שלום אנשים

שחור7

New member
שלום אנשים

אני רוצה להתחיל ללמוד מאגיה קצת!! אבל יש לי שאלה העם יש קשר בין טארוט למאגיה (אני יודע שיש)? והעם הטארוט יכול לעזור לי קצת בתחום המאגיה?

dopey_wizard

New member
אתה יודע את התשובות...

אז למה לשאול שאלות? וכן, זה יכול לעזור לך... ולמה ללמוד קצת?, צלמד הרבה

שחור7

New member
אפשר קצת יותר פירוט

מה אני יכול להשתמש בטארוט במאגיה?

ocean gypsy

New member
...

אני לא מבינה את השאלה שלך?!..., מה זאת אומרת מה אתה יכול להשתמש בטארוט במאגיה?!.., כמובן שיש לקלפי טארוט קשר למאגיה..זאת שיטת חיזוי, יעוץ ועוד.., אני לא יכולה להסביר לך עכשיו בהודעה אחת על מטרת קלפי הטארוט, אבל לפי מה שכתבת קיבלתי רושם שאתה לא בדיוק יודע מהם קלפי טארוט ומה פשר השימוש בהם, אז האם אתה יודע בכלל מהם קלפי טארוט ולמה הם משמשים?! אסתי.

jbu

New member
אני רואה שמעתה

אני רואה שמעתה כל כישוף אם טארוט, ראיתי את זה הרבה באיטרנט אבל אני לא מתענין בזה. חוץ מזה טארוט יכול לעזור לך לראות כיצד הכישוף שתעשה יצא, אבל כעיקרון זה שיטת חיזוי עתיד עם כול מה שנובא מזה.

uri_raz

New member
שימוש בטארוט ככלי מאגי

קודם כל יש ספרים בנושא, כמו Tarot Spells של ג'נינה רני, שתוכל למצוא בחנויות מקוונות בחו"ל כמו אמזון או B&N. מעבר לזה באמת לא חסר באינטרנט חומרים על מאגיה וטארוט, אם כי הרוב באנגלית. באתר הטארוט שלי, לדוגמא, תוכל למצוא מאמר על ע"ב שמות (קבלה מעשית) ובין הטארוט, לפי שיטת שחר הזהב. תוכל לחפש במנועי חיפוש על-פי מילות מפתח כמו pathworking.

למעלה