יש כל כך הרבה: מולאן אלאדין טרזן בת הים הקטנה היפה והחיה הרקולס לילו וסטיץ´ מלך האריות סינדרלה היפייפיה הנרדמת שילגיה ספר הג´ונגל רובין הוד פוקהונטס הגיבן מנוטרדאם פיטר פן 101 כלבים דלמטיים וכו´ וכו´ איך אני יכולה לבחור?
אלאדין שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך חולה על הסרט.. ד"א יש לי חברה שיודעת את התסריטים של כמעט כל הסרטים!!! הנה ציטוט (מבת הים):" והיא שרהההההההה בקולללללל שאינווווווווווו שלההההההההההה" חחחח האמת שהסרט האהוב עליי זה מלך האריות אבל גם אלאדין!!!
איך את מעזה?!! מי יכול לעלות על ציטוט כזה: "רק התבונן..כאן הם כולם אוסף נפלא כל פריט בו מושלם ואז תאמר שרק לי יש הכל בעולם... כאן המטמון זה אוצרי לא האמנת שזה אפשרי אבל אני אז אאמר:"כן!" זה מקום אושרי... משחקים ובובות מכל צבע ודברים משונים עד מאוד.."אתה רוצה דרום בלבוס?..יש בשפע.." אך אני..אבקש..עוד ועוד!!!! רוצה להיות עם בני האדם רוצה לראות איך רוקדים בשניים איך מהלכים הם על.."איך קוראים לזה..? אוו רגלים.." עם סנפירים לא ארקוד לעולם בכדי להלך נחוצות רגליים ולשוטט סתם ב.."מה המילה הזאת? רחוב!" שם הם הולכחם שם הם רצים שם הם בשמש מתרוצצים וגם אני זה רצוני להיות איתם..מה לא אתן אם רק אזדמן מחוץ למים.. הון אשלם ליום שלם על חול חמים.. ביבשה כל הבנות בוודאי חופשיות כמו רוח..כבר נמאס לי! אין לי כוח! רוצה לעמוד!!! אלמד בספרים מחוכמת הסופרים אשאל שאלות ואשאב כך ידע..מה בוער כאן בקצה הנר? "מה המילה? אש!!!!!!" רק אבקש..להיות איתם לצוף מעל גלי המים!!!!!!!! מחוץ לים....הא...בעולמם..של בני האדם............."??? איך??!! והדגשתי כי זה חשוב ויפה.. לא כי אני אט אט הופכת ליפית..