שלום בנות,

עלמה 05

New member
שלום בנות,

שמחתי לגלות את הפורום ואשמח עוד יותר אם תוכלו לעזור לי. *איפה אפשר למצוא(באיזור המרכז) חצאיות ארוכות שלא נראות כמו אוהל? חצאיות שישבו יפה, לא עם גומי וכו'.או שזאת אופטימיות לחשוב שיש כאלה? הייתי מציינת מידה רק שאין לי מושג מה המידה שלי בזמן האחרון. אני משערת שבסביבות ה-50. *יש לי חצאית שטיפה גדולה עליי, במידה 7. יש לכן שמץ למה בערך זה אמור להקביל?

DREAM111

New member
היי עלמה

ברוכה המצטרפת. האמת חצאיות אני יודעת על פלאוורס שיש להם מגוון רחב אבל בטוח שבכל אחת מהרשתות יש גם חצאיות ולא כולן עם גומי בכל ההיקף.

ראיתי כמה חצאיות נחמדות

בצומת בילו במתאים לי עודפים.. חצאית = 99 ש"ח...ארוכה ונעימת בד (לא יודעת להגדיר את הסוג)...

קרייזי ליין

חצאיות עד אמצע השוק, קלאסיות, עם כפתור וריצ'רץ'. בכלל הם נוטים להחזיק מבחר די קלאסי, במחירים סבירים יחסית, עד מידה 54 בערך. בהצלחה!

נצל"ש - סוף עונה בקרייזי ליין

הייתי שם הבוקר. ג'קטים, מכנסיים, חצאיות, סריגים - מבחר גדול, מידות גדולות, מחירים סבירים (240-300 לג'קט מחוייט, 150 למכנסיים, 160 לקרדיגן בצבעים יפים). כיף וכדאי.

sigalit33

New member
היי עלמה!

יש חצאיות ממש יפות ומיוחדות ברשת "COTTON". די יקר שם אבל יש להם דברים מאד מיוחדים ובמידות מגוונות. לדעתי חצאית עולה שם בסביבות ה200 ש"ח, אבל אולי יש להם כעת הנחות סופעונה. לגבי החצאיות של פלווארס, אני מאד התאכזבתי אחרי שקניתי שם חצאית ופעם הראשונה שהלכתי איתה כבר התחילה להתפרק. בכלל הבדים שלהם ממש לא מציאה... בהצלחה במציאת מבוקשך! סיגלית

maya 25

New member
נסי במשביר לצרכן

לעיתים יש להם מציאות, בג'אמפ יש עד מידה 48 את יכולה לנסות גם שם את מידה 6 בהצלחה!

למעלה