שלום אנשים...

שרון-ב-

New member
הגזמת !!!

התקרה גבוהה פה חמוד, אתה יכול לשלוח ולצעוק לחלל האויר מה שבראש שלך וגם מה שב....שלך, (לא כותבת את האות ה-7 , השתמשתי במכסת המילים הגסות שלי לכל השבוע - בסדר סופטי ז` זה לא גס, הבנתי, הדחקתי) אני עדיין לא יודעת מה אני חושבת... לכן לגביי הסרט.... אפשר לחשוב ? תודה ;-)

ariegur

New member
אפשר לחשוב חיובי בלבד

אריה, הממתין במתח לתוצאות הסיסובים של הגלגלים במוחה של שרון, ומקווה שהקפיץ אצלה מתוח כהלכה , וכך היא תגיע לתשובה הנכונה. אריה

היי שרוני

אז קודם כל תודה על היחס. האמת שאת צודקת אבל זה קצת יותר מורכב. ככול שאני לא מתייחסת אליו ( ובאמת שאני לא..) הוא יותר רוצה אותי.... אני יוצאת כל יום עם חברים עד השעות הקאנות של הלילה וזה מטריף אותו. תביני שאני אוהבת אותו ( בתור ידיד ) והוא חשוב לי מאוד. ואת צודקת בקשר לזה שצריך לחשוב כמו גברים.... את מתוקה..תודה. ביי פיפי . :cool:

מה אתה אומר....

השם שלי זה יפעת ואם אתה חושב שפיפי זה קיצור רע אתה מוזמן להציע שמות אחרים . אם לא בזי.. שלך, אז כדאי שתשב בשקט . ביי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי פיפי :cool: :cool: :cool: :cool: פיפי :cool: :cool: :cool: :cool:

ariegur

New member
יפעת,

היתרון של הכינוי שלך, שכל פעם שאראה אותו, אזכר שאני צריך לשתות.... אריה

למעלה