שלום אנשים?

YONI567

New member
אני לא מאמין שהתבלבלתי

בתור מטורף על הסרטים האלה כולם מוקלטים ורוז גדולה מהחיים בסרט חוץ מאיך שהיא מתה, התסריטאי ע=כעס עליה באותו זמן.... אייי מרביץ לעצמי איך בלבלתי את הסרטים.......

ל י א ו

New member
טוב הנה עוד תמונה....

טוב פרו:במבט של כן,בטח[כאילו אמרו לה משהו והיא לא מאמינה ] פייפר:איזה צחוקים
בואו נלך להרוג שדים...
פיבי:אתה עובד עליי[ליאו מציע לפיבי נישואים...] פייג´:מה, באמת?[פייג´ לא מאמינה למה שאמרו לה כאילו היא בהלם]מבט של אויי מיי גוד.... ומי שרצה לדעת במקום מכושפות יש ב"יס" את העונה ה-1 של בית קטן בערבה בדקתי באתר של "יס"

The Charm of IR

New member
הנה מה שאני חושב

פרו: וואי צחוקים (איזה אידיוט\ית...) פייפר: אווו איזה חמוד (
לא מתאים לפייפר אבל ככה נראה לי) פיבי: וואו!!! יפה! ממש לא רע! כאילו זה בסדר גמור... יכול להיות... אבל לא פייג´: כן מאמי מה שתגיד

The Charm of IR

New member
הנה מה שאני חושב ../images/Emo76.gif

פרו: וואי צחוקים (איזה אידיוט\ית...) פייפר: אווו איזה חמוד (
לא מתאים לפייפר אבל ככה נראה לי) פיבי: וואו!!! יפה! ממש לא רע! כאילו זה בסדר גמור... יכול להיות... אבל לא פייג´: כן מאמי מה שתגיד
יאללה בואו נתנפל על ל י א ו (מה לעזאזל השם הפרטי שלך???) הוא כתב משהו על בית קטן בערבה בפורום מכושפות. ליאו תתבייש לך! אין מה להגיד פשוט תתבייש! שלא תעיז לחזור לפורום הזה לעולם!!! אנשום רעים...

ל י א ו

New member
יוני תגיד לי מה קרה לך?????????????

קודם כול שנרשמתי לפורום רציתי את השם ליאו אבל הוא היה תפוס אז רשמתי ל י א ו והשם הפרטי שלי זה נמרוד,נמרוד ישר... ורשמתי שהסדרה שמחליפה את מכושפות עונה 2 ב"יס" זה בית קטן בערבה מה הקטע אתם מדברים על כל סידרה שבעולם בפורום הזה ,לא?

The Charm of IR

New member
אמרתי את זה בצחוק../images/Emo76.gif

בציניות מרושעת על כולם פה. כאילו יתקפו אותך ויגידו לך ללכת לפורום אחר. אמרתי כדי שיעזבו אותך כי כעסתי עליהם... ו-וואי! נמרוד! יפה לא ידעתי. אף פעם לא היה לי מושג (לא בציניות
) טוף מעכשיו אני אדע לקרוא לך נימרוד...

The Charm of IR

New member
דרך אגב../images/Emo76.gif

ההודעה נכתבה בטון חברותי יעני בצחוקים בדחקות... טוב.. לא משנה... עזוב... ארג.. אני לא מצחיק את עצמי עכשיו... משעמם פה אני רוצה ללכת!!!

Phoebe again

New member
קיי ../images/Emo13.gif.

פרו:"ליאו כל כך חתיך..." פיבי:"חח... מצחיק.. קלטתי אותך קול... אתה בוגד בי נכון? זה מה שזה? אין לך חשק לשכב.. חח..." פייפר:"למה לפייג´ יש שוב את הריח של האפטר-שייב של ליאו?!" פייג´:"וכשהן יעזבו את הבית, אני אצבע את כל הקירות בוורוד! בעצם, אני כבר יכולה להתחיל לעשות את זה בחדר שלי! אני חכמה..."

למעלה