והנשכחים שלי ../images/Emo25.gif
אומור.. הפיוטית.. פורטת על ליבך היישר לתשובה האמיתית. המוחצת. תקשיב לשיריה, קרא חרוזיה ותיכבש כמו כל אחד בסביבה. וההוא שם שיושב וצופה בנו.. זה, זה עם פרצוף הליצן שעושה את עצמו שוטה.. שים לב אליו. כשהוא פורט על הקלידים.. פנינים של ממש מופיעים על המסך. לקרוא ולשמור. תמיד תצטרך.. ויש גם את יוג העשירי. או שמא 10 בגילו?
לפעמים.. רק לפעמים.. התמימות בדריו יכולה לפקוח עיניים. ואיש המערות, כמובן. גם הוא כאן. לא יודעת מאין בא ולא אכפת. העיקר שהוא כאן. הלואי כל הזמן! (פסי! חאלאס עם החרוזים המטומטמים האלה!) ורוני נוטש מידי פעם את הפורום הסוער שלו וקופץ לבקר, וBlue מתעניין ולעיתים משורר, ואשה שהיתה במבוכה וניסינו לעזור, גולן בן שתמייייייד יש לו דיעה של נגד
ופלסטיק שהחליט לצאת מהצללים ומידי פעם תורם ניסיון והגיגים וחייבת לגעת ויודעת לדעת או שמא הפוך - אני משתגעת! ודור ולוקינג פור ואחד מתגרש שיוווו.. איך לא שמתי לב שאנחנו כבר כל כך הרבההההההההה
Michelle1 mobi Neuron Reactor reality25 ronds shahardan softy xrx30 אז מהה לוליטה26 מיקי בל מריפוסה רומנטיקן21 רננה33 רשפים של אור שדונת קטנטונת סוגרים את הרשימה.. אני בטוחה שאם תתן לי עוד קצת זמן גם אותם אכיר ואדע
אומור.. הפיוטית.. פורטת על ליבך היישר לתשובה האמיתית. המוחצת. תקשיב לשיריה, קרא חרוזיה ותיכבש כמו כל אחד בסביבה. וההוא שם שיושב וצופה בנו.. זה, זה עם פרצוף הליצן שעושה את עצמו שוטה.. שים לב אליו. כשהוא פורט על הקלידים.. פנינים של ממש מופיעים על המסך. לקרוא ולשמור. תמיד תצטרך.. ויש גם את יוג העשירי. או שמא 10 בגילו?