שלום בנים שלום בנות

והנשכחים שלי ../images/Emo25.gif

אומור.. הפיוטית.. פורטת על ליבך היישר לתשובה האמיתית. המוחצת. תקשיב לשיריה, קרא חרוזיה ותיכבש כמו כל אחד בסביבה. וההוא שם שיושב וצופה בנו.. זה, זה עם פרצוף הליצן שעושה את עצמו שוטה.. שים לב אליו. כשהוא פורט על הקלידים.. פנינים של ממש מופיעים על המסך. לקרוא ולשמור. תמיד תצטרך.. ויש גם את יוג העשירי. או שמא 10 בגילו?
לפעמים.. רק לפעמים.. התמימות בדריו יכולה לפקוח עיניים. ואיש המערות, כמובן. גם הוא כאן. לא יודעת מאין בא ולא אכפת. העיקר שהוא כאן. הלואי כל הזמן! (פסי! חאלאס עם החרוזים המטומטמים האלה!) ורוני נוטש מידי פעם את הפורום הסוער שלו וקופץ לבקר, וBlue מתעניין ולעיתים משורר, ואשה שהיתה במבוכה וניסינו לעזור, גולן בן שתמייייייד יש לו דיעה של נגד
ופלסטיק שהחליט לצאת מהצללים ומידי פעם תורם ניסיון והגיגים וחייבת לגעת ויודעת לדעת או שמא הפוך - אני משתגעת! ודור ולוקינג פור ואחד מתגרש שיוווו.. איך לא שמתי לב שאנחנו כבר כל כך הרבההההההההה
Michelle1 mobi Neuron Reactor reality25 ronds shahardan softy xrx30 אז מהה לוליטה26 מיקי בל מריפוסה רומנטיקן21 רננה33 רשפים של אור שדונת קטנטונת סוגרים את הרשימה.. אני בטוחה שאם תתן לי עוד קצת זמן גם אותם אכיר ואדע

תודה שאימצתם אותי לחיככם../images/Emo23.gif

למרות שנכנסתי בשקט בשקט, בדלת האחורית. על קצות האצבעות, מהססת, בודקת. מצאתי פה בית חם ונעים, מפרגן ותומך, וכייף להיות פה. תודה. רשפים

אורמור

New member
טוב פסי יקירה,../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

לאחר שציירת אותי כפיוטית וכובשת ואימצת אותי, ואפשרת לי להניח ראש על שדייך הרכות, אני מתרצה, סולחת, מתרככת.. וטוב..אני כבר לא הולכת.. מביאה מזרון מהבית , ונשארת כאן לתמידדדדדדדד וכי מי אידיוט ויברח ממקום כזה מלא אהבה? אור שמתה על פרציפלוחות מקסימות..

תודה על קבלת הפנים../images/Emo72.gif

תודה לך פסי על קבלת הפנים , הכנתי קפה אפיתי עוגה , ומי לא באה ??? פסי!!!

תבור.

New member
ברוכה הבאה

נחמד שהחלטת מהר שזה המקום המתאים לך. חם ונעים (חמסין בחוץ - בתל אביב) מקווים להשתתפות פעילה שלך.

תודה תבור

אבל בוא תתקרב קצת אני אלחש לך סוד קטן באוזן, לפני שנכנסתי אני מודה הצצתי, ורק אז החלטתי. אשמח להשתתף ולפעול, זאת המטרה. מלאכית כחולה

דיאבלו

New member
אוף ניהיה פה חם מדי

וגם דביק יאאלההה בלאגןןןןןןןןןן כולם להתפשט פסי, גם ת´משקפי שמש בבקשה או.... ככה יותר טוב ברוכים הבאים לכל החדשים אני דיאבלו בחוסר שפיות זמני הרי יודע שזמני זה הכי קבוע שיש די <שהולך לכבות תתנור>

רק רגע דיאבלו

תוריד בבקשה גם את השעון... נעים מאוד , מאוד מאוד נעים לראות לך, אופס, לראות אותך. מלאכית כחולה

תבור.

New member
דיאבלו רק רגע !!!

מה קורה פה די. אתה כבר אמור לצלול עמוק בים המלח אופסס התכוונתי לצלול למישהי בים המלח נראה לי שמלאכית עלולה לשבש לך התוכניות

תבור.

New member
שיבוש נעים

כנראה שדי.שובשו תוכניותיו לא בגללך אבל אין ספק שהראית לו שוב שהשמים מלאים כוכבים ומלאכים מכיוון שבסופ"ש השכינה והמלאכים מתקרבים לעיר הקדש ירושלים החליט כנראה להישאר שם. ההעדפה שלי "עיר החטאים ללא הפסקה" שם בטוח תוכלי להוסיף...

למה לקרוא לזה שיבוש

בוא נקרא לזה, שינוי מרענן. מה שאמור לקרות קורה ומה שלא אמור להיות לא יהיה, למרות שירושלים היא עיר בירתנו, מעדיפה המלאכית לרחף ולהתעופף, לשבש ולשנות, בעיר..ש...הזכרונות ממנה רבים ונעימים..

דיאבלו

New member
אף אחד לא ישבש לי

הסר כל דאגה מליבך אני שיבשתי לעצמי אני לא נוסע ....לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון לונדון לא מחכה לי ....................... אני נשאר בי-ם המופצצת די.

דיאבלו

New member
רגע רגע רגע רגע רגע רגע רגע

כמה רגעים תגידו השתגעתם אני מקציב לכל אחד מכם שלושים דקות זמן אוויר כולל בלונים כחולים של סלקום, בשיחה אתיתי במשרד וככה לא תצטרכו רגע ועוד אחד וכן, תבור אתה ראשון כי אתה וותיק יותר מלאכית, תתקרבי ככה בשקט, יופי שתבור לא ישמע, אני מחפף אותו ב 7 דקות ואז יהיה לנו זמן. די <סמנכ´ל זב´בלת ועיצוב>

למעלה