שלום בנות (ובנים)

שלום בנות (ובנים)

אני בחורה מלאה {מידה 44-46} בת 19 ויש לי חזה מאוד גדול וכבד. בעבר הייתי קונה חזיות בחנות המפעל של ג'ק קובה אך עליתי במשקל והחזה גדל גם כן ופעם האחרונה שהייתי קניתי את המידה הכי גדולה שהייתה להם {G} בדקתי בקישורי הפורום וגם בחנויות המוזכרות שם המידה הגדולה ביותר היא ג'י , אני מניחה שאין מנוס מלהזמין חזיות אצל תופרת. האם אתן מכירות תופרות שאפשרי להזמין אצלהן חזיות עם תמיכה של הגב במחירים סבירים {אחרי קרוב ל400 ש"ח על כל חזיה של שאנל הכל נראה סביר} ואם אפשר בעיצוב שלא נראה כמו 2 אוהלים מחוברים. {כרגע אני מאיזור אשדוד אבל אין לי בעיה להגיע לאיזור המרכז או הדרום} תודה מראש מאיה

tully

New member
שתי הצעות

יש חנות "בנות פסיה" ברחוב קינג ג'ורג' שזו חנות מאוד ותיקה ואולי אם תרימי טלפון יתנו לך שם של תופרת שעושה חזיות או אולי יספרו לך שיש להם מידה H... (יש כזה) ברמת וומן אונלי, התחילו ליבא חברה אנגלית שלפי מה שהיה כתוב בעיתון המלכה קונה שם והיא מידה H. יש חנות בצומת בילו, תנסי להתקשר. החזיות של החברה הזו מאוד יקרות, קרוב ל-600 ש"ח. חוץ מזה, יש בשוק הכרמל דוכן חזיות שיכול מאוד להיות יחזיק את המידה שלך. זה דוכן יחסית בהתחלה כשנכנסים מאלנבי, בצד שאמל. המוכר שם גבר צעיר בשם רוני, חובש כיפה. בהצלחה.

hagith1

New member
או שפשוט תרימי טלפון למאדאם

ולדעתי אצלה תוכלי למצוא את מבוקשך. הבנות פה יוכלו לתת לך את מס' הפלאפון שלה או שתשלחי לה מסר. (הכינוי שלה הוא מאדאם פומפדור). בהצלחה

מעיין©

New member
וומן אונלי

ממליצה בחום
במיוחד על החנות בעזריאלי. מוכרות מקסימות. והמון פרטיות והתחשבות בלקוחה, מה שלא ברור מאליו בחנויות אחרות...מכירה את זה שהמוכרות נכנסות בלי לשאול- או שהתאי הלבשה שקופים
שם זה ממש לא ככה.

DREAM111

New member
טוב אז כמובן בחום רב ממליצה על

המאדאם המקסימה שלנו שיש לה מידות גדולות וגדולות מאוד. על וואן אונלי שמעתי אני לא התרשמתי לחיוב אבל אולי כדאי לנסות. אשמח לשמוע היכן מצאת חזיות מתאימות.

למעלה