רק תסתכל סביב ../images/Emo13.gif
בצד ימין, דיאבלו מפזר שיער ומותח חזה. זו שמתלקקת לו על יד הרגל - זו הכלבה שלו.. על הספה ממול.. האיש ההוא בין ערימות הספרים - זה תבור. הוא תמיד בחיפוש אחר כתבים מעניינים ומאמרים. איש חכם.. כאן על ידי, זו דינה. אנחנו עסוקות בלפלרטט אחת עם השניה, אז אל תשים לב. זו עם הרעשנים והדגל שצועקת כל הזמן - זו מייקי. תיזהר. יש לה ציפורניים. היא גם נושכת כשצריך, לפעמים גם לא בירך מבפנים..
אוטוטו תיכנס בסערה אש לי. גם ממנה תיזהר. היא מאוהבת, מחורמנת, קופצנית אבל יודעת ה-כ-ל. שורפת לבבות אמיתית
מידי פעם מגיחה איזו אחת שחייבת לדעת הכל. מגרה אותנו עם סיפורי הכיבושין שלה ובורחת לעשות סקס באמצע היום עם החבר החדש. יש גם את היצור הפרחוני והרומנטי.. יבוא חדש היישר מגן עדן. היא יושבת שם עם עיניים פעורות ומגלה את העולם. זה נחמד להסתכל עליה ככה
והידעונית שלנו. אחותו. אם אתה צריך עיצה חכמה, עמוקה, מפורטת, עניינית - ישר אליה! זותי היא לא רק אחותו של שייקספיר. גם אחותו של פרויד, איינשטיין, מי שצייר את הבולבולים בקמה סוטרא ויש לה עוד כל מיני אחים חורגים שהיא אספה בדרך.. מי יש לנו עווודד.. מממ.. נו בטח. ילדונת בוגרת אחת, דניאל בגוב הדגים, שמע´לה השכן שלי, אטיוד שבודק תמיד מה רמת הסיבולת של כולנו ושונא אותי נורא, וה- ה- ה- זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז של ה-ארז. זה - שכל הבנות כאן רוצות שיעשה להן ילד.. וכמובן עוד כל מיני אנשי ונשות צללים שעדיין חוששים להצטרף אלינו. (כן! אתם שם! בואו כבר!!
) וזהו.