שלום אנשים!

שלום אנשים!

הבטחתי לקפוץ ולבקר פה מדי פעם, אז הנה אני עומד בהבטחתי. למה אתם לא שואלים איפה הייתי? אוהו, יפה ששאלתם. טוב, אז הייתי באוקספורד לתקופה של שבועים וחצי. לארץ חזרתי לפני קצת פחות מחודש, ומאז אני מנסה להתאושש מהחזרה לקמפוס אונ' בן-גוריון בנגב שבבאר שבע, למי ששכח... בין לבין אני ממשיך ועובד על התיזה שלי. אבל אי אפשר שרק טוב יהיה. מחשבי המיטלטל הישין והטוב, נגנב ממני. בעצם, פראייר מי שטרח בגלל לגנוב מחשב מיטלטל בן יותר משש וחצי שנים, ששוקל בערך 4- 4.5 ק"ג... מקווה שהגנב חסר התבונה יפרוק את הכתף שלו, או שיפול עליו פסנתר על הראש. מזלי הגדול שאני טורח לגבות כל דבר על דיסק-און-קי ולהדפיס כל דבר היוצא תחת ידי, כך שכל מה שהגנב ימצא על המחשב הוא כמה עבודות סמינריות, כמה תרגילים ביוונית ובלאטינית, אלף ומשהו שירים של בוב דילן ושל אלוויס פרסלי, וזהו, בערך... מה גם, שהעבודות כתובות בעברית, והמחשב נגנב באנגליה. באמת מעניין אותי איזו תועלת יפיק הגנב מן המחשב... אז חוץ מזה, מה חדש אצלכם בפורום? דאנטה

ebi83

New member
או, שלום לך...

מקווה שנהנית, ואגב באנגליה דיברת עם החבר'ה באוניברסיטה באנגלית או בלטינית\יוונית???

יוקאס

New member
האנגלים הארורים האלה!

דאנטה! ספר עוד! מה ראית? מי ראית? מה עשית? ועוד ועוד! (כמו שאתה רואה מהכותרת, הרבה השתנה פה)

דיוויד!!!!

תעשה לי... משהו לטיני...אנא ערף...

טוב, אז כמה דברים

ל-ebi, לגבי השפות באוקספורד: אתה לא תאמין, אבל בלוחות המודעות של הפקולטה ללימודים קלאסיים תלויות הודעות שונות ביוונית ובלאטינית! הודעות כמו "מחפש אישה למטרות רציניות, לא מעשנת", וגם "איבדתי מילון לאטיני-גרמני בספריה של קולג' כלשהו", והודעות של הפקולטה עצמה הנוגעות לקיומם של כנסים, הרצאות וכו'. אני דיברתי אנגלית וגם עברית (טוב, זה כי דיברתי אל עצמי, ואני מבין את עצמי טוב יותר בעברית...) ליוקאס, צילמתי כמה תמונות באנגליה, אבל לא יותר מדי. יש לי תמונות יפות מקולג' וואדהאם, וכמה תמונות פחות טובות מקולג' קורפוס כריסטי, וזה רק בגלל העובדה שאני חרא של צלם. פרט לכך, האווירה באנגליה די מחורבנת, מזג האוויר לא משהו, והאנשים ממש מכוערים. שלא לדבר על הנשים. ולבחורתו של, באומרך "תעשה לי משהו לאטיני", האם את מתכוונת ל-"תעשה לי מחזה קומי של טרנטיוס או של פלאוטוס", או "תעשה לי נאום כפי שקיקרו נאם בנאומים נגד גאיוס וורס", או שסתם יש לי ראש כחול?? דאנטה

יוקאס

New member
ציטוט וניתוחו:

וזה לכל מי ששאל אותי "ומה תעשי עם זה? בשביל מה את צריכה את זה?!" כשאמרתי להם מה אני לומדת... "האווירה באנגליה די מחורבנת, מזג האוויר לא משהו, והאנשים ממש מכוערים. שלא לדבר על הנשים." השאלה היא למה ציפית שהאנגלים יהיו חמים ולבביים ורגשניים? הרי הם ידועים בקרירותם. אולי בגלל זה אני מאוהבת בהם - כי הם קרירים (כמו ארטיק, כמו בית איגלו, כמו הברזל של נעלי החלקה על הקרח, כמו מקפיא של מקרר, כמו... כמו... אין לי עוד רעיונות) והם האנטיתזה המושלמת למה שהולך פה! אני אומרת, תן להם הזדמנות שנייה

למעלה