שלום אנשים

pumiky18

New member
שלום אנשים

היי, אני לא קשורה לפורום שלכם...אבל עלתה בתוכי שאלה ...רציתי לדעת מה הקשר של כל אחד ממכם למאגיה? או שאתם סתם נהנים לדבר על כך?

L e s t a t

New member
הקשר שלי

עולם המאגים הוא עולם די מגוון, יש בו הרבה סוגים של אנשים. לצערי, בין אותם סוגים ניתן למצוא את ה"זבל" של העולם הזה - מסטיקנים (מלשון מסטיק, אנשים די רדודים מכל בחינה מיסטית\רוחנית שהיא שאוהבים לקרוא לעצמם "ניו-אייג'רים" ולהכריז "אור ואהבה" בלי לדעת את משמעות המילים ועוד "מטעמים") שרלטנים שנכנסים לתחום כדי לעשוק את התמימים וכמובן - המתלהבים שאוהבים רק לדבר על כמה שהם גדולים וחזקים, גם אם זה אומר "לעגל את הפינות" פה ושם (פה ושם, כל הזמן - מה ההבדל?). אני מאוד מקווה שבכך מניתי את התפוחים הרקובים של הסל הזה.. ישנם גם סוגים טובים, ישנם אנשים רציניים שרואים במאגיה כיותר מתחביב להפגת השעמום או להיות מסמר הערב במסיבות (שזה בדרך כלל מאפיין את המסטיקנים), אנשים שמכירים במאגיה כבדרך חיים שלמה. (כמובן שאני אחד מאותם אנשים
) אבל אני מניח שכולנו אוהבים לדבר על מאגיה - בגלל זה אנחנו פה, לדבר על מאגיה, לדסקס נושא זה או אחר וכו'. באופן אישי, אני מכיר במאגיה כבדרך חיים, מדע ואומנות שלמים, אבל יותר מכל - כחוויה מיסטית אישית מדהימה. לצערי, השעה מונעת ממני להמשיך לכתוב, אם יהיה לי זמן מחר אמשיך לכתוב.

pumiky18

New member
תודה על התגובה..../images/Emo13.gif.

אני אשאל עוד שאלה....כל אחד יכול לעסוק במאגיה או שיש כביכול כוחות מיוחדים שצריכים להיות מולדים בך?

L e s t a t

New member
ובכן

קודם כל אני מצטער על חוסר התגובה, אין לי הרבה זמן בפורום. בעיקר עקב תקלות באינטרנט. כאן אני כבר מציע לך להיכנס למאמרי הפורום ולקרוא בקורס המאגיה הבסיסי ואת הקישור "אני רוצה להתחיל עם מאגיה! מה אני עושה עכשיו?" בטאגליין.

jbu

New member
בקיצור ממש

כול אחד יכול לחלק קל יותר לחלק קשה יותר אבל לכולם יש תכונה חיובית שעוזרת להם.

למעלה