שלום אנשים?

ל י א ו

New member
שלום אנשים?

איך היה החג? לפי מה שכתוב בפורום מאוד נהנתם אצל הוגו... טוב יש לי משחק לשפר את מצב הפורום... בתמונות משמאל הבנות ניראות כאילו הן חושבות משהו אני חשבתי לכתוב מה הן חושבות ואחרי תשרשרו מה שאתם חושבים אוקיי... פרו:פרו במבט של מישהו שמגלה מישהו[למשל ששני אנשים מתנשקים נגיד ולא רוצים שאף אחד יידע] פייפר:אני עצובה [איפה ליאו] פיבי:או מיי גוד[אני לא מאמינה] פייג´:איזה יופי[אני מרוצנה מעצמי] עכשיו תורכם...

Charmed by love

New member
רעיון טוב...

פייפר:ליאו, מה אתה חושב שאתה עושה?! בקשר לכל השאר פשוט צדקת ב100%

Woogyman

New member
פייג´ - ../images/Emo110.gif

"החיים טובים אליי. העפתי את פרו, עברתי לדירה ענקית, יש לי דברים מנצנצים מגניבים שיוצאים מהיד, אני רק צריכה לחייך ולשתוק".

יפה...!

בדיוק מה שהיא צריכה לומר.... שונאת אותה.. העדפתי את פרו אבל אין כמו פיבי בכל מקרה, מיקה

p3

New member
../images/Emo19.gif

פייפר: "מעניין אם הן יודעות שליאו הומו..." פיבי: "ליאו? הומו?!?" פרו: "כן... הוא הומו... מנסיון..." פייג´: "ותאמיני לי שזה לא גורע מההנאה!" גאד... הפיק הזה משפיע עליי לרעה...

PopPy

New member
חיחי../images/Emo85.gif

פייפר: פרו ופיבי אר דה סופר וויצ´ס, אני רק נגררת מאחורה ומקפיאה דברים או זורקת כדים על שדי- פייג´, מה את זוממת? פייג´: גיליתי לא מזמן שאני מכשפה, יש לי עבודה שאני ממש נהנית ממנה, ואני יכולה לבהות בקול
בסתר כל היוםם, מה צריך יוצתתר? פיבי: OH MY GOD!!!!!!!1 (במבטא ג´ניס
) [רגע לפני סצינת מיטה עם קול
] פרו: מה? מה אמרת פיבי? למה OH MY GOD? [בסצינה נדחפת במיוחד]

Phoebe again

New member
../images/Emo13.gif

פייג´: "ליאו!!!" פייפר:"או, ליאו!" (לא ככה סוטים שכמותכם
) פיבי:"ליאו?!". פרו:"היא וליאו? גאד.."

Ophel McNeil

New member
למה אני לא יכולה לעלות קבצים?! ../images/Emo117.gif

פייפר: "לדעתכם אם אני אסתכל על הקיר הזה ככה מספיק זמן, הוא יימס?" פייג´: "ציפור מתה? איפה?"
פיבי: "זה רק אני, או שקול וליאו בעירום זה ממש לוהט?" פרו: "לא, זה לא רק את - מותק."
מצטערת, אבל הפרצופים של פרו ופייג´ פשוט חרמניים שזה למות.

charmedman

New member
את לא היחידה שלא מצליחה כי נסיתי

לפתוח שירשור תמונות ושחלחתי את זה בצירוף תמונה וזה לא עלה לפםורום בכלל!

p3

New member
ננסה להחיות את הפורום עם תמונה חדשה

ליאו: "מעניין מה קול עושה עכשיו..." קול: "לדמיין שזה ליאו וזה יעבור בשלום.. לדמיין שזה ליאו..." פייפר: "מעניין מה שלום האגרטל שמחכה רק לי בבית..." פייג´: אני צריכה להשלים עם העובדה שאני מוקפת בחולי רוח." פיבי: מעניין למה קול מתחמק ממני ומהמיטה בזמן האחרון!"

Phoebe again

New member
הנה...

קול: "הגב שלי הורג אותי..." פייפר: "מוזר... לפייג´ יש את הריח של האפטר-שייב של ליאו..." פייג´: "כן... החולצה הזאת תראה הרבה יותר טוב בוורוד..." ליאו: "וואו... קול נראה טוב ככה..." פיבי: "איזה חמוד ליאו כשהוא מהורהר!"

ל י א ו

New member
../images/Emo26.gifשאלה חשובה בקשר להצבעה../images/Emo36.gif

איך אני מצביע נכנסתי לדף השחור מה אני צריך לעשות? סם.אני אנסה לגייס אנשים וגם אתם חבריי מהפורום תגייסו להצביע. אם אני לא טועה האתר במקום 7. ואם כבר מדברים על הצבעות מה עם "מסך הזהב"? בקשר למשחק עם התמונות אני ארשום את שלי אחר כך ואשים עוד תמונה סם.יש לך אחלה אתר... קבלו תמונה...

YONI567

New member
תמונה מהממת.....

אני פשוט לא יכול להמשיך לקרוא דברים שקשורים לליאו וקול כהומואים אז הנה: קול- "מה לעזאזל היא אכלה היום..." פיבי- "גם אני רוצה... סקס, תביא ת´יד לפה..." פייפר- "היא שמה קולג´ן בשפתיים????" פייג´- "אני לא מאמינה שאני חושבת על זה, היא אחותי החורגת... אבל איזה חזה..." ליאו- "את צודקת... החזה הזה... יאמ..." WHATEVER קצת התחרפנתי

Adrienne

New member
הנה, חולה לחלוטין, סוטה בטירוף

ליאו: OMG, הז** של קול כל כך ארוך! פיבי: חשבתי שהוא אמר לי שהוא לא משתמש בקסמים בשביל דברים כאלה!!! פייפר: ליאו הסתכל על הז** של השד הזה?? איפה הוא? אני אפוצץ אותו! פייג´: איזה יופי, קול כולו בשבילי קול: זה לא שלי, זה דילדו

HuGo Hell

New member
o_O אני לא חושב שזה חולה../images/Emo1.gif

זה יותר חולני. ולא מצחיק. ומגעיל.

YONI567

New member
התמונה של רוז, זה מצעקה 2???????

אהבתי אותה שם למרות שנורא עצבן אותי ........ (ספוילר עתידי למי שלא ראה עונה 5) שגם במכושפות היא חזרה לגוון הבהיר למה אמור להיות להם שיער שחור- חום דמט!

למעלה