שלום בנות יקרות

במבי120

New member
שלום בנות יקרות

אני רוצה לציין שזו הפעם הראשונה שאני כותבת. אך בהחלט קוראת את הדברים. לפני שנתיים התגלתה גם בי מחלת האנדומטריוזיס. עברתי ניתוח מפתיע וקשה במיוחד שלאחריו נאמר לי כי אני חולה באנדומטריוזיס מהדרגה החמורה ביותר. נתקלתי רבות בבעיות עם המערכת הרפואית.כגון: רופאים רשלנים ולא אכפתיים; חוסר הבנה באנדומטריוזיס ואטימות מצד כל המערכת הרפואית; בעיות עם טופס 17 ועוד. כלומר: מקשים עלינו את החיים עוד יותר ממה שנגזר עלינו! בעיקר בגלל סיבות אלו אני כותבת, על מנת שנוכל לשתף אחת את השניה בחוויות ובידע וכמובן לתמוך אחת בשניה. אני רואה שיש כאן המון תמיכה והמון לבביות. למעשה, כשהכתיבה כאן היתה רק בגדר מחשבה אצלי חשבתי שאולי ניפגש כולנו אחת לכמה זמן אך ראיתי שכן יש כאן מישהי שמארגנת את עניין הפגישות. תודה לך. זה חשוב ואני בטוחה שהפגישות תורמות רבות כי אין מי שיעשה את זה בשבילנו! אשמח לקבל תגובות. ואברך ברפואה שלמה לכולן! אמן!!!

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כל דיירת ב
מוזמנת לקחת יוזמה, בכל דבר. הרי זה רק בשבילנו. כל מה שנעשה רק יטיב איתנו - למשתתפות הקבועות ולסמויות. אני ממש לא זאת שמארגנת את הפגישות. היה מפגש לפני יותר משנה, והיה רצון ונכונות של הבנות, אז הפעם הזמנתי אלי. כל אחת יכולה להזמין לביתה מתי שנוח לה. אני בעד מפגשים תכופים יותר מאשר פעם בחצי שנה. הפורום הוא גם מקור ליצירת חברויות מעבר לוירטואלי, כך שבהחלט מתקיימים מפגשים רבים, גם אם הם אחד על אחד. רק טוב שיהיה לנו

במבי ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

הגעת ל
מאוד חם ותומך וכמובן מלא בידע (מניסיון כמובן!) כמובן שאת מוזמת לשתף ולהשתתף איתנו. וכמו שכתבה לך זואילי, מפגש קורה פעם ב... וכיוון שלא היה מזמן, היא לקחה יוזמה והזמינה...זה לא שמישהי מארגנת באופן קבוע. כיוון שהמפגש היה לפני פחות משבוע, אין לדעת מתי יצא לפועל מפגש נוסף. (אני מקווה שיצליח גם מפגשון באיזור הצפון בעתיד ואפילו אשמח שאצלי). הרבה בריאות גם לך

gui1

New member
קנביס רפואי האם חולת אנדו

זכאית לקבל ? האם יש במרפאת כאב של אנדו אישור?

מאיפה הבאת את זה......

אבל אחרי ניתוחים את מקבלת יופי של מורפיום..... ולא חושבת שאנדואיות יקבלו אישור......

זואילי

New member
נראה לך ?

בואי נתחיל בזה שמערכת הבריאות תדע לאיית אנדו ולהכיר במחלה בביטוח לאומי. אח"כ נגיע לבקשת זכאות לג'וינטים.

gui1

New member
למה לא ? ברצינות

א מערכת הבריאות אישרה את השימוש בקנביס ב תקראי פה את ארסנל הקוקטלים שאנו לוקחת לא מבייש ולצערי לא שונה הרבה מאנשים אחרים חולים כרוניים שלוקחים נרקוטיקה הדבר היחיד שמשפיע עליי הוא נרות אביטרן אבל לקחת במשך תקופה אחרוכה במממוצע של 4-5 ליום זה נשמע נורמלי ? או יותר נכון בריא ? שלא לדבר על התופעות לוואי כבן אדם שחווה כאב ברמות גבוהות לצערי מס פעמים בחודש מדוע לא לאפשר לי להתמודד עם הכי פחות תופעות לוואי ?

זואילי

New member
אם את מעלה פה דיון, אז אני בעד.

