שלום בנות...

lia2sh

New member
תראי... הכל בסופו של דבר קשה...

צבא זה לא דבר קל... ובטח כשיש יציאות של פעם בשבוע-שבועיים... אבל אם זה אמיתי אל תוותרי... תלחמי על זה... חבל לחיות בהרגשה של מה אם לא היית מדברת איתו... ואם הוא עדיין חושב כמו שהוא חושב אולי הוא סתם מחפש תירוץ... יכול להיות? בכל אופן תמיד כאן בשבילך, לי-את

devilz

New member
וואי...

אהמ... קטע מסובך... הנקודה היא שאת צריכה לוודא שזאת באמת הסיבה או שפשוט תירוץ... ואם זאת באמת הסיבה... אז תילחמי על האהבה שלך... זה כמעט שנה מהחיים שלך..

McBlack

New member
../images/Emo201.gif

בתור התחלה, מצטערת, אבל אף פעם לא קיבלתי תירוצים של "כדי שזה לא יהיה לך קשה"
את ילדה גדולה ואת יכולה להחליט בעצמך אם את מסוגלת להחזיק מעמד או לא. כמו שהצלחתם להחזיק מעמד (8 חודשים?) עד עכשיו בזמן שבטח כלל סגירות 14 ו-21 חופשי, אין סיבה שלא תחזיקו מעמד הלאה... גם אם האופי שלו ישתנה לכאן או לכאן, השירות שלו לא יימשך לנצח, וכל עוד אתם מאמינים שיש לאהבה שלכם סיכוי, לא שווה לוותר עליה בכזאת קלות. אפשר להבין את זה, שהוא רצה להתריע מפני מה שעלול לקרות לו בקורס, אבל להיפרד? זה מוגזם. וכשחושבים על זה, זה כאילו שהוא מעדיף את הקורס הזה על להישאר איתך (בסופו של דבר, הכל זה עניין של בחירה). אולי יש משהו בקשר שלכם שמפריע לו? אולי הוא מרגיש שאת יכולה להשיג טוב יותר ממנו ופשוט מנצל את ההזדמנות הזאת בשביל לעזור לך בעקיפין? בכל מקרה, דברו על זה... ואני בטוחה שזה יסתדר. תעדכני אותנו

מנסיון של חבר באותה יחידה

היה לי חבר משם, היום הוא כבר משוחרר, אבל בזמנו שנינו היינו בצבא, והיה לי מאוד קשה עם זה שהייתי רואה אותו פעם בשבועיים, שלושה וזה שיגע אותו ששומדבר לא ודאי והכל באויר, והדאגות שלהם במארבים ופעולות והכל... ובגלל זה החלטתי לסיים איתו את הקשר בעיקר. אבל כשנמצאים בקורס, בעיקר בקקצ, רוב הלוז ידוע מראש, מסודר ככה שזאת לא סיבה לזרוק הכל ביום אחד בהיר לכי לפי הלב שלך, אם את רוצה אותו ומאמינה בקשר שלכם- תלחמי, תנסי, תשקיעי עדיף ככה מאשר להרים ידיים מראש ואז לתהות...

McBlack

New member
../images/Emo45.gif אז בדיוק כמו השירות לפני הקורס...

ואפילו יותר טוב, שנותנים להם לו"ז מסודר

למעלה