שלום אנשים!!!

HAN2005

New member
שלום אנשים!!!

הי אני חדשה! באתי כי אף אחד לא עונה לי בפורום של גרין דיי (לא יודעת למה???) אז מי רוצה להתכתב?? רק שכולם ידעו : גרין דיי יותר טובים מלינקין פארק!!!

fairysoul

New member
עם גישה כזאת את באה?

היי, גם אני חדשה. ויש לי בעייה. אני מתה על לינקין פארק (האמת, אני מכירה רק שני שירים ועל הלהקה אני לא יודעת כלום אבל עדיין אוהבת) הבעייה היא שאין לי כסף לקנות דיסקים וזה מתסכל לחכות ששיר יופיע ברדיו... למישהו יש רעיון?

fairysoul

New member
ועוד שאלה

איפה אפשר להוריד גרסה טובה של numb encore של לינקין וג'יי זי?

אסף Day

New member
אתם לא מבינים היא רשמה את זה כי היא

רוצה שיענו לה. דרך אגב גם אני אוהב את גרין דיי אבל באותה רמה שאני אוהב את לינקין: מאוד מאוד מת על שניהם. ג€ג€

אסף Day

New member
אם את רומזת שאני דביל זה ממש...

לא מפריעה לי. תלכלכי עלי כמה שבא לך.

LunaticPark

New member
חחח אז מה את באה לכאן?

ובטח שלא ענו לך בפורום גרין דיי כי אין שם אף אחד פאנק SUCKD ברוכה הבאה "אני אוהבת את גרין דיי יותר מלינקין תקבלו אותי עם זרועות פתוחות" D:D:D:D:D:D: XDXDXD

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo6.gif

זה היה טוב חוץ מהקטע שפאנק זה סאקס

לינקנית

New member
חחחחחחחחחחח איזה קבלת פנים

והיא בחיים לא תהיה אני מס'2 אין כזה דבר!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה נסגר איתך?

עד עכשיו חשבתי שאתה נחמד תפסיק ללכלך על גרין דיי ועל הפורום...לא תמיד עונים על כל ההודעות כי לפעמים לא יודעים את התשובה... ותרגע כבר

giant G

New member
שלום לך פלצנית מסכנה שכמותך...

ועלובה שכמותך מי את חושבת תצמך שאת באה לפה ומצפה שאנחנו נדבר איתך אחרי שאת מדברת עם חברי הפורום הנכבדים שלנו בצורה כזאתי??? לך תחרבני לתוך סל של תפוזים בשלים יעורבת שכמותך... ואגב ארתור והילית השולטים אני יתן לך 5 שקל אם לא תחזרי לפה...

giant G

New member
לא דיברתי אלייך אני יודע לשרשר

אם הייתי מדבר אלייך אז זה היה יוצא ממך ולא מהשרשור היותר גבוהה אז תפסיקי לחשוב שאני שונא אותך טוב אוףףףףףףף!!!

לינקנית

New member
אני לא טובה בלשרשר../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אבל לאט לאט!................. ואני לא חשבתי ...!

למעלה