שלום, אשמח לעזרה.

ToryMaster

New member
הא.

אתה יודע, לא חשבתי על זה ככה. אני רגילה כל כך לחשוב על הדברים בדרך הישרה והפשוטה שחונכתי עליה, שלפעמים אני מוצאת את עצמי שוכחת חשיבה מאגית. זו נקודה למחשבה, תודה.

RainBird

New member
אני אישית מאמין שאין אמת אחת. אלא אמיתות שונות וזה מתבטא באמונה שלי. אצלי אין קונפליקט או בעיה לשקר- כי אין שקר. (כי אין אמת) פשוט מעניין אותי איך זה מסתדר בחשיבה של מונותאיסט מאגי.

Diableror

New member
הסברתי לך

"אמת" היא מילה גדולה מדי.יש את האמת האנושית ויש את הdivine אמת.הקשר בינהן הוא לא מיקרו ומאקרו,אלה סוגים שונים,זה הכל. Diableror

RainBird

New member
ראינו את ה"פסיכולוגיה" שלך. אולי אמת עדיף שאלך לשיחזור גילגולים טוב.

neophile

New member
עדיין לא ענית על שום דבר

אתה בטוח שאתה לומד קבלה או שרק שותפים לך את המוח?

Diableror

New member
ואם אני אענה לך

זה *באמת* יספק אותך? שחר,אתה לא קשור לכלום.מצטער שאני לא יכול לתת לך תשובה רצינית יותר,אולי כי אני לא לוקח אותך ברצינות.אתה בחור הזוי,ויותר מזה-אתה מאמין שכולם הוזים כמוך,או לפחות שכולם צריכים.בבקשה,אל תגיב לי שוב,נגמרו לי כדורי האקמול ואני לא יודע איך אוכל להתמודד עם עוד תגובה שלך. may the force be with you and hail discord! Diableror

neophile

New member
חופן חול כולו כחול

התפיסה המונותאיסטית אומרת שיש אמת אחת עליונה ובלתי ניתנת לעירעור אככ..למה תמיד אני זה שצריך להיות קטנוני?...נו טוב..נולדתי ככה התפיסה המונותאיסטית לא אומרת שיש אמת אחת היא אומרת שיש אלוהים אחד. כל תפיסה אחת יכולה להכיל רק חלק מהאמת, כולל זאת.(צחוק מטורף) כפי שלמעלה כך למטה נכון ברמה המנטלית ,היוניברס מעצם מוגבלות התפיסה שלנו מוגבל . במקסימום אנחנו יכולים לאסוף חופן של חול ,אפשר לומר שכפי שלמעלה כך למטה ושהחול שביד שלנו הוא החול שעל כל החוף ולכן אספנו חופן של החוף כולו. כל העניין יהיה נכון ברמה מנטלית אבל בתכלס יש לנו רק חופן של חול ביד. שחר.

למעלה