שלום בחורות יקרות, אשמח לשאולכן מספר שאלות

אביכו100

New member
שלום בחורות יקרות, אשמח לשאולכן מספר שאלות

1: האם אתן הייתן מוכנות לקנות הלבשה תחתונה [תחתונים חזיות, פיג'מה] בחנות שבה המוכר הוא גבר- וכי הוא אוהב אופנה מלאהו אופנת נשים ולא מרגיש עם זה ברע, גם אם החנות היא בסגנון "אפרודיטה" ודומייה?

2 : האם הרצון לפתח את האופנה המלאה מראייה של גבר נתפס אצלכן כמשו מוזר וקצת חסר חשיבות בעולם של ימינו שבה יוקר המחייה "מצלצל" בדלת יותר מאשר היחס לאופנה ולאישה שמנה באשר היא אישה ובת אדם , קודם כל.

3 : האם להיות אישה מלאה זה אפשרי להרגיש עם הגוף בנוח וגם בהמשך לסוגיה בשאלה הראשונה גם אם החנות היא של גבר ואין שם מוכרות נשים.
?כדי כן לנסות גם לתת הזדמנות לגבר להראות שהוא יודע מה יפה בראייתו אצל אישה ולא רק מ"אישה לאישה"

4: האם לאהוב נשים שהן לא רזות נתפש מעוות אצל נשים לקבל שהן יפות גם כשהן מלאות?

קליספרה

New member
תשובות חלקיות

סעיף 1 - בחיים לא הייתי נכנסת לחנות כזאת שהמוכר בה רק גבר, לבנים הם מוצרים אינטימיים שדורשים לא פעם מגע בהתאמה וידע שגבר בחיים לא יכול לספק.
&nbsp
סעיף 2 - לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה
&nbsp
סעיף 3 - אין לגבר מה לעשות בחנות כזאת. סימן קריאה! מבחינתי בחירה בעבודה כזאת היא מציצנות לשמה בלי שום קשר להאם מדובר במידה גדולה או קטנה.
&nbsp
סעיף 4 - זה נתפש מעוות רק אצל אנשים בעלי תפיסה מעוותת - יש אנשים עם טעמים רבים ואנשים שנמשכים לכל מיני סוגים וצורות - כל עוד שמדובר בבחירה הדדית הכל הולך.
&nbsp

בסיכום כללי - לא מתאים.

1. מוכרות נשים מספיק מעצבנות, מוכר גבר זה לגמרי קריפי. הכי טוב להזמין מהאינטרנט.
2. מי שמוכשר בעיצוב אופנה אמור להיות מסוגל לעצב לכל המינים ולכל המידות.
3. לא מתאים.
4. ...
&nbsp
קיצר אח שלו, אתה רוצה להכיר בחורה מלאה יפה - פנה לאתרי היכרויות. לפתוח חנות לבני נשים כתירוץ זה דוחה.

אטילה878

New member
תשובות

1. כן
2. נראית לי שאלה ארוכה שמערבבת מספר נושאים. יוקר מחיה חשוב. יכולת מכירה תוך הקשבה ללקוח - מאוד חשוב.
3. לא רואה קשר בעובדה שגבר מוכר הלבשה תחתונה ודימוי גוף נשי של הלקוחה.
4. לא. מותר לך לאהוב מה שאתה רוצה.
באופן כללי, החשיבה שלך מראש מצמצמת אותך לשוק מסוים - הלבשה תחתונה לנשים מלאות. בתוך הקטגוריה הזו, אתה מצמצם עוד יותר - לנשים שמוכנות לקנות ממוכר גבר. אם כבר, הייתי אולי עושה את זה כגימיק או כהפוך על הפוך: מפרסמת את העובדה שזו חנות של מוכר זכר עבור נשים.
בהצלחה
(אגב, כבר קניתי מחנויות שהיו בהן מוכרים גברים, מה שכן, היו במקום גם מוכרות. לדעתי האישית - מה שיותר חשוב זה שתהיה במקום אפשרות להתאמה באמצעות תופר / תופרת שיודעים לתקן בהתאמה מלאה ללקוחה).
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה