שלום בנות!

בנות - ככה נוותר לזיו???

זיו - את הולירז מתבקים להגיע למפגש.. אין חתונה בלי שאנחנו נאשר את השידוך!!
נשמה - זה ממש מקסים. כמו שכבר כתבתי כמה פעמים - אין לי ספק שלירז בחרה היטב.. המון אושר והנאה שיהיו לכם

זיו25

New member
הלוואי!

הרי את יודעת שבנוסף לחתונה אנחנו גם משפצים את הדירה וכל היום והלילה סובבים סביב שני הנושאים הבוערים הללו... היינו שמחים להגיע! ואם נראה שיתאפשר - נבוא ! תודה על ההזמנה :) שלך, זיו.

ואם אתם צריכים טרמפ - תודיעו ../images/Emo73.gif

אנחנו די שכנים. זאת, כמובן, בשאיפה שנצליח להגיע בעצמנו.

zimes

New member
זה היה ברור, לא?

תבואו, תבואו. שתדעו מה צפוי לכם

זיו25

New member
נדע מה צפוי לנו...?

צימס, חודש לפני החתונה? את רוצה שהיא תתחרט לי ? תגיד לי משפטים בנוסח "זה לא אתה, זה אני..."

zimes

New member
../images/Emo6.gif חס וחלילה - - - - - *בורחת* ../images/Emo12.gif

באמת לא הבנתי לאיפה נעלמת ../images/Emo8.gif

וואוו!!! מרגש... עד שעידו נולד החתונה היתה היום המאושר בחיי ואני מקווה שגם אצלכם זה יהיה ככה. עכשיו קצת מאוחר אבל עד החתונה אני אעביר אליך רשימת "טיפים" ליום החתונה... ההזמנה יפה ו"מזמינה" מאוד תמשיכו את ההכנות בסבבה נ.ב. - ואיך הסתיים משבר הרישום של השמות על ההזמנה?

זיו25

New member
אהלן!

ת´אמת, יש לנו הרבה כאבי ראש והרבה דברים שצצים כך סתם לפתע , ואנחנו לעיתים מגיעים למצבים של ייאוש, שנעלם צי´ק צא´ק. צריך לעבוד עם הרבה מאוד פוליטיקה מול כל ההורים , וזה לא קל , אבל מסתדרים. משבר השמות עבר בהצלחה. עדיין יש לנו משברונים פה ושם, אבל בגדול אני חושב שאנחנו עוברים זאת לא רע... ואני אשמח לקבל רשימת טיפים - תמיד טוב ללמוד מנסיונם של אחרים . בברכה, זיו.

הטיפ שלנו ליום החתונה:

שי ואני קיבלנו, כל אחד בנפרד - במקום שבו התאפרתי, הסתרקתי והתאפרתי - שעה מסג´ בכל הגוף. זה היה רעיון אדיר ושווה כל שקל. זה מאוד מרגיע ומכניס לאוירה שונה לחלוטין. מוציא מכל מלחצים של לפני החתונה. ולגבי ירח הדבש - תצאו שבוע אחרי.. מה יש? ואפשר גם להלחיט שהשבוע עד לירחהדבש הוא ירח דבש בארץ..

ממש עושה חשק להגיע ../images/Emo8.gif

זיו המקסים והרומנטי... שיהיה לך ערב מדהים, וחיים נפלאים אני מחכה שאתה שלירז תתצטרפו לפורום כ"מניקים" בהקדם.. (איזו פולניה אני לא?)

זיו25

New member
לירז היא תימניה

אבל אני לא מצליח לצאת מהבית בלי סוודר וסנדוויץ, למרות כל המחאות שלי
אני באמת קורא לה פולניה מדיי פעם ...

מאיה10

New member
המון המון מזל טוב זיו

אני בטוחה שיהיה מאוד מרגש! ומה אח"כ מתכננים איזו חופשה? מאוד כדאי אחרי כל המירוץ והסידורים (אם נשאר תקציב וימי חופש כמובן)

זיו25

New member
חופשה... לא קל - מסתבר.

בת דודה שלה החליטה להתחתן אחרינו , ביום שלישי. התכנון היה לצאת לירח דבש מראשון עד חמישי , אבל עכשיו .... זה דיי בעייתי. אנחנו חושבים מה לעשות עם זה. לירז רוצה ללכת לחתונה... אני פחות - כי זה הורס יהרוס את ירח הדבש. מה דעתכן?

למעלה