שלום אנשים

Skate is Back

New member
שלום אנשים

סיינפלד זאת אחת מהסדרות האהובות עליי ביותר,ואני חושב שזאת התוכנית הכי מצחיקה שראיתי.בכל מקרה לא ראיתי שיש כאן פורום סיינפלד,ולמרות זאת באינדקב של הפורמים לא כתוב שזה פורום חדש או משהו כזה אז מישהו מוכן רק לנדב לי את הפרטים הטכנים,למה הפורום הזה לא הופיע כאן מקודם?

Carpet Crawler

New member
ובכן, בגדול:

הפורום הזה עלה בקיץ שעבר, די בתחילת הסיבוב האחרון של השידורים החוזרים של הסדרה בערוץ 3. אחרי כמה מנהלים שפרשו מסיבות אלה או אחרות, אני וסתם איזה אחד IC4 קיבלנו את הפיקוד בינואר האחרון. הייתה תקופה, היו צחוקים, עד שאחרי כמה חודשים השידורים החוזרים הגיעו לקצם, ואיתם בערך גם הפורום. הדיונים לאט לאט (בעצם לא כל כך לאט) נחלשו עד שכמעט נעלמו. בעקבות זאת הוחלט ע"י הנהלת הפורומים להוריד את הפורום מעמוד הקהילות שדיברת עליו. אני בכלל חשבתי שלגמרי יורידו אותו גם מהרשת והכתובת שלו תוקדש לפורום אחר וחדש, אבל הוא דווקא נשאר ברשת כל הזמן הזה, למרות שכבר לא הייתה לנו שליטה עליו. אחרי לא מעט זמן של שקט, בשבועות האחרונים הדיונים די התחדשו והפורום קם לתחיה. על כן פניתי להנהלת הפורומים בבקשה להחזיר לי את הניהול. לקח קצת זמן עד שהסכימו, אבל זה קרה. להחזיר אותו לעמוד הקהילות דווקא לא ביקשתי, אבל החזירו אותו בכל זאת (למה לא אני אומר). זה בערך הסיפור. מי שזוכר עוד פרטים רלוונטים מוזמן להוסיף
הזוחל.

Skate is Back

New member
אה,מובן

באמת חבל שהפסיקו את השידורים בערוץ 3..מתי יהיו עוד שידורים חוזרים? בינתיים אני מסתפק בקלטות חלקיות... יש הרבה מאד נושאים לשיחה על הסדרה ואני מקווה שיהיו כאן שיחות מעניינות והפורום ימשיך לפעול.

למעלה