שלום !!! אנשים !!!

ortal_sh

New member
פיפי ??

מה זאת אומרת שפיפי הבינה את הסכנה ומשכה אותנו שמאלה ? הרי אתה הנהג - היא בסך הכל מכונית זקנה ? אור-טל נ.ב. תשמור על עצמך - כדאי שלא תסע במצב של עייפות כזו אני רוצה אותך חי וקיים - מובן

ortal_sh

New member
חחחחחחחחחח

טוב אני אתן לך הסבר : אני שונאת את הרכב הזה - ל א משהו נגדך חס וחלילה לי יש סוברו ואני מתכננת לקנות אפלאוז - ולא אתקרב לפיאט . לא אסע איתך בפיאט , אתה תסע איתי בסובאו או באפלאוז תרגיש את ההבדל אווו איזה הבדל !
אני מבינה במכונית, מהנה בנסיעה, מנוחות, מתגובות הרכב כלומר תאוצה ... וכו´... ואין מה להשוות ! אור-טל

ortal_sh

New member
אם אתה .....

נהנה ממנה אז סבבה . גם אני , אל תשאל כמה אני חולמת על הרכב שלי - יש לי סיוטים שגונבים לי אותו , שפורצים לי אותו ועוד סיוטים כאלה ... ושאני מתעוררת, אני יורדת למטה לחנה לבדוק אם לא קרה לה משהו אז אני יכולה להבין את הסנטימנטים שלך לרכב . גם אני כזו ! אור-טל

ortal_sh

New member
אני........

אני בסדר פחות או יותר .. . החיים קשים - אוף בשביל להשיג משהו בחיים האלו , צריך ללמוד לעבוד להרווח כסף- שוב ללימודים ולמחיה ...... ולילדים (סתאאאאם- אין לי ילדים
) . אבל אני מאוד עייפה מכל השבוע - אין לי אוויר לנשום וכל לילה עד שכבר אני נכנסת לישון , אני מתעוררת , כל לילה סיפור אחר - פעם זה כאב ראש , פעם זה שן בינה שגודלת ועושה צרות, פעם זה כאב בטן, פעם זה האור (אל תשאלי למה השארתי האור דלוק - ספור ארוך). ופעם זה הקור או החום השבוע מהזה הרג אותי - אוף בטח את מצטערת ששאלת מה שלומי . אור-טל

אורטלי - מה פתאום מצטערת?? ../images/Emo8.gif

אם אני שואלת - זה בגלל שאני רוצה לדעת ואם הכל טוב - מצויין ואם לא טוב... יהיה טוב!!!
לפני השינה תדאגי שהכל יהיה במקום ואל תשכחי את האור דולק שימי מוזיקה נעימה ותישני כמו בובה!!! תנסי - אולי זה יעבוד..
תני
ושיהיה לך ערב נפלא!!

ortal_sh

New member
תודה ../images/Emo13.gif

על המלצות , אבל לא נראה לי ש-
ומוזיקה - אני לא ארדם בכלל - מה קרה לך. אני נרדמת רק עם שקט מוחלט וחושך מצרים בחדר ! אני ילדה קצת קשה אני מודעת לזה ! אבל תודה בכל אופן. אור-טל

הופה !! אני לא חריג...

אני ישן בדממה !! וילונת שחורים על החלון... זבוב עובר - אני מתעורר... למען האמת גם אם הוא לא עובר אני מתעורר..אבל זה סיפור אחר..

ortal_sh

New member
חחחחחח

כמה שזה מצחיק - זה גם עצוב , גם אני כזו ! מה עושים כדי לישון יותר טוב
זה יעבור לנו מתישהו ! אור-טל

את באמת רוצה לדעת ???

לא ישנתי לילה שלם כבר כמה שנים... אין לך מושג כמה זה מתסכל להתעור שלוש ארבע חמש ... פעמים בלילה...

ortal_sh

New member
את האמת ........

אבל רק את האמת : אני לא ישנה טוב בגלל מדבר והוא בגללי - סתתתתאאאאאאאםם
עכשיו באמת , אין לי משהו מסויים שמטריד אותי , באופן כללי , זה החיים , החיים שלי נורא עמוסים ..... ואני דואגת יותר מידי , שיהיה לי הכל ..... ולפעמים אני מתעוררת באמצע הלילה בגלל פחד שאני לא אקום בבוקר לעבודה או ללימודים, ולצערי אני רואה שעדיין חשוך בחוץ
- אז אני מנסה לחזור לישון לפעמים ללא הצלחה ! אור-טל

ortal_sh

New member
אני שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

התחושה הדדית
אור-טל כרגיל אני אשאיר אותכם לבד חברים באים אלי לא נעים , צריך לתת להם יחס . אז ילאאאה בייייי נדבר בקרוב ....

למעלה