שלום בנות!

זיו25

New member
שלום בנות!

רציתי לומר לכן שלא נעלמתי, ואני משתדל לקרוא מדיי יום עידכונים כאן בפורום (ותהנו במפגש!) אנחנו התחלנו אתמול את הספירה לאחור. בעוד חודש פחות יום, אני אשים טבעת על האצבע של אישתי לעתיד... מה דעתכן על נוסח ההזמנה? חמש שנים עברו מאז ההכרות עד שהחלטנו להתמסד ברבנות מצאנו מקום עם דשא ופרחים "גן הפיקוס" (ראו מפה שלא תטעו בדרכים) בשעה 20:00 ב-6.6.2002 בכ"ו בסיוון תשס"ב מתחת לחופה יחליפו זיו ולירז טבעות זהב "הרי את מקודשת לי" הוא יאמר בלחישה ולכן אני נושא אותך לאישה השמפניה תפרוץ, היין ימזג כמים מוזיקה משובחת תקפיץ אתכם לשמים האוכל יהיה טעים ומוצלח (תאמינו או לא אבל אנחנו מכירים את הטבח) נוכחותכם בארוע רצויה ועוד איך, לא תרצו ללכת, לא תפסיקו לחיייך. נשמח לראותכם זיו ולירז --- זהו זה, אז זו הסיבה שקצת נעלמתי,אבל אני מקווה שתוך חודש - חודשיים אני אכתוב פה בתדירות גבוהה יותר. המשך שבוע נפלא לכולנו! בברכה, זיו.

נירית1

New member
זיו ../images/Emo24.gif זה פשוט מקסים../images/Emo99.gif

שלעולם לא תאבד את הרומנטיות הזו, ושיהיו לשנייכם לך וללירז חיים מאושרים יחדיו. אבל כמו כל אמא פולניה אנחנו צריכות ל"בדוק" את הכלה
אז תכניס אותה לפורום שנוכל לברך גם אותה. ושהחודש יעבור במהירות.

inbale

New member
בוקר טופ לזיו ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

אני כבר מתרגשת בשבילך....איזה חלק משמעותי וחשוב זה בחיים של כל זוג. תהנה מהתקופה הזאת...איזה כייף!!!!!!!!!!!!!

zimes

New member
שיהיה בשעה טובה!

אנחנו מחכים, כאמור, לפגוש את הכלה.

tonti

New member
בחיי שחשבתי עליך היום בבוקר!!

ותהיתי לאן נעלמת. הזמנה מדהימה! ממש עושה חשק לבוא.... בהצלחה ורוב אושר

ציפי ג

New member
גם אנחנו התחתנו בגן הפיקוס

לפי האולם, יהיו לכם חיי נישואים משהו שבמשהו. מזל טוב.

ענתש

New member
ממש יפה ! כל הכבוד מזל טוב. רק הערה

אולי כדאי שתבקש למחוק את ההודעה ותכתוב חדשה בלי השעה והמקום... זה האינטרנט פה - אתה לא יכול לדעת מי קורא. אותי זה היה מפחיד...

זיו25

New member
אני אהיה מספיק כנה

כדי להגיד לך שאני לא מתחתן שם... לא היה עולה על דעתי לפרסם את המקום האמיתי... אולי _אחרי_ האירוע :) בברכה, זיו.

לאה_מ

New member
אבל התאריך אמיתי, נכון?

כי זה גם התאריך שלנו (אבל 11 שנים קודם). והוא תאריך מוצלח. אז המון מזל טוב. ההזמנה מקסימה. אני מאד אוהבת הזמנות אישיות כאלה. ותמסור גם ללירז.

אורית ג.

New member
מזל טוב זיו (אנחנו לא מכירים אבל

לברך תמיד אפשר, לא?) ובקשר לתאריך (לאה) - כזכור לי זה גם התאריך של מלחמת 6 הימים וגם של מלחמת לבנון. מקווה שהפעם נעבור את התאריך הזה בשקט

זיו25

New member
כן...

אנחנו די חוששים... ומאוד מקווים שהכל יעבור בשקט. יש לנו שומרים שישמרו במשך כל האירוע, וזה גם נכתב בהזמנה עצמה.

לאה_מ

New member
זה D Day (אם מזכירים מלחמות)

ששת הימים זה 5.6. לגבי לבנון את צודקת. באסה. כנראה הדחקתי את זה...

מקסים ומרגש!

זה ממש עשה לי צמרמורת של התרגשות (ואני לא מגזימה). מזל טוב! איזה כיף החודש הזה שלפני החתונה (למרות שאני זוכרת כמה לילות שלא הצלחתי להרדם מרוב התרגשות ומחשבות - מה עוד נשאר לעשות ולסדר...) אני מקווה שהחתונה עצמה תהיה נהדרת כמו ההזמנה.

Shellylove

New member
זיו יקירי, המון ../images/Emo49.gif

איך אתם עוברים את התקופה? עצבנות משהו? צירפתי לך משהו שכתבתי על חתונה למסיבת הרווקות שלי שתוכל לתת ללירז (מאחר והזוית היא מאד נשית ואיתך הסליחה), אם היא לא תזדהה, אני מקווה שזה לפחות ישעשע אתכם.

למעלה