שלום, אשמח לעזרה.

Sim§ MaN

New member
שלום, אשמח לעזרה.

אני לא יודע אם זה המקום הנכון, ואני די תוהה אם זה אמיתי או אפשרי בכלל. אבל אני מאוד רוצה לנסות להכין כישוף או שיקוי או משהו שיגרום למישהו להגיד רק אמת וגם שיקוי אהבה. אני יודע שזה הזוי, או שבעצם כאן זה לא נחשב הזוי אבל זה מסקרן אותי ונחוץ לי. תודה. <:

Sim§ MaN

New member
עוד משהו.

1. כול אחד יכול לעשות שיקוי\כישוף? 2. האם זה אסור מהתורה? 3. אשמח גם לשיקוי לחיזוק הקשר או מה שזה לא יהיה. X=

ToryMaster

New member
הרשה לי לעוץ לך עצה

הסתובב מעט בפורום וחפש שרשורים שעוסקים בכישופי אהבה. התשובה הקלאסית שתקבל היא בדרך כלל שרובנו חשים שזה לא מוסרי עד קרימינלי, ושמישהו שאין לו נסיון בעסק לא יצליח לעשות כלום. קרא את השורה בראש העמוד, בבקשה. [עכשיו ראיתי את ההודעה השניה, אז הנה תשובות] 1. כל אחד שקיבל אימון והכשרה מתאימים יכול לעשות את זה ולהצליח, כן. מי שלא - סביר להניח שזה לא יצליח לו במקרה הטוב, או שזה ישתבש לגמרי ויקרו דברים אל נעימים במקרה הגרוע. 2. אני חושבת שזה נתון לפרשנות, אבל אני נוטה לחשוב שכשאומרים "מכשפה לא תחיון" [תקנו אותי אם ציטטתי לא נכון] מתכוונים בדיוק לזה. אז אם אתה דתי, אני במקומך הייתי נמנעת. 3. ראה את שאר התשובות שלי. מתכונים אני לא מחלקת גם למי שאני יודעת שמתעסק בזה מהסיבה הפשוטה שאני מאמינה שאם אתה מספיק מאומן ומיומן בשביל להטיל כישוף, אתה צריך גם לדעת לבנות אותו בעצמך.

Sim§ MaN

New member
הו, רציני הנושא.

בלי לזלזל, פשוט לא חשבתי שזה עד כדי כך. אני חושב שאני אוותר.
האמת שיותר רציתי שיקוי אמת מאהבה. >_> בכול מקרה, סתם עניין אותי, את יודעת. תודה בכול אופן.

ToryMaster

New member
האמת

שאני מוצאת שעניין שיקוי האמת מציק לי כמו שיקוי אהבה, לך תבין, הגיון של נשים
. זה לא עד כדי כך אם זה באמת מעניין אותך, אבל מאגיה זה הרבה יותר מהטלת הכישופים, זה מוסר, זו דרך מחשבה, זה סגנון חיים. אני חושבת שאם אדם לא רוצה את זה, אין טעם שיתעסק בפרקטיקה נטו.

neophile

New member
סגנון חיים?

זה לא עד כדי כך אם זה באמת מעניין אותך, אבל מאגיה זה הרבה יותר מהטלת הכישופים, זה מוסר, זו דרך מחשבה, זה סגנון חיים. אני חושבת שאם אדם לא רוצה את זה, אין טעם שיתעסק בפרקטיקה נטו. למה הביטוי "סגנון חיים" מעלה בי אסוציאציה של ערוץ האופנה?

ToryMaster

New member
ובכן

התגובה הראשונית שלי הייתה מעליבה משהו, אז לא. רציתי להגיד דרך חיים, אבל כבר אמרתי דרך מחשבה. זה התנגש.

RainBird

New member
../images/Emo45.gif האמת היא שאני אישית נפגעתי יותר משיקוי אמת יותר מהרבה שיקויי אהבה בזמנו. כמעט איבדתי חבר מאוד טוב בצורה הזו. וזה מפריע לך כי את כופה על אדם לומר את האמת. זה לא משנה מה את כופה עליו, או מה את מחללת- את גופו ונפשו באהבה או את רצונו באמת- זו אותה כפייה בדיוק.

Diableror

New member
מה גם

לדעתי לא תמיד שווה לדעת את האמת או לספר אותה. Diableror

RainBird

New member
דעה משונה עבור מכשף קבלי שיש להם את כל ה"חיפוש אחר האמת" thingie

Diableror

New member
אני מדבר על

זוטות,לא על האמת היחידה שאתה מתכוון אליה. Diableror

neophile

New member
מה עדיף?

אז מה עדיף ? לא לדעת את האמת או לא לספר אותה? האמת היחידה? אין אמת יחידה

ToryMaster

New member
זו קטנוניות

אני חושבת שב"האמת היחידה" אור התכוון לאמת הגדולה, האמת היקומית, משמעות החיים. אני חושבת שבאיזה שהוא מקום הוא גם צודק, לפעמים יש דברים שגם אני הייתי מעדיפה לא לדעת את האמת לגביהם. לא הייתי רוצה שישקרו לי, אבל אם אפשר פשוט לשתוק, עדיף

neophile

New member
המשמעות של חוסר המשמעות?

האמת היא שאין משמעות לחיים אבל בכל זאת אנחנו ממשיכים לחפש לכזאת אמת את מתכוונת?

RainBird

New member
זהו- האם באמת תטרח להכין שיקוי אמת עבור זוטות? אני זוכר שעבור הצורך שלי עבדתי מאוד קשה. הכנתי חליטה נחמדה מצמחים לבנים שמסמלים אמת כמו שושן צחור וורד לבן והוספתי גראנט אלמנדין שמשחירה בזמן שקר וכדומה, ואז הכנתי את השיקוי מחדש- תוך כדי מהילה שלו כדי שיהיה חסר טעם לשותה (שלא יחשדו בי) ובכל זאת- האם התכחשות לאמת קטנה היא לא בעצם התכחשות לאמת הגדולה? מה קרה ל as above so below הקלאסי? ארדן.

Diableror

New member
אני?

לא,בשביל זוטות לא אטרח.ואני לא מתכחש לאמיתות "קטנות",אני נמנע מלספר כאלה,כדי לא לפגוע באנשים.האמת היא לא הפתרון הטוב ביותר,לא תמיד. Diableror

neophile

New member
בור מאושר או חכם אומלל?

לא אמרת מה אתה מעדיף , לא לדעת את האמת ? או לא לספר אותה?

RainBird

New member
זה כלל לא מה ששאלתי. אני אנסה להבהיר. התפיסה המונותאיסטית אומרת שיש אמת אחת עליונה ובלתי ניתנת לעירעור. התפיסה המאגיה אומרת שמה שלמטה שווה למה שלמעלה. אז- אם יש אמת אחת, האם התכחשות לאמת הקטנה ביותר בעולם הזה, היא לא התכחשות לאמת האין סופית בעולמות האחרים?

למעלה