שלום אנשים!!!!

Michal BJ WL

New member
שלום אנשים!!!!

אני מיכל! אני חדשה פה!! האינטרנט שלי היה מנותק ולכן כל מה שיכולתי היה רק לשמוע על הפורום המדליק הזה בחודשים האחרונים... סוף סוף פורום לסידרה המדהימה "הכי גאים שיש" אז עכשיו שיש לי אינטרנט מתפקד אני יכולה להיות כאן כל הזמן!

maayan15

New member
גררררררר.....שאלום../images/Emo46.gif

אני מעיין....ואני שמחה תמיד לראות עוד אוהבת "הכי גאים שיש"....לצערי....עוד אחת מאלה שחושבות שמייקל בכיין חסר חיים....אבל מילא...

Michal BJ WL

New member
אני מצטערת...אבל...

אני לא יכולה לסבול שמייקי מתקרץ ליד בראיין.... "אני החבר הכי טוב שלך" "תנשק אותי" "אני ואתה צריכים להיות ביחד" "אני אוהב אותך בראיין ואני תמיד אהיה כאן בשבילך" שונאת שונאת את זה!!!! אבל בכלל שמייקי מדבר עם טד או אמט אז הוא חמוד... רק שיפסיק עם כל הילדותיות הזאת שימצא חיים ושיתן לבראיין לחיות את שלו עם ג´סטין כמובן!

Michal BJ WL

New member
נ.ב.

lolly1 אהבתי את החתימה שלך מבת הים הקטנה... סבסטיאן... חי חי חי... חולה על סרטי דיסני....

lolly1

New member
באמת??!!

עוד מעריצה!! יש לך ציטוטים טובים..? שאני רואה את הסרט.. אני מדברת ביחד עם הדמויות.. יודעת אותו בע"פ..

maayan15

New member
רק כי לא בא לי להיתווכח...

אני אסתום- אבל אני רוצה להבהיר אני ממש ממש ממש לא מסכימה... אולי בימים אחרים אני אתווכח איתך על זה...למה לא?..שלא יהיה לנו מה לעשות...כרגע אני עייפה מדיי... אז, ברוכה הבאה לפורום

Michal BJ WL

New member
אמ...

כן... הינה ציטוט...קצת ארוך... גסטון איזו הפתעה נעימה... את צודקת אני מלא הפתעות... בל וביום הזה חלומותיך התגשמו... מה אתה יודע על חלומותי גסטון? הרבה...דמייני לך, בקתה קטנה ביער על האש בשר הציד המוצלח שלי, אישתי הקטנה מעסה את רגלי... והקטנים משחקים עם הכלבים, יהיו לנו שישה שבעה... כלבים? לא בל בנים חסונים,כמוני... ממש נפלא! ואת יודעת מי האישה הקטנה? זה חידון? את בל! הו גסטון...אין מילים בפי איני יודעת מה לומר... אימרי שתנשאי לי... אבל גסטון...אמ...אני לא ראויה לך! בום! (הוא נופל לבוץ...) נו איך הלך? אני אתחתן עם בל ושלא יהיו לך ספקות בעניין... רגיש! אוינק אוינק! היפה והחיה.

Michal BJ WL

New member
אה!!!!! ../images/Emo13.gif

את בת הים הקטנה אני לא זוכרת כל כך... רגע תתני לי לחשוב... אני יודעת את השירים....
"פניך יפות גזרתך נאה ואל תזלזלי בכוחה של שפת הגוף!!! גברים שונאים אישה שמדברת... שתיקה שווה הם טוענים ובכלל הם נמשכים למבטים וחיוכים אישה כזאת תזכה בטוב שבגברים..."

lolly1

New member
כמה תיקונים..... לפי הסדר..

זו אובססיה.. בחשיבותה* שמפטפטת* שווה זהב* וביחוד* מתרשמים* אני אמשיך... "היא שותקת..אין לה עוד הרבה לומר..אבל מבטה הרך נראה מזמין כל כך.. וזה כה ברור שאין כאן כל איסור כן..לנשק אותה.. זה הרגע..אור ירח ממרום.. זה חייב לקרות היום לא יחזור שוב הרגע..היא דרוכה כולה אז אל תגיד מילה ורק נשק אותה.."

Michal BJ WL

New member
ווואי!!!! איזה יופי!!

את זוכרת את כל הסרט!!! ממש מגניב!!! הינה הציטוט שאני הכי אוהבת מהסרט אני ממקווה שכאן לא יהיו טעיות...
"איך זה קרה זאת לא אדע אבל דברמה נותר (או נשאר?) בין שנינו אתה ואני ואז אהיה שלו לעולם!!!!!!!!!" (נראה לי שחסר לי משהו! פליז!! תרשמי לי אותו כמו שצריך! אני אולי אוסיף אותו לחתימה שלי...
) אוי הציטוט הכי יפה... שהיא על הסלע... מה זה עשית לי חשק לסרט נראה לי אני תכף הולכת לראות...

lolly1

New member
אמממ........

עד נותר בין שנינו זה טוב ואז... "...ויום אחד..עוד אהיה שלו לעולם!!!" יש לך אייסיקיו? יש עוד בקשות לפני שאני עפה..?

lolly1

New member
בעקרון..כן..

סרט אהוב.. ואין לי סרטים אחרים גם... אני אוהבת אחרים של דיסני אבל לא בעל"פ...

Michal BJ WL

New member
אופס!!!

לא כתבתי נכון.... 174381839 אני לא און ליין עכשיו אין לי כוח לכולם באייסיקיו...

lolly1

New member
רק תיכנסי

כדי לאשר אותי ותצאי טוב..? אני זזתי ...אני מחכה לך.. לילה טוב כולן!!

Lolly p0p3

New member
בת הים הקטנה זה הסרט

המצויר האהוב עלייייייי!!!!!!!!!! הוא כזה יפהההההההה! =]

למעלה