שלום בנות...

שלום בנות...

שלום בנות... אני חדשה פה, ובכל הנושא הזה של פורומים בכלל... ואני רק רוצה שתדעו שקשה לי לפתוח ככה את הלב בפני זרים , ועוד באינרנט... אבל אני פשוט לא רואה ברירה אחרת (ותודה לחברה שלי שהמליצה לי על הפורום הזה) בקיצור... אני אובדת עצות כבר.. חבר שלי (אני כבר לא יודעת אם אפשר לקרוא לו ככה) הוא לוחם ביחידה מובחרת... מגלן כמו שכולם מכיריםפ... לא יודעת על זה הרבה מעבר... הוא ממש אוהב את השירות שלו את היחידה שלו טוב לו שם... ותאכלס טוב לי שטוב לו..... תמיד אני עומדת מאחורי כל הצעדים שהוא עושה... הוא עומד לפני יציאה לקורס קצינים... את הפצצה הזו הוא הפיל עלי מלפני שלושה שבועות ומשום מה מאז הכול התהפךך.. כנראה שהפלצנות עלתה לו לראש והשפיעה עלינו הגבר שלי מחליט בשבילי שיהיה לי קשה להתמודד עם זה, ופשוט ככה הוא חותך שמונה חודשים מדהימים של אהבה שמעולם לא פגשתי בה אני לא מצליחה להתמודד עם העובדה הזו.. איפה הבחירה שלי בכל העיניין הזה??? כנראה שזה היה חד צדדי.. קשה לי להבליג, להתעלםפ, אני פגועה וחוששת כל כךךךך אני צריכה תמיכה.... אולי נקודת מבט אחרת שתעזור לי להסתכל על הדברים בצורה שונה.... מה עושים...?? להלחם על האהבה שלי או שפשוט לקבל את העובדה שחברה לא ממש מתאימה לפרק הזמן הזה של קורס קצינים?!?! ובטח גם לא בסיומו......

שלום חמודה...

תראי, אם הוא לא רוצה להיות איתך, עזבי אותו. לדעתי להלחם על אהבה זה דבר מטומטם ביותר, מצטערת שאני אומרת ככה, אבל למה לך להיות עם מישהו שלא רוצה להיות איתך?

לילי123456

New member
../images/Emo201.gif

לדעתי את צריכה לברר איתו את הסיבה האמיתית לפרידה. אם היא בגלל שהוא חושב ש*לך* יהיה קשה או כי זה לא מתאים לו מכל סיבה שהיא... אם הסיבה היא באמת בגלל שהוא חושב שלך יהיה קשה, על זה את עוד יכולה להילחם...להסביר שאת יכולה ורוצה להתמודד עם זה. אם זאת סיבה אחרת,שקשורה אליו, זה כבר יותר קשה... אבל תמיד אפשר לנסות שוב ולא לוותר כ"כ מהר...מה יש להפסיד?

זה מעצבן אותי כל כךך

כי הוא גבר כזה שחושב שהוא יודע מה טוב לאישה.. לי.. קשה לי להאמין שיש סיבה אחרת הקשר שלנו היה פשוט נהדר.. זה נראה מופרך אולי אני צריכה לתת לזה קצת זמן, ולהעלות את הנושא שלנו איתו ביחד שוב.. מממ.. ויש דברים שלא נלחמים עליהם, אבל המקרה הזה מיוחד בעיניי.. אני מרגישה צורך לפעול

לילי123456

New member
אז את צריכה להסביר לו מה באמת טוב לך...

ואם את מרגישה צורך לפעול פשוט תעשי את זה...חבל להישאר אח"כ עם תחושת החמצה.. שיהיה לך בהצלחה

אבל כבר ימאו לקורס קצינים

וההקצאה הבאה היא רק ביולי, ואם הוא נוב' 5 אז גם קיצרו לו את המסלול, הוא צריך לעשו מ"כים לפני זה

עכשיו אנחנו נגיע לנקודה

תראי סליחה שאני אומר את זה חד משמעית, אבל זה בולשיט, כי להפרד בגלל דבר כזה זה אדיוטי . אני הייתי בקורס קצינים קרביים, אומנם נשרתי בהשלמה, אבל אני יכול להגיד לך שהיציאות די בסדר, והקורס הוא חפשנות, למה? כי רוב האנשים מכירים את התכנים, בגפן יוצאים כמעט כל שבוע הבייתה ובלהב עשינו אחת לשבועיים שזה לא נורא, אומנם זה לא מגלן שיוצאים כמעט כל יום שישי הבייתה (אם אתה כבר לוחם), אבל אפשר ובהחלט לנהל מערכת יחסים בריאה עם חברה. עצה שלי דברי איתו ותסבירי לו את זה, אם לא אז נסי להבין מה המניע, כי לא נראה לי שהקורס צריך להויות בעיה נ.ב למקרה שאת לא מכירה להב-קורס קצינים בסיסים של קרביים 14 שבועות גפן-השלמת קציני חי"ר 16 שבועות

