שלום. אשמח לעזרתכם

נדושי

New member
שלום. אשמח לעזרתכם

קניתי שמלה שחורה פשוטה בבד שמחליק על הגוף עם מעט מחשוף ואני רוצה ללבוש אותה לברית בצהריים אין לי מושג באופנה אז כמה שאלות בבקשה איך אפשר להפוך אותה ליותר מענינת? ואיזה נעל תתאים? אני גבוהה מספיק וסובלת עם עקבים. סנדל לא בא בחשבון? נעל עם שפיץ בקצה כבר לא באופנה היום? חייב גרביון? אני בחורה רזה עם קצת בטן (בהריון) שבולטת עם השמלה ולא רוצה להדגיש זאת יותר מזה תודה רבה

Mics

New member
אקססורייז

למשל - שרשרת מעניינת או חגורה רחבה צבעונית. למה לא סנדל? במיוחד כשמדובר באירוע צהריים. והעיקר שיהיה לך נוח. אני אישית שונאת גרביונים אז לא שמה בדר"כ. מה גם שעכשיו בכלל חם מדי לגרביון.

לי וולף

New member
לברית

אני לא יודעת אם היית כבר בברית, אבל הנה כמה עצות במידה וזה עוד רלוונטי: אירוע צהריים נחשב פחות רשמי וככזה, קוד הלבוש שלו פחות רשמי. לגבי הנעליים- קשה לי לדמיין את הנעל כי רק ציינת שפיץ, אבל אני מניחה שאם יש שפיץ, מדובר בנעל סגורה וכנראה כזו שמתאימה יותר לערב. בכלל, מלבד מגף בחורף, מעטות הנעליים הסגורות שמתאימות לשמלה (זה לא בלתי אפשרי אבל אם את טוענת שאת לא מבינה באופנה, אני מרשה לעצמי להניח שהנעל הסגורה שיש לך- לא מתאימה. סליחה, אין פה שום כוונה להעליב!!). אין צורך בגרביונים, אבל אם את מרגישה לא בנח לחשוף את הרגליים, חפשי בחנויות גרבונים המתאימים לקיץ. יש כאלו! הם דקים ונושמים יותר. קחי בחשבון שאם הם לא בצבע גוף, זה יראה קצת חריג. בכל זאת, מראה חורפי.. היופי בשמלה שחורה, שהיא מתאימה בצבעה לכולן, ושהיא מהווה רקע נפלא לצבעים ואביזרים "מלווים". למה שלא תנעלי סנדל שטוח? משהו מיוחד- מעוטר באבני חן, או צבעוני; שגם יהיה לך נח וגם יהיה אופנתי. עגילים או שרשרת עם נוכחות - כאלו שיתאימו לנעליים, אבל שלא יראו יותר מידי כמו סט.. באופן כללי, אם את רוצה להסיט מבט מהבטן (אגב, בעייני זה מקסים להראות בטן הריונית..)- אני ממליצה לך למשוך תשומת לב אל הפנים ואיזור המחשוף, ובכך יעזרו לך התכשיטים. אם ממש בא לך "להשתולל" הוסיפי צמידים. הוסיפי תיק מתאים (קטן. שחור או שצבע שמתכתב עם הגוונים שבחרת), איפור קליל ואת מוכנה! תהני! לי'תלבש http://lee-tlabesh.blogspot.com/

Fun Fair

New member
מזלטוב ../images/Emo13.gif

קיבלת פה עצות מעולות ואכן- אקססוריז מתאימים הם שם המשחק. אחת הסיבות שאני כ"כ אוהבת שמלות קלסיות שחורות, היא שאפשר להתאים אותן כמעט לכל אירוע. שרשרת מעניינית, או עגילים מבריקים (לא ביחיד! או שרשרת או עגילים
) יכולים לשנות את עכל ההופעה. אבל הכי חשוב- שלך יהיה נוח.
(ושוב: נעליים, סנדלים, גרביונים- כולם בלשון רבים
)

למעלה