לא אתווכח איתך על האפשרויות להקל על כאבים, כי מבחינתי הכל הולך. אבל כמו שאנחנו מכירות את המערכת, אלו חלומות נעימים בלבד.

את בהחלט צודקת

ונכון שקנביס נחשב יותר בריא מכל החרא הכימי שאנחנו מכניסות לגוף אבל המערכת לא תאשר לדעתי ....המערכת אכן אישרה את השימוש אבל לחולים מסויימים.......ואנדו לא ברשימה..... אבל שווה לשאול אולי.......

gui1

New member
אנו יודעות

שהאנדו נחשבת כמחלה "חדשה" אבל כשמדברים עם רופאים שמבינים במחלה הקנביס לא נשמע מופרך , אתמול הייתי אצל דר אליצור ושאלתי אותו מה הוא חושב על קנביס אז אלפ הוא לא צחק , הוא אמר שאולי ושווה להתעניין במרפאת כאב לאנדו והיום שדיברתי עם הרופאה משפחה זה לא נשמע לה בעייתי , אומנם זה אושר לחולים סופניים או מסורטנים אבל הכאב שאנו חובים הוא לא פחות קשה אז קבעתי תור למרפאה ב5-1- ונראה מה יגידו המומחים [ כששאלתי את חגית ?המזכירה אם היה תקדים בנושא היא לא ידעה להגיד לי סתם אין לי כוח לראות את כל הרופאים שיגידו לי שאין מה לעשות , ורק לחיות על כאב ] בנתיים הרופאה נתנה לי מדבקת BURTANS [ משה שמעה? לקחה ? ] שזה ניגזרת של אופיום....

בהחלט שווה ורצוי

להעלות את הנושא במרפאה ולעורר את העניין. אני מניחה שזה עדיף על כל הכדורים/נרות/זריקות שבשימוש רחב כל כך אצל רבות מאיתנו. וחוץ מזה, איך משפיעה עלייך התקופה ללא הגלולות? אניש.

gui1

New member
התקופה ללא גלולות

היא בהחלט לא פשוטה , היא מחולקת ל2 רמות פיזית ונפשית בפיזית יש כאבים באיזור באגן באיזור השחלה לא תמיד אבל סביב הביוץ וסביב המחזור הלכתי להיבדק והתגלתה לי ציסטה בגודל 5X3 , ואמא שלי עומדת על הראש ואומרת תחזרי לגלולות תחזרי לגלולות ומצד שני הנפשי , אני מרגישה יותר נשית , יותר מושכת ומשום מה גם יותר פגיעה , כאילו שהגלולות גרמו לי לאיזה עכירות מן מסך של רגשות שלא איפשרו לאחרים להתקרב אליי ועכשיו ללא הגלולות , אני יותר פגיעה , זה לא דיכאון אלא יותר רגישות פתאום אני מאד רוצה ילדים , והתחלתי גם לטפל בילדים מה שלא העזתי לעשות לפני כן , יש לי מטופל תינוק מתוק שהתחלתי לטפל בו בגיל 3 חוד והיום הוא בן 5חוד אני לא רוצה לחזור לגלולות לתקופה המנופת הזו , לבצקות ברגלים, לאטימות המינית להתעלם מחלק מהותי הרי נבראתי כאישה ,,,, המטפל שלי אומר שזה יקח זמן והוא מאד קשוב לי וזמין לי בנתיים המחזור האחרון היה יותר קל יעני ירדתי ברמת הכאב במקום 7 נרות אביטרן לקחתי רק 4!!!! אז בנתיים אני מנסה לחפש גם משחכי כאבים אלטרנטיבים או לפחות למצא בחור ולהרות אחרי ילדים לא איכפת להיות על גלולות , אני יודעת שאם אחזור לגלולות ברצפ אחכ שלב הטיפולים אן ההריונות יהיו קשים יותר מפחיד אותי הישאר ללא ילדים אני יודעת שאפשר לאמץ אבל קודם צריך למצא בן זוג אני תמיד מזכירה לעצמי לא לתפוס את החיים ברצינות , לא להתייחס אליהם בכובד ראש הם משו חולפ ואני פה רק להנות חוזמה עכשיו אלה ימות חנוכה המון חושך בעולם [ הימים הכי קצרים הרבה הרבה חושך אולי זה הסיבה לריבוי האור הלא טבעי כשל הנרות ] ימים לא פשוטים מבחינה אנרגטית אז מוטב לישון בהם , ולהיות במינמום של המינמום של החיים

קרנון32

New member
גואי ???

יש לך ציסטה גדולה!! לא מלחיץ אותך כשאת לא לוקחת גלולות? אני מבינה אותך, אני נמנעתי מלקחת גלולות במשך שנה ואולי קצת יותר והציסטות גדלו ומסתבר שלא רק הציסטות השחלות נידבקו חצוצרה אחת איבדה צורה והמעיים והלקיות והשופכה היומ מעורבים אזזזז.... אני לא רוצה להלחיץ אבל באמת באמת תבדקי עם עצמך עם זה הזמן הנכון לא לקחת את הגלולות ובמיוחד כשאת רוצה להיכנס להיריון הכל נאמר באהבה

gui1

New member
קרנון

אין לי כוח להיות בלחץ הייתה לי ציסטה בגודל 6 וגם 8 החצצוצרות שלי כבר דבוקות הרחם דבוק לשלפוחית ויש לי גם הדבקויות במעיים , ז אין לי הרבה ממה לפחד כי כבר יש לי הכל אני בטיפול סיני ואני קשובה לעצמי ותמיד אפשר לחזור לגלולות ולהיות בדיכוי

זואילי

New member
גואי, רשמת

שאם תחזרי לגלולות ברצף, אז אח"כ שלב הטיפולים או ההריונות יהיו קשים יותר?? מה ההסבר לכך? את חושבת שעם אנדו פעיל קל יותר להרות מאשר כשנמצאים על דיכוי ומפסיקים אותו רק לשם הנסיונות להרות?

gui1

New member
זואלי

הייתי בדיכוי 3 שנים וחלק מהדיכוי היה חוסר חשק מיני בילדים ובמשפחה , המערכת שלי שותקה כליל אני לא יודעת מה יקרה שארצה להורות האם אצטרך לקבל מחזור ? הרי יצטרכו להפעיל את המערכת מחדש ועכשיו אני 4 חוד ללא גלולות המערכת חזרה לעבוד נכון שהיא לא עובדת נכון עובדה יש לי ציסטה וכאבים ובחילות והקאות אבל נתתי לעצמי עד פסח חעני עוד3 חוד או ארבע לטיפול הסיני שיצליח שיחזיר את הגופ לפעול כנכון , אני מאמינה ברפואה הסינית ראיתי שהיא כבר עשתה ניסים , ואני הולכת למטפל עם ניסיון רב ושותה צמחים שמשפיעים עליי לטובה צריך לזה הרבה הרבה אומץ יש שיקראו לאיזה טיפשות לפעמים אני מרגישה כך במיוחד שמאד כואב לי לא יודעת איך קל יותר להרות אנדו פעיל או מי אחרי דיכוי לא יודעת מה אומרות הסטטיסטיקות , אבל בדיכוי אין לי אפילו את הרצון להרות וזה מה שהכי הפחיד אותי ,

gui1

New member
ועוד משהו קצת מגוחך ...

שלשלום עשיתי US כנראה הייתי עדיין בביוץ למרות שלפי החישובים שלי היייתי אמרוה להיות אחרי ובUS ראו זקיקי בגודל 22 שיושב ומחכה הוא נראה מאד שליו ורגוע קצת התרגשתי שהילד שלי מחכה לי ,,,

זואילי

New member
לחוסר החשק

אין קשר בעניין קשיים (בין אם יש או אין) להרות. קשיים פיזיים, מכאניים וכו' כמובן.

gui1

New member
אי אפשר להפריד בין הגופ לנפש

אני במתח האנדו משגשג אני ברגיעה כן גם האנדו לא מאמינה ששנים של דיכוי עושים מכנית טוב לניסיון להורות אחכ אבל שוב יכול להיות שאני טועה לא בדקתי על מטופלים , [ יש לי חברים מטפלים מתמחים בגניקולוגיה שאני יכולה לשאול אותם ] כמו כן שלא יובן חוח ,אינני ממליצה לנשים עם אנדו להפסיק גלולות !!!![ זה משהו שאני מנסה על עצמי אני שפנפנה של עצמי

למעלה