שוטה הנבואה

אני לא מסכימה איתך, אני לא חושבת שאתה יכול לקבוע חד משמעית שזה בולשיט. חבר שלי משרת יחד עם חבר/חבר לשעבר של רומי ואנחנו חברות מאוד טובות. אתה לא יכול להגיד שזה שלך אולי היה קל להחזיק חברה במשך הקק"צ זה משהו שגם יהיה קל לכולם. אולי האופי שלו יותר חלש? אולי הוא מאמין באמת ובתמים שזה רק יכול להזיק לה? אולי הוא חושב שהקק"צ ישנה אותו לרעה וזה רק יגרום לה לסבל? אתה לא יכול לבוא חד משמעית ולקבוע עובדה בלי לדעת את הנסיבות. היא ביקשה עזרה להתמודד עם המצב הקיים ולא נראה לי שהתגובה שלך עוזרת לה כל כך. נסה שוב..

אוקיי

אולי לא התנסחתי שוב, ואם פגעתי בך או ברומי אז מתנצל זה דבר ראשון דבר שני: מה שהתכוונתי פחות או יותר לומר, זה שאם היא אוהבת אותו ולא מוכנה לוותר, אז שתסביר לו את זהב שזה ממש לא נורא, ומלא אנשים מחזיקים חברות בקק"צ, אני זה לא דוגמא כי ביחידה שלי יש יציאות טובות ות"ש גבוה, אבל תראו את כל הבנות המדהימות פה איך הן מחזיקות קשר של יציאה בשבועיים שלושה (באמת להצדיע) ולקחת מהן דוגמא . לא התכוונתי להגיד מילה רעה ולא חצי מילה רעה על חבר שלה, ואםן זה יצא ככה אני מצטער, פשוט שתנסה להבין את זה ולגבי השינוי בקק"צ, קל מאוד להשתנות שמה, אני מקווה בשבילו ובשבילה שישאר כמו שהוא אחרת השינוי בלתי ניתן לעצירה בהצלחה ושבוע טוב

דבר 1 ההתנצלות מתקבלת..

אבל שוב אי אפשר לדעת את הכוונות של הבחור, וזה מה שהיא מנסה לברר פה ואולי לקבל עזרה מאנשים שאולי היו במצב דומה, זה דבר שלא מתכוננים אליו ולא מקבלים חסינות ממנו

יכול להיות שאת צודקת

אני לא מכיר אותם אישית ולא את הנסיבות, אבל לדעתי אם היא תסביר לו שהיא תתמוך ותאהב, אז אולי זה ישנה

אני לא יודעת כמה זה ישנה

כי אני בטוחה שהוא יודע שהיא תעמוד לצידו, אני גם לא יותר מדי עמוק בכל הקשר חוץ מדאבל דייטים כששניהם חזורים :]

רומי מאמי שלי!!

דבר ראשון אני שמחה שהחלטת בסוף לקבל עזרה מבנות הפורום (או בני אם יש פה). את דעתי את כבר יודעת, אני מקווה שתקבלי בסוף את ההחלטה הנכונה! סומכת עלייך בובה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo201.gif

אם הקשר איתו באמת כל כך חשוב לך אז כדאי לך לדבר איתו ולא לעזוב כי בתכלס למה הוא מחליט מה טוב ומה לא טוב בשבילך? כדאי לך מאד לברר את הסיבה לזה

OgaliO

New member
אני חושבת ..

שאת צריכה לדבר איתו .. בכל אופן, 8 חודשים זה כבר קשר בנוי ויציב .. תגידי לו שלא יחליט בשבילך .. אל תתני לקורס הזה להרוס את האהבה שלך ..

Clueless Maiden

New member
תלחמי

לדעתי כדאי לך להילחם. את אומרת שבחיים לא הרגשת ככה? אז אל תוותרי על זה. תנסי לדבר איתו שוב, להסביר לו שבאמת אפשר להסתדר אפילו כשהיציאות לא משהו (אני יודעת, כשחבר שלי היה בטייס הוא חזר פעם בחודש). אם הוא לא יסכים לשמוע, אז לפחות תדעי שניסית. בכל מקרה, בהצלחה :)

למעלה