודרך אגב איפה נמצאת החנות רשת הלבשה שבה קנית את החולצה ב- 60 ש"ח? בעיני היא גולת הכותרת.

היי, תודה רבה!

החנות נמצאת בביג בב"ש, בצמוד לג'אמפ ויש אותה בקניון קריית הממשלה בב"ש. אין לי מושג אם זו רשת ארצית האמת... היו שם הרבה טוניקות וזה עד מידה 6 שיכולות להראות מקסים על שמנות ומי שאפילו קצת יותר רזה ממני (מידה 48-50) יש לה עוד יותר מגוון! הייתה כזו גם בתכלת וצהוב אבל לא לקחתי כי קניתי המון חולצות והעונה רק התחילה...

למעלה