שלום אנשים!!!

לא פתחת כבר הודעה מקודם???../images/Emo46.gif

אוקיי רק עכשיו שמתי לב!!!! גמאני אוהבת את גרין אבל מה נסגר ריתך??? למה כל מחלה שנייה של זה בילי ג'ו החתיך והגבר???? את אוהבת אותו או את המוזיקה שלו ??? ותפסיקי לעצבן אנשים...!!! ולפתוח מליון הודעות!!!!

BrainDaMaGeD

New member
חחח זה עדיין הורג אותי...

את אומרת בכל מקום שגרין דיי יותר טובים, ואת מכירה רק 3 שירים של גרין דיי, שהם מהאלבום החדש, שלושת השירים עם הקליפים!!! אז תעשי טובה לעולם ותשתקי!!! ודווקא לינקין יותר טובים... =] אני אנצל את ההזדמנות ואצטרף לפורום. מירה, בת 15, בת ים, קקה.

ברכה הבאהההההה

ואת צודקת בהחלט...!! (= אני אסיה.... תהני!!!

giant G

New member
ברוכה הבאה הרי לכם בנאדם

שיודע כיצד להיכנס לפורום... :)ברוכה הבאה אני בטוח שתהני פה we rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz חחחחח סתם אני שי 16 ירושלים... :)

Lp Fairy

New member
וולקאם וולקאם..:)

אני בכול מקרה רעות..בת 16 וחצי ויומיים..:) חחח תהני...ותבואי למפגש שלנו..:)

BrainDaMaGeD

New member
חחחח..אני מירה בת ה15 וחודש ו...

כמה זה 22 פחות 14? אמממ... בת 15, וחודש, ו 8 ימים! הייתי באה למפגש אבל יום למחרת אני נוסעת לסיניי ואני צריכה להספיק את כל העבודות שנתנו בבצפר ולא התחלתי אפילו..חח וגם לארגן מזוודה וכל זה... בחופש הגדול אני אבוא =]

SAMAR

New member
מה?!

חחחחחחח...אני לא רוצה לדבר איתך! כי לדעתי גרין דיי לא יותר טובים מלינקין[איך אפשר להשוות?! מוזיקה שונה לגמרי!!!] וגם בגלל שאת באה לפה רק בגלל שלא עונים לך שמה.....אז למה שעם גישה פתוחה כזאת נדבר?! חשבת פעם למה לא עונים לך? רוצה לדבר? לכי לצ'ט! לכי לפורום שיחות או משו כזה! פה מדברים על לינקין!!!!!! לא גרין דיי!!!!!! ודי כבר להיות פקאצות!!! עם כל הבילי ג'ו חתיך ושטויות כאלה!!!!!

SAMAR

New member
באמת?!

מי בא לחגוג??? יאללה! מסיבה!!!!!!
מי מביא גיטרה לנגן איזה שיר פרדה [או שלא....]
שונאת ליצנים....
יאללה חבריליצים! חיבוק גדול חם ואוהב ל......הילית!!!!!!!!!!!

®NuLy®

New member
מסכימה איתך על זה שאי אפשר להשוות

ת'מוזיקה!!! חחחח תמיד ששואלים אותי את מי אני אוהבת יותר לינקין או גרין דיי... אז זה מה שאני אומרת....

punk not dead

New member
סליחה!

אני נמצאת גם בפורום של גרין דיי והם אחלה להקה!!! אבל גם לינקין פארק!!

למעלה