שלום אנשים!!

שלום אנשים!!

המוווון זמן לא הייתי פה! מה קורה? אז ככה, הגדוד שלנו, גדוד חמישיות, מארגן את טקס יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל השנה, ואני צריכה קטעים, שירים, וכל מיני דברים לטקס, ועדיף שיהיו קשורים לדו שיח בין לוחמים. אז למי שיש שידבר איתי באיי סי קיו 113890017 תוווודה
שירי.

שלום אישה

קודם כל, הניק שלך ממש הזכיר לי מישהי אחרת שקראה לעצמה ככה וחשבתי שזאת היא! לא משנה.. חחחח.... את הטקס הזה אני חושבת שגם אנחנו מעבירים בשבט שלנו (אני גם חמשושית) את הטקס הזה ואם לא אז אחד אחר. בכל אופן, זה לא עוד הרבה זמן?!

אולי את באמת מתכוונת אליי

אני הייתי פה יותר פעילה לפני כמה חודשים, ולא כתבתי כמה זמן. בכל אופן, זה עוד חודשיים בערך, וכן, כבר צריכים חומר. אומנם לא בדחיפות אבל אם למישהו יש משהו בשבילי אני אשמח לקבל...

הנה..

לא יודעת כמה זה עוזר... ואמממ יש לי לא על המחשב כמה קטעים אם זה מה שאת מחפשת אני אקליד לך אותם. דניאל ההחמצה (יאיר לפיד) הם לא יגיעו לקונצרט הגדול של האהבה. הם למדו את המלים והצלילים מקסטות שחוקות, שהתגלגלו שוב ושוב בטייפים עייפים. אבל כשהלהקה תעלה לבמה, האורות יידלקו, ונערות רכות-שיער יזקפו צוואר יונים לבן – הם לא יהיו שם. הם לא יגידו לה: "אני אוהב אותך". שוב ושוב תרגלו את המלים, בחסיון הלילה, מול מראות שבורות בשירותים צבאיים מדיפי ליזול. הם בחרו חולצה, שפשפו את הג'ינס, הניחו תמונות מחזור מתחת לכר. אבל מישהו אחר כבר יגיד לה את המלים. הם לא יהיו שם. הם לא יתחתנו לעולם. לא יהיו להם ילדים. כשתישמע צווחת החיים הראשונה, הם לא יהיו שם. הם לא ייסעו לטיול הארוך אל המדבר הצהוב. חבלי הסנפלינג הגמישים כנחשים לא יגולגלו אל תא-המטען. המדורה לא תודלק. גיטרת העץ המעוטרת בסטיקרים לא תישלף, ואף אחד לא ישכח את הבית השני. וכשיתגלגל שיטפון פתאומי לאורך נקיק צר, הם לא יהיו שם. הם לא ינעצו טלכרט כחול לטלפון אפור, ולא יודיעו שיגיעו. ולא יודיעו שלא. הם לא ישקרו שהכול בסדר, שלא צריך כלום, שיש להם מספיק כסף, תודה אמא. בשבת, מתוך הרגל, ישאירו להם את המפתח של המכונית. אבל הם לא יהיו שם. הם לא ישתחררו. עד עולם ילבשו את מדי האבן המרובעים שלהם. תמיד יישארו סמל ראשון אסף, סמל ראשון ניר, סמל ראשון גולן, סגן אייל, סמל ראשון צחי, סמל ראשון אבני, סמל ראשון ארי, רב-סמל בכיר ראחל, סגן אבי. הגדוד שלהם יגיע לבקו"מ, יחזיר ציוד, יקבל תעודה וטפיחה. והם לא יהיו שם. הם לא ילמדו. לא בפקולטה של החיים, לא בישיבה, לא באוניברסיטה. "מאה שנות בדידות" יישאר תמיד פתוח בעמוד 120. בית"ר ירושלים לנצח תהייה אלופת המדינה. התקליט הבא של פוליקר לא ייצא עד קץ הדורות כולם. כל-כך הרבה דברים עוד יש להם לדעת, בעיקר על עצמם, אבל הם לא יהיו שם. כשהם מתים, אנחנו תמיד כותבים מי היו. אבל הכאב האמיתי הוא בגלל מי שכבר לא יהיו.

למעלה