שלום אנשים...

שלום אנשים...

מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני יכולה לגרום לאקס שלי להבין שאני כבר לאאאאאאאאאאאאאאא - חברה שלו יותר. יודה לכם על תגובות חכמות שיאפשרו לי באמת לגרום לו להבין אך באותה מידה לא לפגוע בו !!!

צרור עצות.

1. הניחי לו ראש סוס מת במיטה (אם את מתקשה בהשגת הראש, נסי נקניק סוס-העיקר הכוונה) 2. תכריזי על ``חודש האופנה`` (או בקיצור, קחי את הויזה שלו ותשחטי את האמ אימא שלה.) 3. קעקוע על המצח של הצדיק (בזמן שהוא ישן) זהו דבר חיובי. גם אסטתי וגם פרקטי. (לכי על המילה חפפש... זה הטרנד המתגבש.) 4. תפסיקי להתגלח... 5. בזמן משגל צעקי את שם אימו. (אם זה לא יעבוד, כלום לא יעבוד) תלתן דה סאד. (המקבץ את צרור עצותיו לרב המכר הבא)

softy

New member
אני מציע לך לאמץ את הרעיונות

של דה סאד. ראש של סוס מת מעביר מסר חד וברור!!! אם בכל זאת הוא לא יבין את המסר, את יכולה להכניס לא את כפות הרגלים לתוך גיגית, לצקת לתוכה בטון לחכות יום עד שיתיבש הבטון, ואז להשליך את כל הכבודה לירקון. אני חושב שאחרי זה הוא כבר יבין. סופטי.

2lucky

New member
אכן צודק....אצלי בכל אופן זה עבד

האקס לא מטריד אותי יותר... (טוב חוץ מכמה פעמים שהוא מופיע בחלום אבל זה כבר סיפור אחר) (-:

ariegur

New member
סופטי,

מספק לתת לו לשתות כוס מים מהירקון, בשביל מה הביטון וכל הפרוצדורה המסובכת הזו ? אריה

ספוטי... :cool:

אני מאוד מקווה בשבילך שלא תמצא באותה סיטואציה ומישהו יתן לאקסית שלך את העצה הזאת.... תודה בכל אופן על העצה.. ביי ביי פיפי !!

שרון-ב-

New member
תלמדי מהגברים

הם אלופים בלהעלם כשהם לא רוצים משהו או מישהי תהיי ``עסוקה`` , ``מוטרדת`` , ``קצת עצבנית וזה באמת לא בגללך`` אל תזמי שיחות טלפון אלא אם זה אכן חשוב מאד נסי להבדיל בין מה שצריך למשהו שהוא מותרות לעיתים את עושה משהו שלך נראה ידידותי בלבד הוא יחשוב שאת רוצה מעבר לזה כי את עדיין אוהבת בקיצור, נסי לחשוב כמו גבר למרות שזה קשה :)

softy

New member
הצחקת אותי שרון...

הרי ידוע שגברים חושבים מהזין, כאורך הזין כך עומק המחשבה, ביחס הפוך... סופטי.

שרון-ב-

New member
ממ....מחשבתך עמוקה היא סופטי

כבר מתחילה לעשות כסף ממכירת כרטיסים לתורנות מיטה איתך... ולי אמרו שצריך למדוד את אורך כף הרגל..או האמה.... כמה אתה נועל ?

פפפפפפפפפפחחחחחחחחחח

מה שנכון נכון למרות שזה לא עובד עם כולם . לא יפה להכליל. בכל זאת אני עדיין אופטימית שנשארו גברים נורמלים.

שרון-ב-

New member
איך קל אריה ?

אם לא תמיד אנו בעצמינו יודעות מה אנו חושבות ? מוכן לחשוב בשבילי לפעמים ? אם תעבוד כמו שצריך אולי נקים קבוצה.... עד אז...נלך לראות את הסרט החדש של מל גיבסון

ariegur

New member
שרון היקרה,

זה שאתן לא יודעות תמיד מה אתן חושבות, טוב לא חשוב, לא רוצה להגזים. הולכים ביחד למל גיבסון ? אריה

למעלה