שלום... אפשר להצטרף?

שלום... אפשר להצטרף?

אז ככה אני קרן אור בת 25 מחיפה.... לא נשואה אבל בהריון... אני בחורה מלאה... אני מאוד מאוד אוהבת שופינג... ולצערי הרב אין הרבה חנויות למידות גדולות( שהמחירים שלהם סבירים ) אני קונה בחניות: ml עונות ולאחרונה נפתחה אצלנו בקניון חיפה חנות של אריסטו שמאט גילתי שם בגדים נהדרים ויחסית זולים וכמו כן בגדי הריון מהממים ביותר... בקיצור אשמח להצטרף לפורום גם כדי להשתתף וגם כדי לשתף...

lee_1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

מזל טוב על ההריון, שיעבור בקלות
ואכן לאריסטו יש בגדים מקסימים אם אני מבינה נכון את מחיפה, ועל כן את קרובה לקריון יש שם חנות ענקית של אריסטו, כדאי לבקר וגם יש שם את איקס מיקס (זה בקומה שנייה ליד המשחקיה), יש שם בגדים ממש יפים. כמו כן במתחם החדש בקריון פתחו חנות של נינה, יש להם עד מידה 7, שהיא בערך מקבילה למידה 50 אם אני לא טועה, גם שווה ביקור...
ושוב... ברוכה הבאה

תודה רבה כן גם פה בחיפה פתחו חנות..

ענקית של אריסטו ( אחלה בגדים ) איקס מיקס יש לנו גם בחיפה בגרנד קניון ונינה גם יש לנו בחיפה בקניון חיפה בכל מקרה תודה על ההמלצות...

אגב,

בקניון האודיטוריום, במרכז הכרמל, אפשר להשיג גם את הקולקציה של אריסטו וגם בגדים נוספים במידות יותר גדולות. (אין להם מידות ממש ממש גדולות, אלא יותר מידות ביניים). אבל היחס אחלה ומצאתי שם כמה דברים שאני מרוצה מהם.

DREAM111

New member
לא רק שאפשר אף רצוי אבל חייבת

לשאול שאלה קצת אישית, לא חייבת לענות. למה מרגישה כאילו את "מתנצלת" שאת בהריון אבל אינך נשואה
"לא נשואה אבל בהריון..." אפשר לשאול באיזה שבוע
שיהיה לך המשך הריון קל נעים ומהנה.

לא מתנצלת...

אני מחכה להריון הזה כבר 7 חודשיים פשוט כולם מציקים לי אם השאלה: "אז אם את בהריון אז למה את לא מתחתנת?" התשובה שלי אני פשוט לא מאמינה במוסד הנישואים אני חושבת שאפשר לחיות בזוגיות נפלאה גם בלי טבעת, כתובה,חופה וכל הטררם מסביב ( זה לא אומר שאני לא מאמינה בה') יש לדודה שלי חברה שהתחתנה לפני שבוע אחרי 15 שנה!!! של זוגיות מקסימה ללא נשואים ויש להם שלושה ילדים גדולים למה היא נזכרה להתחתן דווקא עכשיו? מהסיבה הפשוטה שבעלה גרוש וכבר מכיר את כל העיניין מקרוב אבל היא כל החיים הייתה רווקה ורצתה להרגיש איך זה להיות כלה לא מעבר לזה... אגב אני בשבוע 9 (ממש בהתחלה)

למעלה