שלום בנות

דתלשית

New member
שלום בנות

אני בחורה לשעבר חרדית היום אני חילונית גמורה ואוהבת להיתענין באופנה כמובן שהתחלתי לילבוש מיכנס מקווה שתקבלו אותי יפה! רציתי לישאול אותכם אני מעונינת ליקנות עוד לפחות חמישה זוגות מיכנסיים חלק אומרים שגיזרה נמוכה זה יפה וחלק לא מה דעתכם? ומה אתם חושבות על מיכנס עור עוד מעט חורף אתם יודעות בתודה מראש

Revi 22 Tal

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לגבי גזרה נמוכה.. אני אישית לא אוהבת את המראה בכלל בלי שום קשר לבחור רזה או שמנה. ראיתי רזות שהלכו עם זה וזה לא החמיא להן וכמובן ראיתי גם בחורות מלאות שגם להן זה מאוד לא החמיא (לטעמי לפחות). אני אוהבת את הגזרה האמצעית (לא גבוהה מידי וכמובן לא נמוכה מידי) זה מה שנוח לי ומתאים לממדים שלי. לגבי מכנס עור ..אין לי שמץ של מושג , אני ממש לא אוהבת ללכת עם דברים סוג הבד הזה , כי נורא מזיעים איתו.
לגבי מכנסיים דובר רבות לגבי "ציפי" חנות שמחזיקה מגוון גדול מאוד של מכנסיים (גזרות נמוכות , גבוהות) וכמובן מחזיקים גם מידות גדולות המחירים זולים , אבל שמעתי שאיכות הבד לא משהו בכלל.

דתלשית

New member
זה נכון

אבל בחורף זה מחמם בקיץ ברור שאני לא ילבש כזה דבר בחורף זה נעים לא ככה?

DREAM111

New member
וואלה יש לי איזה דז'וו

לפני שנה בתקופה הזו למיטב זכרוני נכנסה גם בחורה דתיה שחזרה בשאלה ושאלה את אותן שאלות שלך. אז גם אני כמו רויטל לא אוהבת את הגיזרה הנמוכה הזו שהאמת לא ברור לי מה מטרת המכנסים הללו שכשיושבים רואים את כל התחת. לגבי מכנסי עור אני לא יודעת אני אישית ממש לא הולכת או ילך עם מכנסים מסוג זה. זה נצמד לגוף זה מכנס רק לתקופת החורף. בכל מקרה אני חושבת שכדאי לך פשוט ללכת למדוד ולראות מה יותר נוח ולמה את יותר מתחברת. ברוכה המצטרפת.

למעלה