שלום בנות

א ו ר3

New member
שלום בנות

חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ....אני בת 18 ותכף יש לי מסיבת סיום !!!! רציתי לשאול מה אתן מציעות לי ללבוש למסיבה? שמלה? חצאית? אני די רחבה בירכיים, וצרה במותניים ועדיף משהו שלא יחשוף יותר מדי ת'זרועות... אז מה אתן מציעות? אתן מכירות איזו חנות נחמדה?

sigalit33

New member
היי אור!

לקראת סיום התיכון... לפי התיאור שנתת, אולי כדאי ללכת על חולצת מעטפת שמבליטה ויוצרת מותניים יפים ואולי חצאית בגזרת A שמסווה את הירכיים. מה את אומרת? נראה לך? לגבי הזרועות, כדאי ללכת עם שרוולים מתרחבים, כמו בגזרת עטלף או פשוט שרוולים שהם לא צמודים לאורך הזרוע וכמובן לא גופיות ספגטי שמדגישות זרועות עבות. נדמה לי שאלה הכללים הבסיסיים של "מה לא ללבוש" (מה לעשות, אני מכורה לטריני וסוזנה
)למבנה גוף שאת תיארת. לגבי חנויות, באיזה איזור את גרה? אני אוהבת את הקולקציה הקיצית החדשה של ג'אמפ ויש להם הרבה סניפים. בטח לבנות אחרות יהיו עוד הצעות. הכי חשוב- תבלי יפה!!!
סיגלית

א ו ר3

New member
תודה רבה סיגלית!

כתבת בול מה שחשבתי!!! אני באמת חשבתי על חצאית וחולצת מעטעפת, זה נראה לי האופציה הכי יפה, ובאמת ביקרתי ב"ג'אמפ" לא מזמן (אני גרה בירושלים) וראיתי שיש להם דברים יפים.... ראיתי שם חצאית בגזרת Aשחורה עם נקודות קטנות ממש חמודה.... טוב, אני חושבת שאשמע לעצתך!! חוצמיזה- על איזה נעליים היית ממליצה ביחד עם החצאית ? אני רוצה ממש לעשות מהפך לקראת המסיבה הזו!!

../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה של סיגלית נשמע

שילוב מדהים. תהני ותספרי מה קנית ...

ולגבי הנעליים.. ללא ספק

סנדליים סקסיות ועדינות עם עקב ילכו פרפקט עם הביגוד.

DREAM111

New member
טוב אני אצטרף להצעתה של סיגלית שלנו

ולו בגלל השעורים שהיא הפיקה מתוכנית הטלויזיה שעוסקות בלבוש אני סוכמת עליה. לגבי הנעלים זה כמו שאמרה חיפאית רק סנדל עדין סקסי משהו שתטריפי את החבר'ה.

sigalit33

New member
אין בעד מה, שמחתי לעזור!

אני מקווה שתמצאי בדיוק מה שאת רוצה ושיהיה לך נשף סיום נפלא וקסום
אח"כ ספרי לנו מה לבשת ואם תוכלי תביאי תמונות!

RotemDan

New member
הממממם...

אני סיימתי שנה שעברה ואמרו לכולם לבוא בבגדים לבנים, אז תפרתי שמלה ועליונית בלבן. אז זאת אופציה אחת - למצוא תופרת ולתפור מהר את השמלה - אני הלכתי לקנות את הבד בנחלת בנימין, אבל בירושליים יש חנויות בדים מצוינות וזולות. חוצמזה, כדאי לך להיכנס לאריסטו שמט (אינלי מושג אם יש בירושלים) כי דווקא בשמלות יש להן לפעמים יציאות נחמדות. במתאים לי העונה יש שתי שמלות נחמדות, אבל את צריכה מעליהן קרדיגן כדי להסתיר את הידיים. באופן כללי באישה אישה, למרות שלא ראיתי את הקולקציה של הקיץ, יש שמלות יפות. שאר הבגדים די מזעזעים, אבל השמלות יפות.

א ו ר3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifתודה לכולכן בנות!

מעולם לא קיבלתי כ"כ הרבה הצעות ללבוש!אין ספק שאני הולכת לעשות מהפך במסיבת סיום כי מעולם לא לבשתי חצאית...! כדאי גם להוסיף גרביונים כהים לכל הסיפור, נכון?

לא. זה ייתן לך מראה של דוסית

אם את בקטע של גרביונים אז בצבע גוף אבל תלוי כמובן במזג האוויר. אם זה בקיץ אני הייתי הולכת על המראה הטבעי. בלי בכלל. אחרת תתבשלי.

DREAM111

New member
גילוח טוב קרם גוף לפני והכל מבריק

ומדליק. בצעירותי ככה היו מסתכלים על רגלי.

א ו ר3

New member
אבל אבל אבל.........

יש לי רגליים לבנות נורא.....
ואני לא רוצה שייראו אותם.........!

תגידי, חשבת אולי שלבן זה יפה?

עלה בדעתך שזה הצבע שנולדת איתו ולכן הוא כנראה הכי יפה לך בעולם? -מרגריטה לצערה באה בגוונים של בז' לייט. ויש יאמרו צהוב. אבל להם לא נאמין- עזבי אותך משטויות. אין על אישה דשנה ולבנה. תשאלי את בוטיצ'לי. ואת טיציאן. -ויש יאמרו כאן ועכשיו זה לא רנסנס. להם נאמר - וחבל. אין לכם מושג מה אתם מפסידים- קרם גוף. רגליים מבריקות. וקדימה. גו גט דם.

א ו ר3

New member
באמת סחתיין על גדולי אמני הרנסנס...

בכל זאת- אאההה! יש לי לבן מת ממש!! בידיים ובפנים אני הרבה יותר שזופה (מין גווני אפרסק) אבל ברגליים- גיוועלד. וגם יש לי שוקיים עבים...האם מסיבת סיום הוא המקום להראות את מה שהסתרתי כל השנים.....??

benkesher

New member
אם יש לך שוקיים וקרסוליים עבים

(כמוני) אז סנדל צר עם עקב דק ועדין יכול רק להבליט את זה.(ובטוח שלא השרוכים האלה שנקשרים על הקרסול, שהם מקסימים לכשעצמם, אבל ממש לא עלי) אולי עדיף סנדל סגור או חצי סגור ושטוח או עם פלטפורמה. אפשרות נוספת זה מגפיים אבל שיגיעו עד החצאית (שלא יראו את הרגל באמצע). גם אני לבנה באופן יוצא דופן. היום זה ממש לא מזיז לי(לבן זה יפה) אבל כשהייתי בגילך הרגשתי עם זה ממש לא משהו. אז אם זה מפריע לך ואת בכל זאת רוצה לחשוף משהו מהרגל, את יכולה ללכת על גרביונים בצבע גוף, מהבהירות הדקיקות והטבעיות ביותר שיש, וזה ייתן לך מראה שזוף. גם אני מאוד מאוד ממליצה על חצאית בגזרת A- נניח אדומה, עם חולצת מעטפת שחורה. עשיתי קניה כזו לא מזמן ב EMPRESS בשינקין ואני לא מפסיקה ללכת ככה ומקבלת פידבקים נהדרים.גם בבנות בשינקין יש מעטפות נהדרות. אם כי במידות די מצומצמות.

למעלה